[anadoluhaber:/] HUKUMET MUHALEFETE ve HALKA BULMACA COZDURUYOR

DOĞRU YOL PARTİSİ
GENEL MERKEZİ
 

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz’ün “30 Ağustos Zafer Bayramı” münasebeti ile yaptığı basın açıklaması :

 

“Hükümet, açılım paketinin içeriğini açıklamamakla muhalefete ve halka bulmaca çözdürüyor, medyaya da fal baktırıyor.”

 

            “Türkiye ilk defa sisli, belirsiz ve de huzursuz bir ortamda 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor.

            Ne yapacağı belli olmayan, veya belli olduğu halde açıklamaktan çekinen hükümet ile 30 Ağustos’u kutlarken içimizi huzursuzluk kaplamaktadır.

            Gündemi değiştirme adına ortaya atıldığı düşünülen açılımın içeriği halen belli değildir. Açılım adı altında devletin temelleri mi sarsılacaktır, çivileri mi yerinden oynatılacaktır ? belli değildir. Hükümet adeta muhalefete ve halka bulmaca çözdürüyor. Tüm medyada fal bakar gibi açılımın içeriği hakkında yorumlar yapılıyor. Hükümet, açılım paketinin içeriğini bir an önce açıklayarak halkı bulmaca çözmekten ve medyayı da fal bakmaktan kurtarmalıdır. Hükümetin bu sisli havayı değiştirmesi için açılım paketindeki ana hatları bir an önce deklare etmesini bekliyoruz.  

            Yapılması düşünülen “Yargı Reformu” adı altında Anayasa Mahkemesi’nin yapısı ile oynanmamalıdır. Devletin temel değerlerinin değişikliği ve hele hele yeni bir Anayasa yapılmasına bugün siyasi iklim ve iktidar partisinin düşünce yapısı müsait değildir. İktidarın ülkemize yapacağı en büyük hizmet, erken seçme gitmektir.

            Bu düşüncelerle Büyük Milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutlarım.”

 

            Av.Çetin ÖZAÇIKGÖZ

                  Genel Başkan


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.