T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Gasıp ve Kanunsuz Rektöre Ülkücü Tavır

Gasıp ve Kanunsuz Rektöre Ülkücü Tavır Yasal olarak artık üniversitelerimizde serbest olan başörtüsü bugün Gazi Üniversitesinde yasakçı rektör Yamaç tarafından engellenilmeye çalışıldı. Başörtülü bacılarımızın derslere girişini engellemeye çalışan Yamaç'a bağlı güvenlik görevlileri karşılarında Ülkücü Hareket'i buldu. Başörtülülerin derslere alınmaması sebebiyle kimi fakülteler Gazi Teşkilatları tarafından tatil edildi. Fakültelerin boşaltılması nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Yamaç, 12:00- 14:00 arasında bütün fakültelerde başörtüsü ile derse girişi serbest bırakmak zorunda kaldı. Bütün öğrencilerle birlikte başörtülü bacılarımı da eğitimlerine örtüleri ile devam ettiler. Başörtüsü konusunda mangalda kül bırakmayan çeşitli cemaatler ve dinci grupların Ülküdaşlarımızın sergilediği kutlu direnişte ortalıkta görünmemeleri dikkatlerimizden kaçmadı. Yapılan yasal düzenleme ile artık yasal olarak derslere girme hakkı bulunan bacılarımıza karşı rektörün bu sonuçsuz kalan kanunsuz teşebbüsü Yamaç'ın diğer kanunsuz uygulamalarını hatırlatır nitelikte. Rektörlük seçimlerinde yarıştığı Ülkücü Rektör Prof. Dr. Rıza Ayhan 1064 oy, Yamaç 366 oy almıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Sezer, rektör olarak Yamaç'ı seçmişti. Rektörün eşinin önceki Cumhurbaşkanının aile doktoru olduğunu bilmekte fayda vardır. Rektör yamaç milyon dolara varan yolsuzluk ve hırsızlıktan yargılanmaktadır. Rektör Yamaç, birçok öğrenciyi ve öğretim görevlisini kanunsuz olarak dinlediğini itiraf etmiş, ancak dava konusu oluca "dilim sürçtü" şeklinde kendisini savunmuştur. Rektör Yamaç Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aktaş'ın, rektör yardımcılığı görevine kanunsuz olarak son vermiş, ancak Rektör yardımcımız mahkeme kararı ile geri dönmüştür. Gazi Rektörü yolsuzluk ve kanunsuzluklarını örtbas etmek için sık sık Gazinin sahibi olan Ülkücülere saldırmış, elinden gelen bütün hileleri uygulamıştır. Yukarıda verdiğimiz son hilesi rektöre geri dönmüştür. Gazi Rektörü Yamaç, kanunsuzluklarını devamlı Yök dokunulmazlık zırhı altında devam ettirmiştir. Rektörlük görevinin başlaması itibariyle hedef olarak eğitim kalitesini yükseltmeyi değil Ülkücüleri bitirmeyi seçen Yamaç'a bugün Gazili Bozkurtlar tarafından büyük ve manidar bir cevap verilmiştir. Gasıp Rektörün görevi 4 ay sonra bitecektir. Gazili Bozkurtlar Bozkurt yuvası olan Gazide dimdik ayaktadır.
--
Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

DIŞIM PIRIL PIRIL TÜRK
İÇİM ALEV ALEV İSLAM
İÇİM DIŞIMA HAKİM,
DIŞIM İÇİME TUTSAK!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.