İşte O Video Başörtülü Birinci Kürsüden İndirildi işte o an

Öğretmenler Günü için düzenlenen yarışmada birinci oldu. Ödülünü almak için kürsüye çıktı. Ama başörtülü olunca, Kaymakam ve Komutan indirdi. Gözyaşları içinde dedi ki... Adana'nın Kozan ilçesinde Belediye Sineması'nda düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğinde yarışma birincisi başörtülü öğrenci kürsüden indirildi.
Öğretmenler Günü temalı kompozisyon yarışmasında “Bir Öğretmen Olmalı” başlıklı yazısıyla birinciliği kazanan Kozan İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Tevhide Kütük ödülünü almak için kürsüye çıktı.

Kozan Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ve Garnizon Komutanı Hüseyin Çopur'un, “İndirin onu” diyerek tepki göstermesi üzerine Tevhide Kütük, İl Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat tarafından kürsüden indirildi.

Tek sözü "neden" oldu

Gözyaşları arasında kürsüden inen öğrenci, vali Canbolat'ın karşına gelerek “Neden Hocam” diyerek tepki gösterdi.

Gözyaşları arasında kürsüden inen Tevhide Kütük, Canbolat'ın karşına gelerek "Neden Hocam" diyerek tepki gösterdi. Salonda bulunan öğretmenler ve aileleri, durumu protesto ederek salonu terk etti. Konser vermek için salonda bulunan Türk Halk Müziği (THM) korusu boş salona konser vermek zorunda kaldı.

Program sonunda emekli öğretmenlere teşekkür plaketi de verildi

2 yorum:

  1. ALLAH[C.C) EMİRLERİNE KARŞI ÇIKAN RESULUNÜ İNKAR EDENLER TÜM İNSANLIĞIN VE MELEKLERİN İLENCİNE UĞRASIN EVET BEN BU ÜLKEDE YAŞAMAK TAN UTANIYORUM İNSANLIK HAKKI OLARAK BİR ÇOCUK BAŞ ÖRTÜSÜ TAKSA NE OLUR TAKMASA NE OLUR HİÇ ÖLMEYECEĞİNİ UMUP HESAP GÖRMEYECEĞİNİ ZAN EDENLER BİR GÜN MUTLAKA REZİL OLACAKLAR SİZLERE KIZMADIM SADECE YAPMAK TA OLDUĞUNUZ KÖTÜ FİİLERE KIZIYORUM ALLAH(C.C) HAKKI OLARAK.. ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK KENDİ HEVALARIYLA OYNAYA DURSUNLAR ONLAR O ALEVLİ CEHENNEME YASLANAKLAR....

    YanıtlaSil
  2. bu ne hal ya ne durumdayız şuna bakarmısınız bu gözyaşları ne zaman dilecek allah aşkına ..ama herkes üzerine düşen görevi yapıyor değilmi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.