T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Biraz sevgi gösterin

Cennet bedava, Cehennem parayla... * Namaz kaç para? * Abdest kaç para? * Sehadet kaç para? * Namuslu yasamak kaç para? * Kur'an okumak kaç para? * Terbiyeli olmak kaç para? * Serefli yasamak kaç para? * Günahtan korunmak kaç para? Bir de Cehennemin Fiyat Tarifesine Bakalim; * Namussuzluk parayla * Kumar parayla * Içki parayla * Zina parayla * Serefsizlik parayla * Haramlarin hepsi parayla * Cehenneme giden bütün yollar parayla... Birileri parayla Cehennemi kucakliyor da, bedava Cennet'e gelmiyor. Hem Cehennem'e girmek için sadece para da yetmiyor baska bi takim vasiflariniz da olsmasi lazim; * Inkârci olacaksin. * Kur'ân-i Kerîm'i begenmeyeceksin. * Dinin emirlerine karsi geleceksin. * Allah'in emirlerini yasamaya deger görmeyeceksin. * Bu asirda Kur'ân-i Kerîm bizi idare edemez, diyeceksin. * Içki, kumar, zina, hirsizlik, hortumculuk günah degil diyeceksin. * Fâiz alip-vereceksin. * Rüsvet alip-vereceksin. * Yalan, dedi-kodu, giybet, iftira, dalga, dubara ile sarmas dolas olacaksin. * Haram-helâl tanimayacaksin. * Insanlari aldatacaksin. * Namaz, oruç, zekât gibi ibâdetlerin semtine bile ugramayacaksin. * Yetim malini zimmetine geçireceksin. * Eline geçen imkânlari ve firsatlari har vurup harman savuracaksin; yani israf edeceksin. * Kul hakkini zimmetine geçireceksin. Bu hakla ahirete göçeceksin. * Konustugun zaman yalan söyliyeceksin. Vaad ettigin zaman yerine getirmiyeceksin. Sana emanet edilene ihanet edeceksin. * Karinin, kizinin, oglunun derbeder yasantisina göz yumacaksin. * Menfaatin için mukaddesatini ve mukaddeslerini satacaksin. * Kendin ve aile efradin için Müslümanca yasanacak bir ortam olusturmayacaksin. * Neslin bozulmasina zemin hazirlayacaksin.(özellikle bu madde birçogumuzu ilgilendiriyor galiba)
http://karanfil58.blogcu.com/2746093/
--
Söz bitmedi, Umut Yaşıyor!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.