T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Cocuk Katili,israil den ,Terör...Filistin'den DIRENIS

İsrail'den Meşal, Haniye ve Zahar'a
Suikast Kararı

Londra'da yayınlanmakta olan El Hayat gazetesi, adını saklı tuttuğu bir Flistinli kaynağa dayandırdığı haberinde..

14/01/2008

Londra'da yayınlanmakta olan El Hayat gazetesi, adını saklı tuttuğu bir Flistinli kaynağa dayandırdığı haberinde, bir Avrupa ülkesinin Hamas liderlerine yönelik İsrail'in suikast kararı aldığını yazdı.
Siyonist İsrail rejiminin suikast yapma kararı aldığı üç Hamas liderinin Suriye'de ikamet etmekte olan Halid Meşal, Filistin başbakanı İsmail Haniye ve Filistin eski dışişleri bakanı Mahmud ez Zahar olduğu belirtildi.
Gazetenin haber kaynağı Filistinli yetkiliye göre, siyonist rejimin, ABD Başkanı Bush'un Ortadoğu'ya yaptığı gezinin sona ermesine kadar suikastleri ertelediği, siyonist rejimin bu kararı karşısında Hamas hareketi ve hükümetinin suikast kararını ciddiye alarak güvenlik önlemlerini artırdığı belirtildi.
Diğer yandan Filistin Başbakanı İsmail Haniye'nin Gazze'ye dönen Filistinli hacıları kabul ettiği sırada Filistin güvenlik güçleri tarafından bir bombanın patlamadan etkisiz hale getirildiği, çantasında 3 kg TNT taşıyan ve İsmail Haniye'ye suikast planlayan bir Filistinli gencin tutuklandığı belirtildi.









Zahar'ın Oğlu da Şehidler Kervanına Katıldı:
17 Şehid


Siyonist işgal güçleri hakkında suikast kararı aldıkları Filistin eski Dışişleri Bakanı Mahmud Zahar'ın oğlunun da...
15/01/2008




Siyonist işgal güçleri hakkında suikast kararı aldıkları Filistin eski Dışişleri Bakanı Mahmud Zahar'ın oğlu Hüssam'ın da aralarında bulunduğu 17 Filistinli mücahidi şehid etti.
Hüssam'ın şehadeti babası Mahmud Zahar tarafından doğrulandı.
Siyonist işgal güçleri bugün Gazze'ye yönelik karadan ve havadan yoğun bir saldırı düzenledi. Tank ve helikopter saldırıları sonucu
Siyonist işgal güçleri özel birlikleri Gazez'nin doğusundaki Zeytun bölgesine girerek füze imalatında kullanıldığı ileri sürülen bir eve baskın düzenlediği, siyonist güçlerin Zeytun bölgesine girişine karşı Filistinli mücahidlerin de silahlı bir direniş gösterdiği belirtildi.
Bunun üzerine İşgal güçleri tankları ve helikopterlerinin bölgeye gelerek Filistinli mücahidlere karşı yoğun bir saldırıya geçtiği, saldırı sırasında biri sivil olmak üzere 7 Filistinli mücahid ile 3'ü ağır 17 Filistinli sivilin yaralandığı bildirildi.
Siyonist rejim askeri kaynakları, diğer yandan siyonist işgal güçlerine yaklaşmakta olan Filistinli mücahidlerin içinde bulunduğu bu araca da füze atıldığı belirtildi...




velfecr'den iktibastir;

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.