[anadoluhaber:37509] WG: (oybirligi) Asil BALYOZun TOBB yönetimine EL koymak Rıfat Hisarciklioglu nun DP ye gecmesini engellemek



--- Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com> schrieb am So, 24.1.2010:

Von: Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com>
Betreff: (oybirligi) Asil BALYOZun TOBB yönetimine EL koymak Rıfat Hisarciklioglu nun DP ye gecmesini engellemek
An: liberal-izmirliler@googlegroups.com, akumil@yahoogroups.com, "fetih" <Fetih@yahoogroups.co.uk>, "Erzurum Grubu" <HABERVER@yahoogroups.com>, "g" <DipDalgasi@googlegroups.com>, "GRUP oybirliği" <oybirligi@googlegroups.com>, "AKILCAGI" <akilcagi_1919@yahoogroups.com>, "geceninmavisi" <geceninmavisi@googlegroups.com>, "© ..::CTO..:: ..::CiHAN TÜRK OLSUN::.." <cihan-turk-olsun@googlegroups.com>, "c" <milliyetcitepki@yahoogroups.com>, bagimsizcumhuriyet@yahoogroups.com, "turkishcommunity-saudiarabia@yahoogroups" <turkishcommunity-saudiarabia@yahoogroups.com>, "arena-siyaset" <arena-siyaset@googlegroups.com>, "Murat Sururi Özbülbül" <murat.sururi.ozbulbul@gmail.com>, soranadam@yahoogroups.com, "NAZLI GÜRAL" <nazlig.gral@gmail.com>, "özel büro grup" <ozel-buro@yahoogroups.com>
Datum: Sonntag, 24. Januar 2010, 7:30

Liberal -merkez sag siyaset adayi var. TOBB baskani. Tabani diyor ki DP de siyaset yap.  DP de bir siyaset yapma ihtimali gördünüz. Demirel ile görüstünüz. Fasist iktidar bunu görüyor. Siyasete girmenizi istemiyor.  Zaten issizlik yoksulluk.  Bir de bu grup siyasete girerse.  % 32 lik oy. Tehlikede . Yüzde 10 da bu grup AKP yi yikar.

Cözüm basit. Ülkelerin ordulari savunma amacli plan kurar. Kardak krizinde Komuta kademesinin en büyük kabusu. İstanbul varoslarina Nurtepe - Gültepe bombalarin düsmesi.  Kirikkale nin Yunan Ajanlari ile havaya ucurulmasi. Yunanistan zafer naralari ile bunu yapan Ajanlarini Kahraman gibi karsilar.  Neyse bizde  Fettulahcilari ALLAH tan üstün tutan GLADIO ya simdilik göz yumuluyor. Rifat HISARCIKLIOGLU   Demirel ve CİNDORUK ile görüsür. TSK nin savunma planlari cevrilir.  Cözüm basit BALYOZ uydurulur.

İsraile yapılmayan HERON ödemeleri yapilir. 12 milyar dolar. SGK dan 3 milyar dolar Novartis e verilir.Uyduruk kavgalar. TARAF Gazetesi .   Siz Fetullahcilarin Ortaya Cikmasi cok iyi oldu.  Müslümanlar aradan cekiliyor. Basbasa kaliyoruz.

 TARAF Gazetesine bakiniz;  Sahibi kim Mehmet BETİL.

http://www.arena.com.tr/yon_kurul_cv.asp  Mehmet BETİL.  Buyur bak.

 ORtaklarina bak. Bir yahudi benimle ortak olmaz. Ama sizinle ortak oluyorlar. Neden acaba ? Sizi tekel yapiyorlar neden acaba ?

Yasemin CONGAR   12 Eylül ün  meshur ABD muhabiri. Kocasi CIA ajani. Bu dönemde CIA bölge sefi. Yani senin kefilin Sabra -Satilla katliaminin sorumlusu Graham Fuller in yerine gecti.  IRAK ta görev yapiyor. Karargahi İstanbul- Erbil Bagdat.  Kadin askerlik görevini de yapmis. İsrail ordusunda  askerlik bir kadin..

Altan Ailesi. 12 Eylül Darbecilerinin CİLLERİn saksakcisi.

Mehmet BARANSU.  CIA devsirmesi. CIA icin yeminli Tercumanlik yapmis. ABD de yetistirilmis.


BALYOZ bomboz olarak ortaya cikti. Rifat HİSARCIKLI nin DP ye gecisini engellemek.



22 Ocak 2010 16:39 tarihinde BARI YILDIRIM <exx49@yahoo.com> yazdı:
Bilge Ajanı Bu seferde Kılıfınız Hazır ama Kılıfın içindeki pislik Çok bariz şekilde Belli oluyor....

--- 21/01/10 Per tarihinde Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com> şöyle yazıyor:

Kimden: Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com>
Konu: {liberal-izm.71918} Asil BALYOZ Türkiye HALKINA inen AKP -FETO-CIA balyozudur.
Kime: "Murat Sururi Özbülbül" <murat.sururi.ozbulbul@gmail.com>
Kopya: akilli-tasarim@googlegroups.com, aydinlik-gelecek-hareketi@googlegroups.com, akkartal29@gmail.com, tarih-kultur@googlegroups.com, "toplum ve barış" <TOPLUMveBARIS@yahoogroups.com>, merakediyorum@googlegroups.com, liberal-izmirliler@googlegroups.com
Tarihi: 21 Ocak 2010 Perşembe, 14:06

Ne alakasi var ? 
 
