Rejimin bel kemiği kırıldı! Bakan Akar'dan önemli Rusya açıklaması

İdlib'de Esed rejimine karşı başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı devam ederken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar son bilançoyu açıkladı. Bakan Akar, Bugüne kadar 2 savaş uçağı,2 İHA,8 helikopter,135 tank,5 hava savunma sistemi,2557 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Suriye'nin kuzeyinde eli kanlı rejim güçlerine karşı şanlı Türk ordusunun başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı aralıksız olarak devam ediyor. Rejimin sivil halkın üzerine bombalar yağdırdığı bölgelerde Türk SİHA'ları göz açtırmıyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, harekatın başladığı günden bu yana rejime vurulan darbe hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.


2557 REJİM UNSURU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları:

Bahar Kalkanı Harekatı şu ana kadar planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir. TSK tarafından tüm saldırılara misliyle, en şiddetli şekilde ve tereddütsüzce karşılık verilmiş, verilmektedir. Bugüne kadar 2 savaş uçağı,2 İHA,8 helikopter,135 tank,5 hava savunma sistemi, 2557 Rejim unsuru etkisiz hale getirildi.

RUSYA İLE KARŞI KARŞIYA GELMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK

"Rusya'yla karşı karşıya gelmek gibi bir düşüncemizin olmadığı herkes tarafından bilinmektedir. Bizim tek isteğimiz rejimin katliama son vermesi ve böylelikle radikalleşmenin ve göçün önlenmesidir

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.