T a r a f s ı z D e ğ i l i z

.:: KomploTeorileri ::. TTNET'ten E-Postalarımıza sansür



---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: T T <tamturk_@
Tarih: 12 Haziran 2009 Cuma 15:52
Konu: <>[DipDalgasi:9667]<> TTNET’ten E-Postalarımıza sansür
Kime:


.

 

 

 

 

TTNET’ten E-Postalarımıza sansür:

 

 

Hepimizin bildiği gibi internet ortamında sivil insiyatiflerle oluşturduğumuz yazışma gurupları ve ileti zincirleri yoluyla çevremizdeki onaylamadığımız bir çok yanlış uygulamaya karşı kampanyalar başlatabiliyor ve yandaş basında yer almamasına rağmen önemli gördüğümüz bilgileri dostlarımıza aktararak böylece çeşitli demokratik kuruluşları harekete geçirebiliyoruz.

 

Örneğin: Cumhuriyet Miting’leri ile ilgili duyurular, Ermeni özürcülerine karşı imza kampanyaları, Mayınlı arazinin peşkeşine karşı tepkiler, veya basına büyük reklamlar vererek onu kendisine gebe bırakan CocaCola vb gibi uluslararası tröstlerin veya bankaların bizleri enayi yerine koyarak (kredi kartı harcı vb gibi) bizlerden haksız kazanç sağlama uygulamalarına karşı bu e-posta zincirlerimiz birbirimizi uyarabilmemiz yolunda, bu kuruluşlarca satın alınarak susturulabilen basın odaklarına karşı en büyük gücümüz ve kozumuz.

 

Geçmişte Hariri’ye sattığımız ve artık bir Amerikan kuruluşu olarak görebileceğimiz stratejik kuruluş Telekom-TTNET, elimizdeki işte bu iletişim olanağını kısıtlamak amacıyla E-Postalarımıza sansür uygulama çalışması başlattı.

 

TTNET, bu sansür girişimini sözde spam denilen istenmeyen e-postaları “bizim adımıza(!)” denetleyeceğini söyleyerek maskelemeye çalışıyor.

 

Yani bundan böyle bizlerin hangi postayı isteyip hangisini istemediğimize TTNET karar verecek!

 

Oysa herkes biliyor ki postamızda küçük bir kutucuğa bir işaret koymakla istemediğimiz E-postalardan kolayca kurtulmamız mümkün.

 

Yabancılara satmış olduğumuz stratejik kuruluşumuz TTNET’in, güya bizlerin hamiliğine soyunarak bizlerin adına böyle bir sansürleme girişimde bulunması asla kabul edilemez.

 

 

(TTNET'in duyurusu için tıklayınız)  http://www.ttnet.com.tr/web/198-1154-1-1/tr/ttnet/bunlari_biliyor_musunuz_/turkiye_de_e-postalar_spamden_temizleniyor

 

 

 

Lütfen çevrenizi uyarınız ve TTNET’in bizleri koyun yerine koyan bu uygulamasına karşı tepkinizi lütfen gösteriniz.

 

 

 

 

 

A.Tamtürk

 

 

 

 

.



Live.com'u deneyin - hızlı ve kişiselleştirilmiş giriş sayfanızla istediğiniz her şey tek bir yerde. tek bir yerde.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Türkiye'nin Dip Dalgası || http://www.dipdalga.com   ( üye olup yazı ekleyebilirsiniz)

Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız: Google Grupları "Türkiyenin Dip Dalgası" grubu.
 Bu gruba posta göndermek için, e-posta atın : dipdalgasi@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğiniz


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı " KOMPLO TEORİLERİ " grubuna üye olduğunuz için aldınız:

Bu gruba posta göndermek için ,
e-KomploTeorileri@googlegroups.com
adresini kullanınız...

Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com/group/e-KomploTeorileri?hl=tr adresinden bu grubu ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

6 yorum:

  1. bu duyurunun bizim gönderdiğimiz e-postalarla alakası yok. bilgisayarımıza bulaşan zombi dediğimiz casus yazılımlar var. bu yazılımlar bizim haberimiz olmadan bilgisayarımızın 25. portundan sağa sola spam mailler gönderiyorlar. ttnette bu casus yazılımlarla başedemediği için 25. portu kapatıyor. lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim. keşke ortalıkta bu şekilde dolaşan saçma sapan mailleri sansürleseler.

    YanıtlaSil
  2. haklsıın arkadaşım bende aynen senin gibi düşünyorum.25.port kapatılması dünyadaki imajımızıda etkileyecek..dünyadaki toplam spam mailin %15ini türkiye'den alıyormuş..kabus gbi..

    YanıtlaSil
  3. ttnet bizibu pisspamlardan kurtaracak tek kurum ya teşekkür ederim .

    YanıtlaSil
  4. spam gönderen maillerin çoğu 25.portu kullandığı için diğer ülkelerde yapılan gibi bu çözümü uygyulamalıyız tşk ttnet

    YanıtlaSil
  5. port değişikliği dünyanın her yanında yapılıdığı gibi ülkemizdede bunu yapabilen tek kurum olduğun için teşekkür ederiz ttnet.

    YanıtlaSil
  6. artık spamlardan kurtulmak ıstıyoruz bıktık ttnet gercekten bızlere cok buyuk ıyılık yaptı 25.portu kapatıp 587.port actı super

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.