***Yoksullar ülkesi ***



Genemi çorba pilav diyenlere ekmeği çöpe atanlara bir yiyip bin şükretmeyenlere zengin olup fakiri düşünmeyenlere vs vs.... iyi bakalım ben dahil hepimiz Bu dünyanın ayıbı herkesin ayıbı Kasırgayla ne alakası ver diyenlere onların adam gibi evi yok neredeyse çamurdan insanlar bitap Alllahım sana şükürler olsun Bugün bu rahatlık ve huzur varsa evimizde çorbamız kaynıyorsa ısınıyorsak senin sayende Onlarada yardım eli uzattır Ya rabbi merhemet Eyle... Ahmet İdiz....



Yoksullar ülkesi darmadağın Dünya bu fotoğraflarla sarsıldı. Yoksullar ülkesinden sarsıcı kareler... Dünyanın en yoksul ülkelerinden Bangladeş'te büyük yıkıma yol açan Sidr kasırgasında ölenlerin sayısı 3 bine ulaştı. Yetkililer, sayının daha da artacağı tahmininde bulunuyor.

Bangladeş Kızılay Teşkilatı Başkanı Abdur Rab, kasırgada 3 bin kişinin öldüğünün doğrulandığını belirterek, ölenlerin sayısının 5 bini aşabileceğini, ancak 10 binin altında olacağını söyledi. Bangladeş Kızılayı, felaketten etkilenen bölgede 900 bin ailenin yardıma ihtiyacı olduğunu duyurdu.















--
www.duygulusaatler.com
Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
selametle...
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.