T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Davutoğlu'ndan CHP ağzıyla Kanal İstanbul açıklaması!

CHP ve yandaşlarının karşı çıktığı Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Davutoğlu, "Kaygılıyım" dedi.Türkiye düşmanları tarafından büyük bir gayretle engellenmek istenen Kanal İstanbul ile ilgili Davutoğlu şunları söyledi:

Muhaliflerin gazına gelerek AK Parti'yi bölme oyunlarına alet olan ve Gelecek Partisi'ni kuran Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine karşı çıktı.

Ankara'da düzenlenen basın toplantısında kameraların karşısına geçen Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

CHP ağzıyla konuşan Davutoğlu, projeden kaygılı olduğu ifade etti.

Türkiye düşmanları tarafından büyük bir gayretle engellenmek istenen Kanal İstanbul ile ilgili Davutoğlu şunları söyledi:

"Ekolojik olarak ciddi riskler söz konusu. Başbakanlık dönemimde aldığım raporlardan tatmin olmadım. Ocak 2018'de Cumhurbaşkanımıza kaygılarımı ilettim. 'Bu projeden vazgeçelim' demiştim. Projeden kaygılıyım."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.