2. Abdi İpekçi Olayı...

Türkiye'de bir şeyler düzeliyor derken , hükümet Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'ne istihdam ve yatırım kararı almışken ve bu kararını da birinci ağızdan TV'lerde açıklamışken hemen ertesi günü ülkemiz peş peşe şehit haberleri ile sarsılmıştı.Çok şükür çoklu şehit haberleri sona ermiş görünüyor.
İsrail'deki beyin kadrosu su sorununu birinci öncelik olarak almış ve gerektiğinde atom bombasını bile kullanacaklarını düşünürlerken ; İsrail ve küresel sermayenin Türkiye'deki uşakları gizli mahfillerde : " Çok acil olarak 2. Abdi İpekçi olayı gerekiyor " diye bazı kararların hayata geçirilmesinin arefesine girmek üzereler.Artık Bekir Coşkunu mu seçerler , Cüneyt Ülsever'i mi ,orasını bilemiyorum.Tıpkı yavrusunu yiyen hayvan misali, küresel sermaye oyunlarından pek vazgeçeceğe benzemiyor.Çünkü Türkiye karışmalı onlara göre...Ve tam bu sıralarda eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz efendi çıkıyor densiz bazı söylemlerde bulunuyor, yoksa acıkınca yenilen yavrulardan biri,hem de gönüllü bir şekilde olmak mı istiyor?!... Arkasından eski savcı Vural Savaş'ın da bazı açıklamaları olmalıydı bence,Kemal Gürüz'ün beyanları güdük kaldı.Satır aralarını iyi okuyun bu yazının.Hedef seçilecek kişilerin ölüm şekilleri nasıl olacaktır bilemiyorum .Arabalarına merhum Uğur Mumcu olayında olduğu gibi bir patlayıcı mı koyacaklar,yoksa trafiğin en yoğun olduğu bir yerde kırmızı ışıkta durduklarında mı kurşunlanacaklar bilemiyorum.Lakin bildiğim bir şey varsa birileri yine kurban istiyorlar .Çok müteyakkız olmalıyız bence.
Bu meş'um cinayetten sonra içimizdeki mahutlar ve gafiller koro halde " ORDU GÖREVE " çığlıklarını atacaklar haberiniz ola...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.