T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Beklenen Açıklama: MHP Ulusalcılara rest çekti

MHP Ulusalcılara rest çekti

Biz Ülkücüler 12 Eylül'de çok acı çekerken şimdiki emekli paşalar Ordu mensubuydu.... Milliyetçilerle ulusalcılar uyuşmazlar..Ulusalcılık konjonktüreldir. Tepkileri yüzeyseldir.

Emekli olduktan sonra iki kişi dernek kuruyor ve 'Ben ulusalcıyım, MHP'yle aynıyım' diyor. Yok öyle bir şey. Milliyetçilerle ulusalcılar uyuşmazlar. Ulusalcılık konjonktüreldir. Tepkileri yüzeyseldir.

Ulusalcılar bir parti kursunlar da görelim bakalım sandıkta nasıl tecelli ediyor bu.

Biz paralarla aynı safta değiliz. Sayın Bahçeli geçen grup konuşmasında 'Biz 12 Eylül'de en çok acıyı çekmiş insanlarız. Sizler o dönemde ordu mensuplarıydınız. Türk milliyetçilerini hangi gözle görüyordunuz? Bu, bizim hafızalarımızdan hala silinmedi' dedi. Bizim bunlarla hiçbir ortaklığımız yok.

Ayrıca emekli paşalar bizimle ilgili niye hayal kırıklığı duyuyorlar? Sanki bir anlaşma yaptık da.. Sanki aynı saftaydık da. Sizinle ne işimiz vardı bizim?

AKP'nin 301'i değiştirme gücü sayısal olarak var. DTP isimli siyasi kuruluş her halde ona destek verecek ama… Biz 301 konusunda son dönemin en büyük muhalefet örneğini sergileyeceğiz. Meydanlara inilebilir.

ABD'nin Türkiye'yi parçalamak istediği doğru değil. O, bazı iç dinamikleri yönlendirmek istiyor.

Başörtüsünden hareketle, 'Vay, laiklik elden gidiyor' tavrına katılmıyorum. Laiklik tehlikede değil

Alevilerin sorunları olduğu doğru. Okullarda din dersi zorunlu olmaya devam etmemeli.


--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.