T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Oynayan ve Oynanan Ülke!

Arz-ı Mev'ud(Vadedilmiş Topraklar)

Türk Milleti, hakim olsa ve demokrasi olsaydı, Ayasofya cami kalırdı. Bu milleti, dış mihrak güdümlü, İslam dışı güçler idare etmeseydi, Ayasofya yine camiydi. İslama hakaret ve yasaklamalarla başlayan bir temelin, şahadet ve iman kuvvetiyle savunulmuş olması da çok enterasan bir durumdur. İslamla, imanla verilmiş bir mücadele…

Sonu ise, İslamdan sıyrılmış, birilerinin bir yerlerden dayattığı, gayri İslami bir yapılanma.. Ya da İslami kimliklere saldırının, ladini temellerinin atılması da ilginç. Şehid olan insanların torunlarının namazı, hakir görüldü.Ezanı yasaklandı, hem de 18 yıl.. Çocuklarının, İslami edebe uygun okutulması yasaklandı. Kur'an-ı okumak ve okutmak, jandarma takibatına tabi tutulup, yasaklandı. Camiler virane, ahır haline getirildi. Bunu yapanların, kimlikleri ve özgeçmişlerini sorgulamak lüksümüz hiç olmadı. Şehidlerin torunları, şimdi tu kaka…

Başörtülüsünüz(Pardon:türbanlısınız)irtica bunlar, diye hakaretler edildi ve halen ediliyor. Ödünler vere vere, bugünlere gelindi. Üzerimize hep top yekün bir haçlı saldırısı yapıldı. İrtica adına, İslam'a içselleştirilmiş (içimizden) haçlı saldırıları oldu. İslam yine garip, müslümanlar yine garipti.

Ağlayan bacımın örtüsüne, zehirli bir yılan değildi dolanan. İçselleştirilmiş bir haçlı saldırısının, savaşım sahnesiydi. Samimi bir tahammülsüzlük var İslam ve müslüman tipine.. Ellerinden gelse hepsini sileceker topraklar üzerinden.
– – – –
Ama vatanı savunup koruyacak çocukları da bunlar doğuruyordu. Vergileri bu halk veriyordu. Ne yapalım, bizim olmadığımız yerde yaşasınlardı.Arkadaş! bizim olmadığımız yerde varlıklarını düşünmek bile laik bünyemizi sıkıntılı hale getiriyordu..

Rütübetli oluyor bu başörtülü Hava'lar(!)Biz hep açık Hava'ları sevdik(!)Demek istiyordu bunlar. Açın ki imanınızı yeller alsın. Yanlış anlamayın, canım havalı olsun ima(jı)nız.Modern olmaya ne engeliniz var. Bırakın artık, çağdışı kıyafetleri(!)Açın ve açılın, çağdaş görünün(!)Avrupaya rezil etmeyin bizleri… Açın ki, Allah'a kulluğu bırakın(!)Ümmet değil, ulus olun, canım siz de..
– – – –
Ben, ulus devlet devrinin de, sonu geldiğine inanıyorum. Çünkü onu doğuran ve besleyenlerin ona ihityacı kalmadı. Şimdi " yaşasın halkların kardeşliği" de değil. Ben laiklik çığırtkanlığının da, sonu geldiğine inanıyorum. Ne laiklik, ne demokrasi, bu ülkeye hiç gelmedi ki.. İslam ve Müslümana zülümler oldu. Hep, gelen gidenlerin çıkarları oldu. Hep, gelen giden çıkarlarını korudu. Herkes dünyalık dizerken, Halkın sırtına mali ve maddi sıkıntılar vuruldu. Her gelen kendi zenginini yarattı.

Puperestlik her zaman revaçta oldu. Herkes, bir yerlerden putsal sunumlarla kutsadı "tabu devletini". İmanını tazeledi, İslam'ın dışında ki, ahiret azabına mucip şekillerde. Rasulullah'ın, cahiliyye adeti diye tasvir ettiği şekillerde…

Birilerini biz kurtardık zülümlerden. O birileri(Yahudiler) kurtulmak istedi de, bizden. Kurtulurken İstikballerini de kurguladılar bizlen. Tırtılın vucüdüna lavrasını bırakan canlı gibi. Üzerimize bıraktılar tohumlarını ve onlar vucüdümuza sahip çıktılar. Bizim vucudumuzda vücüt buldular. Parazitliği, tarihsel karekterleri icabı, iyi biliyorlar. Bizi dik tutacak, temelleri atarken, İttihat terakki masonluğu.. Yıktığı ümmetsel alanı olan iparatorluğu, İslam'dan sıyrılmış, ümmetten kopmuş bir geleceğe uzanırken.. Kendileri için, yeniden neşvü nema bulacağı kadar izin verdiler yaşamamıza..

Çok kurnaz siyasetler, dönüyor etrafımızda. Bize dönük siyasetler bunlar.. Bizden kurtuldular ve bizi kurdular. Şimdi de, bizimle oynuyorlar. Oyunu bilen ve bize bu oyunu dayatanlar bizi kandırdılar ve kandırmaya devam ediyorlar. Vucudumuz, onların istediği istikbali sağlayana kadar yaşayacak.. Onlar istemediği, sürece ben uyurken, İslamdır, irticadır diye bana kızmayacaklar.. Bana kendi yaşamlarının istikbali için, yaşama izni verecekler.. Yoksa, beni asla sevmediler ve semeyecekler.

Şu an ki iktidarı benimseme değil, kendi çıkarlarına zarar vermeyeceği garantisi aldıkları için dokunmuyorlar! Eğer İsrail ve Amerika, çıkarlarına zarar verecek olsalar, Erbakan Hocayı ne hale getirip, bu milletin gündeminden, siyasetten çıkardılar,aynısını başlarına getirirlerdi.

Kabul etmeliyiz ki dünyanın en büyük siyasi ve ekonomik gücü, İsrail(Siyonizmi) ve Hıristiyan (Siyonistleri)Evangelistleridir. Aklımızı başımıza alarak, millet olarak geleceğimize sahip çıkmalıyız.

Başı sonu belli bir trajedi.. oynayanlar: masonlar ve şimdi de Kürt(yahudi)ler, oynatanlar: yahudi ve dönmeler. Senaryo: İsrail'in kuruluşu.

Tiyatro sonu hasıla ise, rekoru hedefliyorlar: Büyük İsrail devleti. Sınırlar:Nil den Fırat'a kadar ki (Arz-ı Mev'ud)topraklar.. Kitap:Muharref Tevrat (tora) I.Sahne: Osmanlı II.Sahne: Anadolu(T.C)


--
Korkaklıkta mahçup olmak,ilerlemekte şeref var.İnsan,korkaklık gösterek, kaderin cilvesinden yakasını kurtaramaz.
Bu yazı aşağıdaki site ve bloglarda yayınlamıştır.
http://www.cukurovalilar.com

Hasan Ahmet Evliyaoğlu

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.