T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Alperenler'den Afşar'a sert tepki


Alperen Ocakları Genel Başkanı Eyüp Gökhan Özekin'in basın açıklaması

Piyanist Fazıl Say "Türkiye hakkındaki rüyam öldü" demişti. Benzer bir çıkış da sanatçı Esin Afşar'dan geldi. Afşar ülkede yaşananlardan dolayı depresyona girmiş! Biz Fazıl Say sanatçı kimliğine sığmayan açıklamalarda yaptığında, 'asıl niyetinin tıpkı sözde 'Ermeni Soykırımı' iddialarını destekleyerek Nobel ödülü alan Orhan Pamuk gibi Nobel'e aday gösterilmek olduğunu dile getirerek, "Bizim değerlerimize saldırarak nemalanmak istiyorsan, hemen şimdi bu ülkeyi terk et. Bileti kes, piyanonun sesinin bize ulaşmayacağı kadar uzağa git. Bu ülkenin senin gibi sanatçılara ihtiyacı yok. Gelmemeye söz verirsen gidiş masrafların da Alperen Gençliği'nden" demiştik. Şimdide benzer açıklamalar yapan Esin Afşar'a, ' Toplumun değerlerini bağnazlık olarak gören kim varsa hepsinin gidiş masraflarının karşılamaya hazırız' diyoruz. Akşam gazetesinde psikolojisinin bozulduğunu dile getiren Afşar için psikolog temin edebiliriz. Rahatsız olanlar, milletle kavgalı olanlar Alperen Ocakları Genel Merkezi'ne müracaat etsinler. Hepsinin gidiş biletleri bizden. 'Bak giderim' demeye getirenlere söylenecek tek söz 'bye'dır"


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.