Oda TV, İmamoğlu'nun Chatham House ziyaretini "görmedi..."

İmamoğlu'nun sevr masasının kurulduğu Chatham House ziyareti büyük tepki çekti..Aydınlık Gazetesi İmamoğlu'nu destekleyenlerin 'Ölü Taklidi' yaptıklarını yazarken,Eski ODA TV Yazarı Nihat Genç ise "Proje" Projenin merkezinde yazısı ile İmamoğlu'nu sert biçimde eleştirdi..Şüphesiz Sözcü, Cumhuriyet, ODA TV, Halk TV, bu “ziyareti” açıklayamayacak. dedi..


"Ölü taklidi yaptılar"

Aydınlık gazetesi, karanlık Odatv'nin İmamoğlu'nun Chatham House ziyaretini görmezden gelmesini eleştirerek "Ölü taklidi yaptılar" diye yazdı...
Aydınlık gazetesi; "Abdullah Gül'ün Chatham House'dan ödül aldığı sırada tepki gösteren birçok gazete, İmamoğlu'nun ziyaretini görmedi. Chatham House'un Sevr'ci geçmişini haberleştiren, Sözcü, Yeniçağ, Odatv gibi gazete ve siteler, İmamoğlu ziyaret edince bu geçmişi unuttu" diye yazdı...

"İmamoğlu'ndan başka giden Belediye Başkanı yok"

Nihat Genç'in haber sitesi Veryansın TV'de,  Odatv''nin bu tavrını eleştirerek, İmamoğlu dışında hiçbir belediye başkanının Chatham House'a gitmediğini ve davet edilmediğini yazdı. Veryansın TV, Odatv'nin İmamoğlu'nu neden görmezden geldiğini sorguladı.
Ayrıca Veryansın TV, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nda sözkonusu İngiliz kuruluşuna gittiğini ve onu da görmezden geldiğini Odatv'nin yüzüne çarptı.
aydinlik-a.jpg

Eski Oda TV yazarı Nihat Genç ise , "İmamoğlu’nun Chatham House’a gitmesi foyaları açığa çıkarttı ortalığı fena karıştırdı" diyerek sert bir şekilde eleştirdi...

“İmamoğlu bir projedir” dememizin üstünden henüz altı ay geçmeden İmamoğlu projenin merkezi Chatham House’u ziyaret etti.

Şüphesiz Sözcü, Cumhuriyet, ODA TV, Halk TV, bu “ziyareti” açıklayamayacak.

Mal ortada, kendisine “proje” dediğimiz gün “evet, ben projeyim ama Atatürk’ün projesiyim” diye cevap vermişti. Şimdi İmamoğlu bey, “Sevr”in merkezinde. Gaza gelip İmamoğlu’na ikinci Atatürk güzellemesi yapan başta Çetin Doğan gibiler bakalım Kemalizmi yok etmekle görevli Sevr’e karşı bir şey diyebilecek iradeyi kendilerinde bulabilecek mi?

İmamoğlu propagandasına şeksiz şüphesiz dolu dizgin katılan Sözcü, Oda Tv, Cumhuriyet Gazetesi ve Halk TV’ye “bağımsız” bir yazar olarak söyleyeceğim şudur: Akıntının üstünde sürüklenenler ‘çöptür’. Ya da parası verilip taşınan kütük ya da kargo mallardır. İnsan denilen varlık akıntıya karşı yüzebilendir.

Aydınlar ‘insan’ vurgusunu en çok diline dolayanlardır. Akıntıya karşı gücü kendinizde bulamadınız ve akıntının sürüklediği çöp parçasına dönüştünüz.

Yeniçağ yazarı Arslan Bulut milli konularda Türk medyasının en hassas milliyetçi yazarıdır. Arslan Bulut daha önce hemşericilik kotasından İmamoğlu’na ucundan utana sıkıla destek de vermiş bir kaç satır yazmıştır.

Ancak Arslan Bulut, Chatham House ziyaretini duyunca küplere bindi, ve Chatham House’un Türkiye’ye karşı kurulan komplolarda başı çektiğine dair kısa bir hatırlatma yapıp çok sert bir yazı yazdı.

Aynı hassasiyeti İmamoğlu’na açık destek çek veren ODA TV’den boşuna beklemeyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.