Halk TV'de İsmail Saymaz ve Özlem Gürses'ten nefret suçu! Hakaret edip hedef gösterdiler

Çorumda CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "çocuklarıma dokunma" diyerek tepki gösteren anne CHP Medyasında resmen açık adresi verilerek tehtid edildi...


 Halk TV'de skandalların ardı arkası kesilmiyor. İsmail Saymaz ve Özlem Gürses, Çorum'da Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren kadını hedef gösterip, hakaretler yağdırarak hedef gösterdi.




Çorum'da iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, sokakta gördüğü bir vatandaşın halini ve hatırını sordu. Sorulan soruya "Sağ ol, çocuklarıma dokunma" cevabını alan Kılıçdaroğlu, arkasını dönüp yürümeye devam etti. Daha sonrasında ise kadının "Hadi yürü, yürü" diye bağırması sosyal medyada gündem oldu.

HALK TV'DE HEDEF GÖSTERİLDİ

Yaşanan olay sonrası Halk TV'de Özlem Gürses, kadının kimliğini deşifre edip, adresini vererek hedef gösterdi. İsmail Saymaz ise haddini aşarak bir anneye 'rezil' yakıştırmasında bulunarak hakaretler yağdırdı.


HABER 7

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.