İstanbul depremi sonrası telefonlar çekmedi İnternet'e girilemedi!

İstanbul'da öğle saatlerinde büyük bir deprem meydana geldi. Deprem büyük bir panik yaratırken iletişim ağları da depremden zarar gördü. Deprem sonrası telefon hatları kilitlendi.İnternet çalışmadı..Bu durum Sosyal medya'da tartışmalara sebeb oldu..Hala daha sorunların yaşandığı belirtiliyor..Vatandaş ise operatörlere soruyor altyapınız bu mu?

İstanbul'da meydana gelen depremle birlikte yaşanan panikle hemen telefonlarına sarılan vatandaşlar, iletişim sorunu da yaşadı. Yakınlarının durumunu öğrenmek için cep telefonlarıyla arama yapan vatandaşlar yaşanan bağlantı sorunları nedeniyle aradıkları kişilere ulaşamadı. Milyonlarca kişinin aynı anda telefon görüşmesi yapma ihtiyacı, operatörlerin mevcut altyapıları ile karşılanamayınca, telefon hatları kilitlendi.

ARAMALAR SONUÇ VERMEDİ
GSM operatörlerinin ses aramaları sonuç vermeyince, yaşanan depremin hemen sonrası yakınlarından haber almak isteyenler internet hatları üzerinden yapılan GSM operatörlerinin ses aramaları sonuç vermeyince, yaşanan depremin hemen sonrası yakınlarından haber almak isteyenler internet hatları üzerinden yapılan WhatsApp ve benzeri aramalara yöneldi.

İSTANBULLULAR SOKAKTA
Şiddetli sarsıntının ardından İstanbullular sokaklara çıktı. Okullar, hastaneler ve AVM'ler hızla tahliye edildi. Telefon hatları kesildi, İstanbul'da vatandaşlar birbirine ulaşamadı. Büyük paniğin yaşandığı kentten ilk görüntüler geldi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.