T a r a f s ı z D e ğ i l i z

GMA17! PSIKOLOJIK HAREKAT NERDEN GELIR?

PSIKOLOJIK HAREKAT NERDEN GELIR?

13.02.2008 Degerli okurlar, simdide psikolojik harekatin nereden ve nasil gelecegi daha dogrusu en basit yontemini yazmaya karar verdim. Neden mi? Psikolojik harekatlarla ozellikle beden dili ile kandirilan milletimi gordukce icim kan agliyor, psikolojik harekatlarla K lerin oyuncagi haline gelen bu millet elbet birgun gozunu acicaktir, gerci bir cogu simdiden hakikati gormeye basladi... Sevgili okurlar, insanlar ve hayvanlar belirli olaylar, durumlar karsisinda sartli belirli tepkiler verirler. Verilen bu tepkilerin bir cogu yuz ile , vucut yani beden ile olmaktadir. Iste verilen tepkileri hafizaniza kayit yaptiginizi dusunun ve bu vucut dilini taklit edilerek baskasinin uzerine yapilan bu hareketler karsidakini psikolojik olarak etkiler ve kontrol altina girerek verdigi tepkilerle karsidakinin istedigi hareket ve davranislari yapmaya baslar. Buna vucut dili deniliyor. Vucut dilleri belirli kaliplasmis sozlerle birlestirilerek daha etkili hale getirilir. Mesela hafif gulerek "Yok ya ben onu bilmiyordum bak!.." gibi bunun bir cok ornegi vardir. Bunlarin bazilarini ogrenebilmeniz icin en iyi yontem film ozellikle tv reklamlari izleyip film ve reklamlardaki hareketleri tekrar etmektir. Mesela bir filmdeki sanatci aglayinca o sahnede uzuluyorsun degilmi? Halbuki onun rol yaptigini bilmiyormusun? Simdi hangi barda egleniyor onu dusunmuyorsun, ama o filmdeki sahne ile para istese para verecek hale geliyorsun, iste bu psikolojik etkilenme ile duygu durumunuzun beyninizin hukmunu yenmesidir. Ozellikle disariya aslan kesilen kisilerin ortak bir ozelligi vardir oda Romantik olmalaridir. Romantizm ile mesela Milliyetci bir kisiyi Milliyetci Romantizm odakli psikolojik harekatla (vatan millet gibi) onu Kurttan, Kemalist bir Kopege cevirmek an meselesidir. Bu konuda bir yazi veriyorum, Romantik milliyetçiler, insanın akıl yoluyla değil de "duygu ve sezgiyle" doğruyu bulacağını düşündükleri için, son derece tutarsız, karmaşık ve çalkantılı bir dünya görüşü ve ruh hali geliştirdiler. Amerikalı tarihçi Profesör Gerhard Rempel, "Reform, Liberation And Romanticism In Prussia" (Prusya'da Reform, Özgürleşme ve Romantizm) başlıklı makalesinde romantik milliyetçilerin ruh dünyasını şöyle tasvir etmektedir:
Nazi Almanyası'nda duygusallığın etkisiyle transa geçmiş kitleleri, Nazizm'in insanlık dışı eylemleri adına yönlendirmek kolayca mümkün olmuştur.
Romantikler, fantaziye, duygusallığa ve sembolizme kaçmayı tercih ettiler. Ruhsal olarak sürekli ölümle ilgilendiler, gecenin karanlığı içinde melankolik buhranlar yaşadılar. (Romantik milliyetçiliğin önderlerinden) Novalis, "hayat ruhun bir hastalığından ibarettir" diyordu. Burada karşımıza çıkan etken, estetik karamsarlığın başlangıcıdır... Romantizm, insan ruhunun derinliklerindeki akıldışı (irrasyonel) güçleri açığa çıkardı... Novalis tüm dünyaların ve çağların hayal etmenin büyüsü ile birleştirilebileceğine inanıyordu... Savaş hakkındaki yurtsever edebiyatın gelişmesiyle birlikte, "ruhun dansı" denen bu düşünce toplumun geniş kitlelerine de yayılmış oldu....
