ABD’ye de böyle sözcü yakışır!


ABD tarihinde ilk kez hükümet sözcülüğünü bir cinsi sapkın üstlenecek!  

ABD Başkanı Joe Biden, Karine Jean-Pierre'in Beyaz Saray Sözcüsü olarak atandığını duyurdu. Bu sayede Karine Jean-Pierre cinsi sapkın olduğunu açıkça ifade eden ilk hükümet sözcüsü oldu.

ABD siyahilere yönelik ırkçılık konusunda günah çıkartmak için elinden geleni yapıyor. Ancak bunun yanında oluşturulmak istenen yeni ABD kimliğine uygun adımlar atılıyor. Şurası unutulmamalıdır; Cassius Clay’in isim değiştirmesi bile yılları aldı. Siyahiler anca izin verilen yeni kimlikler içerisinde kendilerini ifade etme imkanı bulabiliyorlar.

Demokrat, LGBT vb. üst kimlikler altında siyahilerin ABD’deki varlığı kabul görüyor. Karine Jean-Pierre bu sebeple oluşturulmak istenen "yeni ABD rüyasına" çok fazla hitap ediyor. Biden da yaptığı açıklamada, "Karine Jean-Pierre'in bir sonraki Beyaz Saray Sözcüsü olacağını duyurmaktan gurur duyuyorum." ifadesini kullandı.

Cinsi sapkınlık hayatın normal akışı içerisinde bir yaşam tarzı olarak bugün tüm insanlığa dayatılıyor. Bunun ötesinden cinsiyetsizlik ise yepyeni bir form olarak postmodern gerçekliğin insan tanımını oluşturuyor. Bu tarz sapkınlıkların farkında olarak dayatmalara karşı olmak ise aslında insan olmanın şerefini savunmak anlamına geliyor

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.