T a r a f s ı z D e ğ i l i z

AK Parti'den CHP'ye çok sert 'Sultanahmet Camii' yanıtı!

Kaboğlu'nun, 'Sultanahmet Camii müze olsun' çıkışına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Akıl, idrak, izan bu mahalleye hiç uğramamış... Bir insan kendi coğrafyasına ve değerlerine nasıl bu kadar yabancı olabilir..." ifadeleri ile yanıt verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP İstanbul Milletvekili Prof.Dr. İbrahim Kaboğlu'nun, 'Sultanahmet müze olsun' sözlerine sert tepki gösterdi. Çelik, "Bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz. CHP derhal gereğini yapmalıdır. Her türlü toksik siyasetin aynı anlayıştan tezahür etmesi kimseyi şaşırtmıyor. Ama bunların artık ülkemizle rekabet içinde olan başka devletler için gerekçe üretmesi tahammül edilmez bir noktaya geldi." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP İstanbul Milletvekili Prof.Dr. İbrahim Kaboğlu'nun dün TBMM'deki sözlerine sert tepki gösterdi. Kaboğlu'nun, 'Sultanahmet Camii müze olsun' çıkışına Çelik, "Akıl, idrak, izan bu mahalleye hiç uğramamış... Bir insan kendi coğrafyasına ve değerlerine nasıl bu kadar yabancı olabilir..." ifadeleri ile yanıt verdi.

Kaboğlu'nun, 'Sultanahmet Camii müze olsun' çıkışına Çelik, "Akıl, idrak, izan bu mahalleye hiç uğramamış... Bir insan kendi coğrafyasına ve değerlerine nasıl bu kadar yabancı olabilir..." ifadeleri ile yanıt verdi.

CHP'li Kaboğlu'ndan skandal sözler! Yine gözlerini camilere diktiler

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.