Alman Romantikleri, estetizm kültünü geliştirdiler ki bu, aklın reddedilmesine ve gerçekliğin bir anda aniden kavranması girişimine dayanıyordu. Bu teoriye göre, şiirsel olan, mutlak gerçeğin ta kendisiydi.
Romantik milliyetçiliğin temeli, duyguların "asıl dünya" kabul edilmesine dayanıyordu. Bu hayalperest düşünce, gerçeklerden tamamen kopuk, kendi ruh çalkantıları içinde yaşayan insanlar meydana getirdi. Romantizmin insanı gerçeklerden koparan, birtakım duygulara esir eden bu etkisini, bir akıl hastalığı olan şizofreniye benzetmek mümkündür. (Şizofreni hastaları, gerçeklerden tamamen kopar ve kendi hayal dünyaları içinde yaşarlar.)
Bu şizofren ruh halinin bir örneği, romantik milliyetçilerin bazı normal kavramları putlaştırarak birer saplantı haline getirmeleriydi. Bunların başında "kan" ve "toprak" kavramları geliyordu. Almanya'da 20. yüzyılın başlarında doğan "Blut und Boden" (Kan ve Toprak) adlı fikri akım, Alman kanının ve Alman topraklarının kutsallığı olduğunu, Alman soyundan olmayan azınlıkların bu kanı ve toprağı sözde kirlettiklerini iddia etmişti. Bu akım Nazi ideolojisine de büyük etkide bulundu. Naziler, kan dökülmesini kutsal bir eylem olarak görüyorlardı. Hitler'in 1923 yılındaki başarısız darbe girişimi sırasında yaralanan Nazilerin kanlarıyla ıslanmış olan bir parti bayrağı, adeta bir puta dönüştürülmüştü. "Blutfahne" (Kan Bayrağı) adı verilen bu bayrak olduğu gibi muhafaza edilmiş ve her Nazi töreninde en kutsal sembol olmuştu. Hatta Nazi partisinin onbinlerce yeni bayrağı Blutfahne'ye sürülmüş ve ondaki "kutsal" gücün böylece bu yeni bayraklara da geçtiği düşünülmüştü. Romantik milliyetçiliğin Darwinizmle olan ilişkisi ve Nazi hareketinin oluşumundaki rolü, bize çok önemli bir başka gerçeği daha göstermektedir: Romantizm, gerek bireyler gerekse toplumlar için son derece tehlikeli bir akımdır. Çünkü romantizme kapılan insanlar; kendi ırklarının tüm diğerlerinden üstün olduğu, savaşlar çıkararak tüm dünyayı istila etme hakkına sahip olduğu, başka milletleri ortadan kaldırmasının veya kendisine köle kılmasının son derece meşru olduğu gibi, tamamen akla, sağduyuya ve vicdana aykırı düşüncelere kolayca kapılabilmektedirler.
