T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[anadoluhaber:36041] Sevgili Sivilay Abla, 34 PKK'lının memlekete girişi, tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve KKTC'de törenlerle kutlanmış.

Soru: Sevgili Sivilay Abla, 34 PKK’lının memlekete girişi, tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve KKTC’de törenlerle kutlanmış. Sınıra kırmızı halı serilmiş, Ankara’ya gelişleri için ATA uçağı tahsis edilmiş. Havaalanında Türk kahvesi ikram edildiği için kriz çıkmış, kriz Beluga havyarı ikram edilerek bastırılmış. Çok bunalımdayım, yardım et? (Yılmaz Özdil – Hürriyet)

Cevap:
Sevgili Yılmaz, 25 yıldır her şehit cenazesinden sonra komutanların, devlet yetkililerinin “son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar” diye başlayan nutukları, sonunda gerçek oluyor. Dağdaki teröristler kendi ayaklarıyla etkisiz hale geliyorlar. Tamam kabul, komutanlar dedi diye değil ama bu durumu komutanlar bile çok fazla kafaya takmıyor, sen niye bunalıma giriyorsun?

Havyar yedirmişler, diyorsun. Tamah ettiğin şeye bak. Gelen PKK’lıların bütün hayatlarında yediklerini, içtiklerini toplayıp kalori vitamin hesabına vursan; senin bir ayda bünyene giren kaliteli öğünlerin kalori ve vitaminlerine erişemez.

Ayaklarından ciplere bağlayıp Ankara’ya kadar sürüklemek varken uçağa binmelerine de bozulmuşsun. Zaten son zamanlarda uçak biletlerinin ucuzlamasıyla havaalanlarının havasının bozulmasından da şikâyetçiydin. Şimdi bir de bunlar çıktı, uçak olayı iyice ayağa düştü diye dert etme, Business Class var.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.