TEKEL iscileri ayakta. Haklari icin yürüyorlar.  Emekciler ac, issizlik cok.  Uydur uydur yaz.
 
 
Asker nasil tatbikat yapar ? Ülke savunmasi.
 
 NÜKLEER bomba atilirsa ne olur, ne yapariz diye düsünmek zorunda ?  Böyle düsündügü icin suclu mu ?
 
Düsman camilerimize bomba atarsa diye düsünür. Düsünmek ile haksiz mi ?
 
İste KIRIKKALE silah fabrikalarimizi YUNANLILAR havaya ucurmus ? Adamlarin ajanlari kahraman.
 
Bizde buna düsünüp böyle bir saldiri ihtimaline karsi önlem alan suclu öyle mi ?
 
Her ülke kendisine yapilan saldirilarin tatbikati yapabilir. Orada senaryo cizilmis. Dis Gücler ve İRTİCA nin yapabilecegi eylemler denilmis.
 
Ne var bunda. Alman ordusu, Amerikan ordusu, Italyan ordusu Fasist güclerine karsi tatbikat yapmiyor mu ?
 
AKP li Saglik Bakani bakanin oluyor degil mi ?

21 Ocak 2010 11:41 tarihinde Murat Sururi Özbülbül <murat.sururi.ozbulbul@gmail.com> yazdı:

Bunlar bizim generalimiz değil, insan olamaz...



(EKTE BOLYOZ HAREKAT PLANININ GENİŞ ÖZETİ VAR LUTFEN OKUYUN)
Taraf Gazetesi'nin demokrasiye hizmeti unutulmayacak. Darbelerle, millete ihanet planlarıyla, cuntacılarla ilgili yayınladıkları her belge, toplumun gözünü fal taşı gibi açtı.
Önce inanamadık, "yok artık daha neler, bu kadarı da olmaz" dedik. En son Kafes Eylem Planı'nda, İstanbul'da Koç Müzesi'ndeki denizaltıda dinamit patlatılmasını, çok fazla öğrencinin ölmesi için okullara duyuru yapılarak çocuklarımızın belli saatte müzeye getirtilmesini okuyunca, nefessiz kaldık. "Bunlar insan olamaz", "Türk ordusunda böyle canavarlar barınamaz" diye haykırdık. Şimdi ondan daha beteri ile karşı karşıyayız.
Taraf'ın dünkü manşet haberinden öğreniyoruz ki, 2003'te "Balyoz" harekâtıyla tam manasıyla bir katliam yapacaklarmış. Cuma namazında başta Fatih Camii ve Beyazıt Camii olmak üzere camilerin bombalanması, sakallı, çarşaflı provokatörlerin kışlaları, Hava Müzesi'ni basmaları sağlanacakmış. Bunlar bahane edilerek "şüpheli" iddiasıyla insanlara ateş emri verilmiş. Aynı günlerde Yunanistan ile bir savaş çıkarmak için Ege hava sahasında Yunan uçakları taciz edilerek bir uçağımızın düşürülmesi, olmazsa kendi jetimizi kendimizin düşürmesi kararlaştırılmış. Maksat, hükümete sıkıyönetim ilan ettirmek... Arkasından da Parlamento'yu feshetmek ve yeni bir hükümet kurmak... Yeni bakanlar, işbirliği yapılacak 137 gazeteci ve tutuklanacak 116 gazeteci de belirlenmiş. Taraf, beş gün sürecek yayınında bunların isimlerini açıklayacak.
Darbenin başında dönemin 1. Ordu Komutanı Orgeneral Çetin Doğan var. Dönemin Harp Akademileri Komutanı Hava Org. İbrahim Fırtına, yine dönemin Donanma Komutanı Oramiral Özden Örnek işin içinde.
Kimse Taraf'ın yazdıklarına "iddia", "uydurma" diyemez. Tam 5 bin sayfalık belge var. 29 generalle 133 subayın katıldığı darbe toplantısının kayda geçirilen konuşmaları, sunumlar, orijinal antetli askerî CD'ler, ıslak imzalı belgeler var. Albay Dursun Çiçek'in ıslak imzası, bunların yanında fotokopi kalır.
TSK'nın her kademesine güvenilir eleman temini konusunda; Atatürkçü Düşünce Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin referans alınması uygulamasının, azamî koordinasyon sağlanarak devam ettirilmesi talimatı da herhalde çok şeyi anlatıyordur. Sayın Baykal'ın kulaklarını çınlatacak ifadeler de var. "Muhalefet partileri ile koordineli fikir ve eylem birliği içerisinde hareketler sergilenmesine devam edilecektir." deniliyor. Bakalım Sayın Baykal, bu defa konuşacak mı? Çünkü Ergenekon'a avukatlığını ilan ederken, bu hafta partisinin grup toplantısında, ne Abdi İpekçi cinayetini, ne de Hrant Dink'in katledilmesini ağzına aldı. Ertuğrul Özkök de sıkıntılı. Dink'i öldürenleri mazur göstermeye çalışan yazısı hatırlatılınca epey öfkelendi. Daha işin başındayız Sayın Özkök. İnanınız, medyada ne kadar tetikçi, susturucu, provokatör, darbe tahrikçisi, postal parlatıcı varsa, bir gün utançlarından insan içine çıkamaz hale gelecekler...
Ben statükocu/vesayetçi cemaatin, organize suskunluk dayanışmasına, evet şapka çıkartıyorum. Böylesine, yüz kızarmadan, sanki kimse fark etmiyor gibi pişkinlikle sessiz kalmaları, görmezden gelmeleri, eften püften yazılar yazarak kamuoyunun dikkatini dağıtmaya çalışmaları epey maharet ister. Dünyada yok böyle bir kabiliyet sergisi... Ama nereye kadar? Bu darbe planlarını nasıl yok sayacaklar? Hrant Dink'in, Abdi İpekçi'nin, Doğan Öz'ün katillerinin korunmasında "general" izlerini nasıl yok edecekler? Abdi İpekçi'nin katilinin Maltepe Askerî Cezaevi'nden kaçırılışını nasıl unutturacaklar? Doğan Öz'ü öldürdüğünü itiraf eden tetikçinin, Askerî Yargıtay Ceza Daireleri Genel Kurulu'nda beraat ettirilmesini hafızalardan nasıl silecekler?
Taraf okunmalı. İbretle okunmalı. Demokrasiden geriye dönüş olmadığını anlatmak, demokratikleşmeye destek olmak için, mitinge gider gibi bayie gidilmeli, Taraf'a omuz verilmeli...
 HÜSEYİN GÜLERCE