Nazi Almanyası, romantizmin bu yıkıcı ve zulmedici etkisini gösteren en önemli tarihsel örneklerden biridir. Naziler'in 1933 yılında iktidara gelmesiyle birlikte, Hitler ve kurmayları Alman toplumuna karşı adeta "romantik beyin yıkama" kampanyası başlatmışlar ve romantik milliyetçiliğin en saçma iddialarını kısa sürede topluma benimsetmişlerdir link Dinden uzak bir ahlak ve yaşam şekli benimsemiş kimselerdeki en köklü kişilik bozukluklarından biri olan duygusallık, aslında zannedildiği gibi kişinin doğuştan sahip olduğu ya da terk edemeyeceği bir karakter özelliği değildir. Beden dilinden once ogrenmemiz gereken duygusal olmamamiz ve akilci olmamiz gerektigidir, duygusal olursaniz bugun milliyetcilikle yarin kemalizmle birbaska gun vatan milletle kandirip kullanirlar. Romantik kisiler beden dilinden daha fazla etkilenir ve dusmanin kucagina durumdan memnun sekilde kendi istekleriyle otururlar. Sevgili okurlar, hayvanlarinda insan gibi olmadigini biliyorsunuzdur yani demek istedigim maymundan gelmedigimizin farkindasinizdir. Tabiki bir fikir ideoloji v.s. uretemeyen bu hayvanlar iletisimlerinin cogunu beden dili ile yaparlar. Mesela bir gun Denizli'de Hasan arkadasim ile Camlik parki icerisindeki ufak bir hayvanat bahcesi tarzi bir yer var oraya gittik. Sahin'in tuyu dusmus, bizde ugur getirir alalim dedik, sopayla kendimize dogru cekiyoruz, sahin indi tuyun basina, biz kendimize dogru cekiyoruz oda biraz ilerledikten sonra ayagiyla kendine cekiyor. Sevgili okurlar bu hareket insanlarda onunde evrak dosya para varken, kollarini acip hepsi benim tarzinda cevreleyip kendine cekme hareketidir, yani beden dilinde bu benim demektir. Size verdigim bu basit ornekten anlasilabilecegi gibi hayvanlar vucut dilleri ile birbirleriyle anlasirlar, buna daha baska ornek vermeye gerek yok, bir belgesel izlerseniz beden dillerini daha iyi anlarsiniz. Hayvanlara ait belgesellerden ogrenilen vucut hareketleri insana uyarlanmasina benden dili ile hareket denilmektedir. Simdi size bir ilginclik soyliyecegim, Hayvanlarin beden hareketleri ile anlastigini ilk inceleyen, bununla insanlari kontrol bile edilebilecegini hatta bunun kitabini yazan kisi kimdir biliyormusunuz? Charles Darwin. Insanlar maymundan geldi diyen bu kisi insan ve hayvanlardaki ilk vucut dili ile anlasma kitabinin yazaridir. Daha sonra gelenler Stalin, Lenin, Hitler ve diger liderler bunu ilerletmis bu benden dili ile halklari yonetmeye baslamislardir. Derin devletler ozellikle askerler ve kendi yetistirdigi elemanlara beden dilini detaylariyla ogretmis boylece bu yontemlerle olaylarin hic farkinda olmayan toplumlar sartli refleks biciminde onlarin (K) oyuncagi olmus, onlarin istedikleri sekilde hareket eder olmuslardir.
Beden Dilinin ilk yazili eserlerini Charles Darwin vermistir. Hayvanlarin beden dili anlastigini, beden dili ile kontrol edilebildigini goren Darwin'in teorileri daha sonralari derin devletlerce halklara uygulanilacakti... Sosyalist Komunist sistemlerde Darwin'in bu kaynak teorileri sayesinde ozel kisilere, askerlere beden dili ogretilecek ve halklar kontrol altinda tutulacaktir. Bu dusuncenin temelinde su vardi insanlar bir hayvan (kuzu) , bu beden dili ile halklari kontrol eden elemanlarida egitilmis hayvan (coban kopegi) dir. O kadarki bu hayvan surusu olarak gordukleri halkin hayvanligi ile sosyalizmi birlestirecekler ve Emile Durkheim "Insan Sosyal bir Hayvandir!" diyecek, bu sozu derslerde