Muhtar Kentin Cilasını Yeniçağ Kazıdı :::

Muhtar Kent’in cilasını Yeniçağ kazıdı
Yeniçağ Gazetesi'nden Selda Öztürk KAY'ın haberi

Babasının adını ortodoks kilisesinde yaşatıyor...

Küresel sermaye güdümündeki basının parlattığı Kent’in cilasını biz kazıyoruz...
Coca Cola’nın tepesine getirilen Muhtar Kent’in babası Necdet Kent 1942’de Yahudiler’i, Nazilerin elinden kurtardı. Yahudiler, “şükran ödülü” verdikleri Necdet Kent’in oğlu Muhtar Kent’i 65 yıl sonra zir-veye taşıyıp, hiçbir iyiliği (!) karşılıksız bırakmayacaklarının mesajını verdiler. ‰7’de

Kent ailesi, Yahudiler kadar Rumlarla da iyi ilişkiler kurmuş. Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki Alibey adasında Muhtar Kent’in restore ettirdiği eski bir ortodoks şapelindeki kütüphaneye babası Necdet Kent’in adı verildi. Açılışı Rahmi Koç ve papaz Bartholomeos yaptı...

Yahudiler borcunu ödüyor
Muhtar Kent’in babasının Yahudiler’i Nazilerden kurtardığını hatırlatan Yassıkaya, Coca Cola atamasını böyle yorumladı

Muhtar Kent’in, küresel emperyalizmin Truva atı sayılan 10 çokuluslu şirketten biri Coca Cola’nın patronluğuna getirilmesinin yankıları sürüyor. Kapitalist medya kuruluşları Muhtar Kent’in “Türk ve Müslüman” kimliğiyle bu başarıyı elde ettiğini öne sürerken, pek çok kişi dünya ekonomisini yöneten bu şirketlerin ardındaki Yahudi sermayesine dikkat çekerek “ABD’de bir başarı elde eden her Türk’ün Yahudi sermayesiyle ’derin’bir bağı vardır” yorumu yaptı

Emperyalizmin bir ayağı
Muhtar Kent’in ABD’de sürekli olarak tırmandırılan özel bir isim olduğunu belirten Prof. Dr. Anıl Çeçen, “Olayı, kişiler üzerinden değil, Yahudi siyonizminin elinde bulunan küresel sermayenin Türkiye’yi tasfiye etme planı üzerinden değerlendirmek gerekir” dedi. Büyük Ortadoğu ve Büyük İsrail projelerinin, New York-İstanbul-Kudüs üçgeninden yürütüldüğünü belirten . Çeçen şunları kaydetti: “ Coca Cola’yı, tüm dünyayı Amerikanlaştırma ve ülkelere Amerikan hayatı pompalamaya çalışan bir sermaye gücü olarak değerlendirmek gerekiyor. Bu şirketin gücü küresel sermayedir. Bu sermayenin ardında da Yahudi siyonizmi vardır”

Babadan oğula
Avukat Dursun Yassıkaya ise Coca Cola şirketinin kendi bünyesinde bir Türk vatandaşını yönetici olarak atamasının “mantık dışı” olduğunu belirterek şöyle devam etti: “ Muhtar Kent’in babası Necdet Kent, 1942’de II. Dünya Savaşı’nda Yahudileri Nazilerden kurtarmış ve onlara Türk pasaportu temin etmiştir. Babası da Yahudiler tarafından “Türk Schindler’i” olarak adlandırılıp, şükran ödülü almıştı”

Kendilerine benzemeli
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ertan Yülek de, Coca Cola gibi Yahudi sermayesine ait bir şirketin, kendisini tam anlamıyla temsil etmeyen birini yönetici olarak atamayacağına dikkat çekti. Yülek, “Nasıl İslami ya da milliyetçi bir kesimin, kendisiyle uyuşma halinde olmayan birini önemli bir mevkiye getirmesi düşünülemezse, aynı durum Yahudi sermayesi için de geçerli” diye konuştu.Yülek “ABD ve İsrail Siyonist politikalara karşı İslam ve Türk coğrafyasında artan tepkileri bertaraf etmek düşüncesinde. Bu şekilde pazar payı da artacak. Bunu yaparken de , kendilerine benzemeyen birini yönetici olarak atamayacakları da gözönünde bulundurulmalı” dedi.

Bilderberg’in tanıdık yüzü
31 Mayıs 2007 tarihinde İstanbul’da düzenlenen Bilderberg toplantılarına Türkiye’den katılan on ismin arasında Coca Cola Company İcra Başkanı Muhtar Kent de yeraldı. CIA’nın kurduğu ve dünyanın en büyük Yahudi (siyonist) organizasyonu, başka bir deyişle derin dünya devleti olarak da bilinen Bilderberg 1954’te Hollanda’da kurulduktan sonra lobi çalışmalarını hızlandırdı. Toplantının ayaklarından Türkiye’de de bu örgüte yakın isimlerin seçilmesine dikkat edildi. Üst düzey sorumlularının İsrail ile yakın temas içinde olmaları ya da Yahudi teşkilatlarıyla paralel ilişki yürütmeleri üyelerin ekonomi ve siyaset dünyasında ilerlemelerinde de önemli bir rol oynuyor.

CIA’nın kurduğu örgüt
Bilderberg’in İstanbul toplantılarında yeralan Kent’in de Yahudiler ile teması babası dönemiyle başlıyor.Ünlü diplomat Muhtar Kent, Fransa Marsilya’da büyükelçilik yaparken 80 kadar Yahudi’nin Naziler tarafından gaz odasına gönderilmesini engellemiş, onlara pasaport temin ederek kurtulmalarını sağlamıştı.

Dünden bugüne SABAH...
Sabah Gazetesi, Etiler’de Kızıl İmam olarak bilinen Serhan Çevik’in iki adamının esrar ve extacy ile yakalandığı, kızlarla cinsel ilişkiye girerken kelepçe kullandıkları haberini 2000’de okuyucuya “Kızıl İmamcılar alemde basıldı” şeklinde vermişti. Aynı Sabah, “Londra’dan bir yerli transfer de Merkez Bankası’na” başlıklı haberinde Morgan Stanley’den ayrılan ekonomist Serhan Çevik’in transfer haberini gururla okuyucularına aktardı.

yeni çağ

2 yorum:

  1. Bir Türk başarı elde ettiğinde bunu niye kötü anlamda düşünüyoruzki. Adam Türkiyedeki bazı fabrikatör oğulları gibi 18-20 yaşında pat diye bedavadan oraya gelmemişki. Büyük bir başarı göstermiş. Muhtar Kent babamın oğlu değil ama bu durumu yermek yerine örnek almalıyız.

    YanıtlaSil
  2. Bu haberi yapan kisi ve gazete Turkiye dusmanidir.
    Muhtar Kent o firmada kac 10 yil calismis, hicmi matematik yapamaz bu haberi yazanlar, hic bir belge yok, kayit yok, cingene mahallesi dedikoducusu gibi yazi ve haber bu ! Ne rezil ve bayagi bir kafa ve siyasetdir bu.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.