FBI, 'EL-MuHaMMeD' in peşinde!




FBI, Hollanda'dan yaptığı saldırıyla ABD'de onlarca siteyi kullanılamaz hale getiren 'EL-MuHaMMeD' nickini kullanan Türk Hacker'ın peşine düştü.
FBI, Türk hackerın peşine düştü

ABD Federal Araştırma Bürosu, ABD'de onlarca siteyi kullanılamaz hale getiren 'EL-MuHaMMeD' nickini kullanan Türk Hacker'ın peşine düştü.

ABD Federal Araştırma Bürosu (FBI), ABD'de onlarca siteyi kullanılamaz hale getiren Türk Hacker'ın peşine düştü. The Post-Standart Meghan Rubado haberinde, FBI'ın ABD'de Onondaga Eyaleti'nde başta şehir su idaresi olmak üzere onlarca kurumun internet sayfalarına saldıran ve bu siteleri kullanılamaz hale getiren EL-MuHaMMeD nickini kullanan Türk Hackerın peşinde olduğunu duyurdu.

Dreamscape Online şirketinin servis sağladığı onlarca siteyi kullananlar, sitelere girmek istediklerinde karşılarında siyah maskeli bir şahsın fotoğrafının yanı sıra Türkiye ve İslam'a atıflarda bulunan yazılarla karşılaştığı bildirildi.

Rubado'ya açıklamalarda bulunan Northland Communications'ın operasyonlardan sorumlu başkan yardımcısı Matt Dwyer, saldırıların FBI'a bildirildiğini belirterek, "Saldırı Hollanda'nın başkenti Amsterdam üzerinden gerçekleştirilmiş görünüyor. FBI, soruşturma başlattı ve araştırma sürdürülüyor" dedi.

Haberde, hacker sayfaları üzerindeki başlıkların Google'de taranması ile yaklaşık bin bağlantı bulunduğu ve bunların büyük kısmının ise 'Türk Hackerlarına' bağlı olduğu vurgulanıyor. EL-MuHaMMeD, hacker grupları arasında WoLfSeCuRiTy.ORG'un adminlerinden biri olarak gösteriliyor

13 yorum:

  1. AnLamadim ßi sey ama Nese

    YanıtlaSil
  2. Kurban Olam sana kir hepsini ... kolay gele MUHAMMED

    YanıtlaSil
  3. El muHammed dagıtmış gene ortalığı :))

    YanıtlaSil
  4. 50 kere FBI, Türk hackerın peşine düştü Yazmışlar Anladık

    YanıtlaSil
  5. Ömer abi bugünde 50 dk da 800 abd sitesini hackledi :))

    YanıtlaSil
  6. allahına kurban senn EL_MuHaMMeD !

    YanıtlaSil
  7. laaaa ben bunu tanıommm el muhammedi ohaa neler yapmışşş adam walla kinq devam ett ell muhammed

    YanıtlaSil
  8. wolfsecurity.org ne alaka anlamadım..

    YanıtlaSil
  9. helal olsun ...

    YanıtlaSil
  10. atma onur ömer www.elmuhammed.org da zaten bulamazlar malatyalı şu an trabzonda

    YanıtlaSil
  11. hocam çok yaşayın siz gavurlar peşimizde diye bi baskın daha yapsanız ya :D

    YanıtlaSil
  12. hey hacker dostum işte bu o lanet olası ABD israel sitelerini çökert YİHUUUUU İŞTEBUUUUUUUUU YANINDAYIZ...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.