T a r a f s ı z D e ğ i l i z

ABD'nin HAARP gemisi Ege'ye demir attı! Milli sporcu eylem için harekete geçti...

Milli sporcu ve aktivist Alper Sunaçoğlu, ABD'nin karanlık gemisi olarak tanınan HAARP gemisinin Çanakkale açıklarına demirlediğini vurgulayarak bunu protesto etmek için harekete geçeceğini açıkladı.Geçen İstanbul ve çevresinde duyulan uğultununda bu gemiden yayılan frekanslardan dolayı olduğunu belirtti!

ABD'nin Sismik Araştırma Gemisi olarak kamufle ettiği Sismik Savaş / HAARP gemisi Yunanistan açıklarından İzmir ve Çanakkale açıklarına geldiği Çanakkale ve İzmir arasında da demir attığı belirtildi. Bu platform gemiyle ile ülkemiz üzerinde sismik saldırıların başlayacağı söylendi.

UĞULTUDAN KORKMAYIN

HAARP gemisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Milli sporcu Alper Sunaçoğlu, ''Dün İstanbul ve çevresindeki deprem sadece bir denemedir. Yayılan frekanslar ile virüsün yayılımı da kontrol edilebileceği bilinmektedir. Ege ve Marmara’daki vatandaşlarımızın deprem, salgın, sel ve gece derinden ve sanki yerin altından gelen bir uğultu sesine ve yine gökyüzünde oluşabilecek tuhaf görüntülere karşı dikkatli olmasını tebdirli olup korkuya kapılmamaları gerektiğini belirtmek isterim.'' ifadelerini kullandı.

21 NİSAN'DAN SONRA EYLEME GEÇECEK

HAARP Gemisi faaliyetlerini protesto etmek üzere 21 Nisan 2020 gününden itibaren bir gece ansızın Ege Denizi'nde platformun olduğu bölgeye yüzerek, platforma çıktıktan sonra tüm dünya milletlerinin ortak tepki oluşturmasına farkındalık eylemi yapma kararı almış bulunduğunu belirten Sunuçoğlu, ''Artık savaşlar Tank top tüfekle olmuyor. Bu platform ülkemiz için de bölge ülkeleri ve komşu ülkeler için de çok ciddi tehlike arz etmektedir. Eylemimiz başlangıç yeri bizde saklıdır Eyleme ait görüntü video ve fotoğraflar canlı yayın ortamında sosyal medya hesaplarımız üzerinden sizlere iletilecektir.'' ifadelerini kullandı.

  • HAARP NEDİR ? 
 HAARP, belirli bir alan üzerine, güneşten bin misli daha kuvvetli enerji gönderebilme kabiliyetine sahip. Uzmanlara göre, bu yapay ışınların yeryüzünden 600 km. yüksekte yansıtılarak dünyanın herhangi bir bölgesine yönlendirilmesi durumunda HAARP, bölgede mikrodalga fırın etkisi yaratıyor.

HAARP Projesinde, iyonosferin transistör etkisinden istifade ediliyor. HAARP vericisi ile iyonosfere 100 milyar watt enerji göndererek, nispeten düşük bir güç ile, devasa bir enerji çığı gerçekleştirmek mümkün!

İyonosfer tabakası, tüm dünyaya kenetlenmiş bir dev kondansötör plakası (kapasitör) gibi uzanıyor. Eğer iyonosfer üzerine yüksek frekanslı dalgaların etki yapmasını sağlayarak, oradaki global uzanan iyonosfer plakasını şarj konumuna getirirseniz, akıl almaz bir enerji topu (silahı) inşa edebilirsiniz. Hava sahasına enerji vererek, bu alan içerisinde, tüm elektroniği imha edebilir, hatta (sihirli bir el tarafından ) şiddetli gök gürlemeleri (patlamalar) üretebilirsiniz.

HAARP’in bir başka kullanım amacı olan “insan beyninin kontrol altına alınması” ise, hava katmanlarında yük yapısını değiştirerek, hava modifikasyonu sağlanması yoluyla gerçekleşiyor. Bu method ile insan bilincini etkilemek mümkün olabilmekte. Vericinin yüksek frekanslı dalgalarını bir taşıyıcı olarak kullanarak, düşük frekanslı titreşimlerle modüle edip insan beynini etkileyebiliyorsunuz. İnsan beyninin tepki göstereceği bir titreşim deseni kullanırsanız, telepatide olduğu gibi bilgi iletimi bile yapabilirsiniz.

İNSAN BEYNİ NASIL ETKİ ALTINDA BIRAKILIR?

Elektromanyetik dalgalar ile beynin bu kadar kolay etkilenmesinin imkansız olacağını düşünebilirsiniz. Ama bu düşünceniz doğru değil; insan beyni belirli bir frekans bantı içinde ışınlamaya maruz kaldığı takdirde, EEG üzerinde net yanıtlarını görebiliyorsunuz. Bu, deneylerle kanıtlanmıştır. Beyne direk etki eden elektromanyetik dalgalar bilinçaltını etkileyen bir güç olmakla beraber, endokrin sistemine de girişi sağlayarak, sağlık açısından da yıkıcı sonuçlara yol açabiliyor. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.