T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Abdülhamid Han gerçeği görmüştü!”

Türkiye'den giden yardım ekipleriyle görüşen Başbakan Haniye ülkesinde halkın gönderilen yardımlarla ayakta durduğunu söyledi.
Gazze'de uygulanan ambargonun halkı perişan ettiğini söyleyen Filistin Başbakanı İsmail Haniye, "Filistin'de bugün yaşananları yıllar önce Abdülhamid Han söylemişti. Ancak onu anlayamadılar" dedi. Filistin'de cereyan eden olayların bütün dünyanın dikkatini çektiğini söyleyen Haniye, şöyle devam etti: "Burada şuna işaret etmek isterim ki, Kudüs ve Filistin'i vatan edinmek üzere buraya gelen Yahudiler, kargaşa çıkarmaya başladıklarında, Abdülhamid Han tehlikeyi farketmiş ve o meşhur sözünü söylemiştir:
'Filistin'in Osmanlı'dan kopmasını görmektense, vücudumdan bir parçanın koparılmasını tercih ederim...' Abdülhamid Han, Kudüs ve Filistin'in idaresini kendisine bağlamış ve bölgenin idari işlerini üslenmiştir. O zaman yapılan bu tespitin ne kadar anlamlı olduğunu bugün görüyoruz. Ancak o anlaşılamadı!" Türkiye halkının ise bu tavrı halen sürdürdüğünü kaydeden Başbakan Haniye,
"Kardeş Türk halkına ve onun saygıdeğer yöneticilerine, Filistin halkının takdir ve teşekkürlerini iletmeyi bir borç bilirim. Sizin yardımlarınıza ve duruşunuza ihtiyacımız var" dedi.



--
Korkaklıkta mahçup olmak,ilerlemekte şeref var.İnsan,korkaklık gösterek, kaderin cilvesinden yakasını kurtaramaz.

Web Sitemiz: http://www.gencmusalli.com/
http://www.dersaadet.org/
Blogumuz: http://gencmusalli.blogspot.com/
http://dusunceufuklarinda.blogcu.com/

Hasan Ahmet Evliyaoğlu
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.