T a r a f s ı z D e ğ i l i z

YAHUDİ-KÜRT DEVLETİ TÜRKİYE'Yİ YÖNETENLER SAYESİNDE KURULUYOR..!

İsraifl K. Kumbasar
Körfez savaşından bu yana Türkiye'yi idare edenler, "Irak'ın toprak bütünlüğü bizim için esastır" diye diye Irak'ın bölünmesine fiilen katıldılar
.

Irak'ın kuzeyinde bağımsızlığını ilan etmeye hazırlanan Yahudi-Kürt Devleti, Amerika ve İsrail'in koruyucu kanatları altında kuruldu, Türkiye'nin koruyucu kanatları arasında gelişip bugüne geldi.
İhanet süreci, Kenan Evren ile birlikte başladı.
Kürtçe'yi resmen yasaklayıp, bölge halkını devletten soğutan Evren, ayrımcılığı körükleyen icraatları ile bölücü örgütün dalbudak salmasını sağladı.
Körfez savaşı döneminde Irak'ın geleceğinin Bağdat merkezli olmayacağına inanan Turgut Özal, stratejisini kuzeyde isyan eden peşmerge liderlerini Türkiye'nin yanına çekerek bir 'Türk-Kürt Federasyonu' kurma temeli üzerine oturttu.
Özal, bu çerçevede Amerika'nın 36'ncı paralelin kuzeyinde Irak ordusuna karşı bir 'koruyucu kalkan' oluşturan Çekiç Güç'ün bölgede konuşlanmasına yeşil ışık yaktı.
Daha sonra gelen iktidarlar, aynı zamanda 'bölücü örgüte yardım ettiğini' bile bile Çekiç Güç'e onay vererek, ihanete ortak oldular.

* * *

Bülent Ecevit, muhalefette olduğu dönemde Çekiç Güç'e hep karşı çıkmış, görev süresini uzatan dönemin hükümetlerini, "Ülkenin başına çorap örüyorsunuz" diye sık sık uyarmıştı.
Ama Ecevit, bebek katili Apo'nun Türkiye'ye teslim edilmesinin ardından, "Kuzey Irak'ta çağdaş bir devlet kuruluyor" diyerek, Yahudi-Kürt Devleti'ni kabullenivermişti.
Aynı Ecevit, iktidardan uzaklaştıktan sonra 23 Aralık 2004'de şu açıklamayı yapacaktı:
- "Kürtler, Kuzey Irak'ta herkesi kapsayacak güçlü bir parti oluşturma çabası içerisindeler. Ona paralel bir Kürt partisinin Türkiye'de gerçekleşmesini düşünüyorlar. Bunu başardıktan sonra diyecekler ki, biz niye iki ayrı toprak olalım. Türkiye, güvenlik amacıyla, Kuzey Irak'a mutlaka girmelidir. Yoksa Kuzey Irak Türkiye'ye girecektir."
Ecevit'in bu sözleri, iktidarda başka, muhalefette başka davranan yöneticilerin, Türkiye'yi nasıl bir felakete sürüklediklerinin açık bir delilidir.

* * *

Süreç, AKP iktidarı ile aynen devam ediyor.
Irak'ın kuzeyine 'kendi ülkesinden' daha ucuz elektrik veren AKP, örtülü savaş ortamına rağmen Habur sınır kapısını kapatmayarak, yılda '13.5 milyar dolara' yaklaşan akaryakıt kaçakçılığının önüne geçmeyerek, Mesut Barzani ve çetesine milyarlarca dolarlık gelir akıtılmasına göz yumuyor.
Mersin Serbest Ticaret Bölgesi'nde Barzani tarafından kurulan şirketlerin, bazı AKP il/ilçe başkanları ile birlikte hareket ettiği, iş yaptığı iddialarını hasır altı etmeye çalışıyor.
Kukla devlete ait 'parlamento binasından' tutun da, 'havaalanları', 'hastaneler', 'okullar' ve 'altyapı' inşaatları AKP ile direkt ya da dolaylı yollardan bağlantılı müteahhitler tarafından yapılıyor.
AKP ile işbirliği içindeki bazı hainler, Barzani'yi kamuoyuna sempatik gösterebilmek için "Nakşibendi tarikatına mensuptur. Türkiye ile ilişkilere çok önem veriyor. Babası da Türkiye'yi sevip sayardı." diye propaganda yapıyorlar.

* * *

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, yıllar sonra ülkeyi yönetenlerin ortak oldukları ihaneti şu cümle ile özetleyecekti:
- "Bugün karşımızda bulunan bir çok sorunun, geçmişin yanlış çözümleri olduğunu kabul etmek gerekir. 1991 yılında Irak'ta 36'ncı paraleli çizip, buna destek vererek bugünü yarattığımız bir gerçektir. Kendi yaptığımız hataları da başkasına yükleme şansımız yoktur."
Körfez savaşından bu yana Türkiye'yi idare edenler, "Irak'ın toprak bütünlüğü bizim için esastır" diye diye Irak'ın bölünmesine fiilen katıldılar.
Şimdi de "Türkiye'nin üniter yapısı bozulmamak kaydıyla" diye diye Türkiye'nin üniter yapıyı değiştirmeye çalışıyorlar.
19'uncu yüzyıldan beri Türk milletinin başına bela olan, bugün tam kadro AKP'ye destek veren ülke içerisindeki gizli 'Sebataycı/Mason' yapılanma dağıtılmadığı sürece, Güneydoğu Türkiye'den koparılıncaya kadar ihanet devam edecektir.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.