AMERİKANIN GİZLEDİĞİ İŞKENCE FOTOĞRAFLARI!

[imamiazamre1.jpg]

ABD'nin dünyada ve özellikle *İslam dünyasında ki imajını düzeltme gayesi ile
ABD imparatorluğunun başına getirilen yeni Başkan Barack Obama'nın Amerikan karşıtlığını artıracağı gerekçesiyle yayımlanmasına karşı çıktığı fotoğraflarda Iraklı ve Afgan mahkûmlara ağır işkenceler yapıldığı ve tecavüz edildiği sahnelerin olduğu ortaya çıktı.

Böylelikle Başkan Obama da, eski Başkan Bush gibi bu konuda en kestirme ve baş ağrısı yaratmayacak "sansür" yolunu seçti. Burada yer alan fotoğraflar "en hafifleri" sayılacak türden. Obama'nın yasak getirdiği fotoğraflara normal bir insanın bakması bile mümkün değil.

Amerikan yönetiminden bir yetkili, başkanın geçen hafta hukuk danışmanlarına, fotoğrafların yayınlanmasının ABD askerlerini tehlikeye atacağını söylediğini bildirdi.

"FOTOĞRAFLAR YAYINLANIRSA ABD'NİN İŞİ ZORLAŞIR"

Yetkili, Başkan Obama'nın fotoğrafların özellikle bu zamanda yayınlanmasının, Amerikan güçlerini tehlikeye atmanın yanı sıra Irak ve Afganistan gibi yerlerde ABD'nin işini daha da zorlaştıracağına inandığını söyledi.

Federal temyiz mahkemesi hakimleri, fotoğrafların yayınlaması yönünde karar vermişti.

Amerikan Medeni Haklar Birliği (ACLU) tarafından Adalet Bakanlığı aleyhine açılan davaların art arda kaybedilmesi üzerine, Pentagon fotoğrafları 28 Mayıs'ta yayımlamaya karar vermişti.

IRAK'TA VE DİĞER YERLERDE İŞKENCE BİLİNENİN ÇOK ÖTESİNDE

Medeni Haklar Birliği, fotoğrafların yayınlanmasını sağlamak için yıllardır uğraşıyor. ACLU, fotoğrafların, tutsaklara kötü muamelenin Irak'ta ve diğer bazı yerlerde bilinenin çok ötesinde olduğunu gösterdiğini iddia ediyor.
AMERİKAN PERSONELİ İÇİN İŞKENCE MÜNFERİT DEĞİL

ACLU'nun avukatları bu fotoğrafların, ABD personelinin mahkumlara kötü muamelesinin münferit değil yaygın olduğunun kanıtı olduğunu söylemişlerdi.

Pentagon ise 2004'te ortaya çıkan, Irak'taki Ebu Garip cezaevindeki işkenceyi gösteren fotoğrafların ve diğer bazı olayların münferit olduğunu iddia ediyo
r.Ama görünen köy kılavuz istemezmiş diye boşuna söylenmemiş.Aşağıda yer alan fotoğraflar bile sistemli bir şekilde sürdürülen operasyonların hedefinide açık etmektedir.

İşkenceci ve işgalci ABD imparatorluğunun terörü bitireceğiz diyerek yöneldiği ve katlettiği insanların din'i kimliklerinin Müslüman olması sürdürülen bu savaşın mahiyetini de açıklamaya yetiyor.Bunun adı resmen İSLAM'a yönelik başlatılmış HAÇLI savaşıdır.


İŞTE ABD'NİN GİZLEMEYE ÇALIŞTIĞI FOTOĞRAFLARDAN BAZILARI!


































8 yorum:

  1. MİLLİGENÇMayıs 31, 2009

    BU İŞENCENİN BOP PROJESİNE ORTAKLIK YAPANLARIN DA SORUMLU OLDUĞUNU HATIRLATIRIM.İSLAM DÜNYASI'NIN İZZETİ'DE ŞEREFİ'DE HAÇLILAR TARAFINDAN BÜTÜNÜ İLE AYAKLAR ALTINA ALINMIŞTIR.


    KAHROLSUN EMPERYALİZM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bop projesine girip bop çökertildi. bütün planlarini başlarına yıkan kişiyi hatırlamamıza gerek yok.kendisi başımızın tacı ümmetin umududur.yahudilerin ve abd nın tek hedefi.

      Sil
  2. allah korkusu olmayanlar yazık

    YanıtlaSil
  3. hepsini allaha havale ediyoruzallah bilir yapacağını sevazar yazdı

    YanıtlaSil
  4. bunlar ne insan nede hayvan bunlar hayvan dan bile değersiz bi hayvan bile daha değerli bunlar abd yani bir kahbelik bir hayasız onursuz gurursuz şerefsiz bir toplumdur hepsinin cenebı hak hepsinin hesabını elvet bir gün soracak ismim fırat araz

    YanıtlaSil
  5. Allah cc. buyuruyor ki : 'Küfür tek millettir.Bu zulüm bunun belgesidir.Allah cc. 'Gahhar' ismiyle beraber bunları yapanları kahr-u perişan eylesin.Bizlere de bunların şehid edilişi bizlerin şuurlanmasına vesile olur.

    YanıtlaSil
  6. allah kahretsin zalimleri

    YanıtlaSil
  7. YÜCE MEVLAM
    ZALİMLİK YAPAN BU İNSANLARI KAHHAR İSMİNLE YERLE BİR ET
    MAZLUMLARI KORU
    SAEN HERŞEYE KADİRSİN...SANA SIGINIR SENDEN İSTER SANA İBADET EDER
    SANA DÖNERİZ
    BİZ MÜSLÜMANLARA SABIR VER
    ZALİMLERE EBEDİ CEHENEM VER..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.