--
Murat Sururi ÖZBÜLBÜL
YATIRIM DANIŞMANI

--
Bu mesajı "liberal-izmirliler" Google grubuna üye olduğunuz için aldınız.
Grubumuza posta göndermek için: liberal-izmirliler@googlegroups.com
adresini kullanabilirsiniz.
Ücretsiz gmail davetiyesi istemek,üyelik ayarlarınızı değiştirmek,ayrılmak veya diğer istekleriniz için; Moderatörün : mturkeli@gmail.com adresine yazınız.
Daha fazla seçenek ve/veya grupta yayınlanmış tüm iletilere
ulaşabilmek için; http://groups.google.com.tr/group/liberal-izmirliler
adresini kullanabilirsiniz. Grubumuzu bu adresle ziyaret edebilir,
dostlarınıza önerebilir, üyeliğe davet edebilirsiniz.
YASAL UYARI: Grubumuzda yayınlanmış olan iletileri forward ederken ve/veya başka sitelerde yayınlarken içeriğini değiştirmeden,tahrif etmeden, yazarın adına, imzasına ve browserde görünen Liberal-İzmirliler linkine yer vermek,etik ve yasal olarak zorunludur.Metin Türkeli Liberal-İzmirliler grup yöneticisi 01.07.2006


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr
--
Bu mesajı "liberal-izmirliler" Google grubuna üye olduğunuz için aldınız.
Grubumuza posta göndermek için: liberal-izmirliler@googlegroups.com
adresini kullanabilirsiniz.
Ücretsiz gmail davetiyesi istemek,üyelik ayarlarınızı değiştirmek,ayrılmak veya diğer istekleriniz için; Moderatörün : mturkeli@gmail.com adresine yazınız.
Daha fazla seçenek ve/veya grupta yayınlanmış tüm iletilere
ulaşabilmek için; http://groups.google.com.tr/group/liberal-izmirliler
adresini kullanabilirsiniz. Grubumuzu bu adresle ziyaret edebilir,
dostlarınıza önerebilir, üyeliğe davet edebilirsiniz.
YASAL UYARI: Grubumuzda yayınlanmış olan iletileri forward ederken ve/veya başka sitelerde yayınlarken içeriğini değiştirmeden,tahrif etmeden, yazarın adına, imzasına ve browserde görünen Liberal-İzmirliler linkine yer vermek,etik ve yasal olarak zorunludur.Metin Türkeli Liberal-İzmirliler grup yöneticisi 01.07.2006

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız: Google Grupları "oybirligi" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : oybirligi@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: oybirligi-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com.tr/group/oybirligi?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
 
Bu grup Atatürk ilkelerine bağlı, demokrasiye inanan,ülkesini seven insanların fikir alışverişinde bulunmaları amacıyla kurulmuştur.Grubumuzda küfür ve hakaret içeren mesajlar yayınlanamaz.Gruba gönderilecek mesajların içeriğinden mesajı yazan ve gönderenler sorumludur.
Yeni açılan Atatürkçü site http://www.iradeyimilliye.com sitesi grubumuz yönetimince desteklenmekte ve önerilmektedir. Üyelerimize duyurulur.

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Sie sind Spam leid? Yahoo! Mail verfügt über einen herausragenden Schutz gegen Massenmails.
http://mail.yahoo.com

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.