T a r a f s ı z D e ğ i l i z

YENİÇAĞ GAZETESİ’NİN 01 MART 2006 TARİHLİ NÜSHASINDAN:

YENİÇAĞ GAZETESİ'NİN 01 MART 2006 TARİHLİ NÜSHASINDAN:

Türkiye'nin önündeki en önemli problem ne bölücülük, ne etnik ayrışma, ne de parçalanma falan değildir!Asıl problem, suni gündemler belirleyip, bunu sinsi ve bilinçli bir şekilde Türk Milletine dayatan sabetaist 'mason' hegemonyadır!Büyük sermaye, tamamen sabetaistlerin tekelindedir!Topluma yön veren siyaset ve bürokrasi, dolaylı şekilde sabetaistlerin emrindedir!Toplumsal tercihler üzerinde etkili olan kültür ve sanat faaliyetleri, sabetaistlerin kontrolü altındadır! Medya, sabetaistlerin beyin yıkama aracı haline gelmiştir!Öyle ki, sabetaistlerin "ordu" içerisinde dahi yuvalandıkları iddia edilmektedir!Sık sık şikayet konusu olan "milli ve manevi değerlerdeki yozlaşma", aslında sabetaistlerin medya aracılığıyla uyguladıkları sistemli dejenerasyon politikasının sonucudur!Yahudilerin geleneksel bir taktiğidir!Asla homojen bir toplum içinde kendilerini güvende hissetmezler!Almanya tecrübesinden bir hayli ders almış olacaklar ki, içlerinde yaşadıkları toplumları etnik bir mozaiğe dönüştürebilmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar! Çok kültürlülüğün en önemli uygulama alanlarından birisi de aslında ABD'dir!Amerika'yı avucu içerisinde tutan yahudiler, bir taraftan hakim oldukları medya vasıtasıyla çok kültürlülüğü aşılamaya çalışıyorlar, bir taraftan da göçmen politikalarıyla kozmopolit yapıyı iyice pekiştiriyorlar!Aynı zihniyetin temsilcisi olan sabetaistler de, Türk milletinin homojen bir yapıya sahip olmasından oldukça rahatsızdırlar!Kendi güçlerini koruyabilmek için, alt kültürleri kaşıyarak, etnik ayrışmalar, farklılıklar meydana getirerek, dikkatleri başka noktalara çekiyorlar!Türk toplumunun homojen yapısını yok etmeye çalışıyorlar!Sabetaistler, bir taraftan Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne pazarlayarak, kendi asli hedeflerinden uzaklaştırmak istiyorlar! Yine Türkiye'yi hem Türk dünyasından, hem de İslam dünyasından kopararak, bölgesinde hiç bir hedefi olmayan, ayakta durabilmek için İsrail ile işbirliği içinde olması gereken bir ülke haline getirmek istiyorlar! Türkiye, gövdesini virüsler kaplamış olan güçlü bir aslana benziyor! Bu virüslerden kurtulmadan ayağa kalkılması mümkün değildir!Zira, Türkiye tepesine çöreklenen yapı yüzünden giderek Türklerin hakimiyetinden çıkıyor! Türklük güç kaybettikçe, sabetaistler her geçen gün biraz daha semiriyor!Kuralları kendileri koymayanlar, başkalarının oyununda ancak figüran olurlar! Millet iradesini hiçe sayan sistemler içerisinde, milli hareketlerin başarıya ulaşma şansları da oldukça zayıftır! Çünkü iktidar olsalar bile, asla muktedir olamazlar! Bir yolu bulunur; mutlaka engellenirler! Sabetaist hegemonya 'Turan idealini' macera gibi göstererek, maalesef Türk milliyetçilerini de zincire vurmuştur! Öncelikli olarak üzerinde kafa yorulması gereken nokta, bu zincirin nasıl kırılacağıdır!

--
-------------------------------------------------------
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
-------------------------------------------------------
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.