GUANTANAMO BİR SİYON ÜSSÜ MÜ?

ABDÜLHAMİDİN MEZARINI ATEŞE VERECEK OLAN İSRAİLİ ATEŞE VERİR..! HİÇBİR MÜSLÜMAN KADIN HİZMETÇİLERİNİZ OLMAYACAK ÖLÜM ONLARA DAHA GÜZEL GELİR..!

Guantanamo esiri İbrahim Şen, yaşadıkları insanlık dışı işkenceleri Vakit'e anlattı. Şen, kampta, "Yahudi komutanlar ve hahamlar bulunduğunu" söyledi İşte, işkence saati yine başladı. İsmi Yasef olan Yahudi komutan, bir taraftan vücuduma elektrik veriyor, diğer taraftan da; 'Türk terörist, merak etme az kaldı. Irak, İran ve Suriye'den sonra sıra Türkiye'ye de gelecek. Kadınlarınız hizmetçilerimiz, erkekleriniz de kölelerimiz olacak. İstanbul'a geldiğimizde ilk olarak dedeniz Abdülhamid'in mezarını ateşe vereceğiz' diyordu. 90 ESİR DELİRDİ Yaşadıklarını, muhabirimiz Adem Özköse'ye anlatan İbrahim Şen, Guantanamo'da "Delirtme odası" denilen bir bölüm bulunduğunu ve burada, insanlık dışı işkencelere maruz kalan 90 esirin delirdiğini söyledi. KAMP, YAHUDİ KAYNIYOR "Guantanamo'daki askerlerin yüzde 90'ının başında kippa vardı. İsimleri de hep Yahudi isimleriydi. Guantanamo'da bizim tesbit ettiğimiz 15 Yahudi haham vardı. Esir âlimlerin sorgularında, en az bir haham bulunuyordu."


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.