okutulacaktir. Lenin bilimadamlarina kopekler uzerinde denenen sartli refleksi insanlar uzerinde uygulamisini isticek, kendi halkini birer kopek yapicakti... Lenin büyük fizyolojist I. P. Pavlov'un laboratuvarına, onun şartlı refleks çalışmaları vasıtasıyla insan beyninin Bolşeviklerin insan davranışını kontrol etmede yardımcı olup olamayacağını öğrenmek için gizli bir ziyarette bulundu. "Rus kitlelerinin komünizm çizgisini düşünmelerini ve buna göre davranmalarını istiyorum" diye açıkladı Lenin... Pavlov hayretler içinde kalmıştı. Lenin ondan köpekler için yaptığı şeyi insanlar için yapmasını istiyordu. "Rus kitlelerini bir standart haline getirmek istediğinizi mi söylüyorsunuz? Hepsinin aynı şekilde davranmasını sağlamak mı istiyorsunuz?" diye sordu... "Aynen" diye cevap verdi Lenin. "İnsanlar doğru olmalı. İnsanlar biz nasıl istersek o şekle getirilmelidir"... link Bazi bilim adamlarinin duyguların yapay ve hatta batı kültürünün bir icadı olduğu iddiaları da kayda değerdir. Darwin bu konuda üç ilkeyi ortaya atmıştır. Bunlardan birincisi, hareketlerde oluşan bazı ifadelerin amaca yönelik olduğu "kullanılabilir alışkanlıklar" ilkesi; bir diğeri, bazı ifadelerin, diğerleriyle zıt olmaları nedeniyle seçildiği "antitez" ilkesi; üçüncüsü, "sinir sisteminin doğrudan hareketi" ilkesidir. (Tozar,s.70-72) Sevgili okurlar Beden dili hakkinda bir cok kitap vardir ama bir cogu kisiseldir yani devletin elemanlarina ogrettigi taktikleri ogretmezler. Cobanlar halklarina beden dili arti sozler ve kelimelerle takviye ederek kontrol altina alirlar. Kisisel basit ikili konusmalar icin olan beden dili icin bir yazi link veriyorum. Gelismis beden dili egitimi icin ozel egitim almaniz gerekmektedir. Sevgili okurlar bu ustteki giristen sizlere anlatmak istedigim beden dili ile birlikte etkileyici kelimeler eklenerek kontrol altina alinma yontemlerinin temeli utanma, cinsel arzu, sempati ile kontrol atin alma, seref namus gibi degerlerle kontrol etme, sinirlendirip sinirsisteminin dogrudan harekleti ile kontrol etmek, turban geliyor seriat geliyor tezine anti tez v.s. v.s verilebilir. Ben ise bu kontrol mekanizmasi islerken yapilan kontrol bicimlerinden bazilarini yazicagim, tabikide bir suru var hatta hergun yenisi cikiyor ama yasadiginiz dunyanin farkina varmaniz amaciyla bazilarini burada yazacagim ki musluman turk milleti kimsenin oyuncagi olmasin. Kemalistlerin Ataturkculerin gercek yuzunu ozaman daha net goreceksiniz. 1. Psikolojik harekatin en onemli baslangici karsidaki insani sinirlendirmektir, sinirlenen insan kontrol altina girer. Psikolojik harekat bilen insanlar ise kendini sinirlenmis gibi gostererek diger insanlar uzerine ustunluk koymaya calisirlar. Bu maymunlardada oyledir. Sinirli maymun alip muzu yerken kimse ondan almaya gelmez, cunku yaklasana kufreder, beden dili ile o muz benim der. 2. Hareketleriniz ve yuz ifadenizi belli etmeyin, kopekler mutlu oldularmi etrafta gezinir ve gulerler ve durumlarini belli ederler. 3. Kimseye inanmayin! Saf olmayin, Iyi niyetli olmayin! Ne olay olursa olsun kendi kendinize "GOZUNLE GORDUNMU?" diye sor. Gozunle yarim gormus olsanda, gozunle gordunmu? diye kendi kendine sor! Simdi gozunle yarim gormus olsanda ne demek diyeceksiniz, gozunuzle yarim gormek olayi gorsenizde gorunenin baskasi tarafindan saptirilmasi demektir. Mesela bir ornek vereyim, ben Izmirde Ege Servis'ten yillar once BMW almistim, Ege Servis'te yilbasi diye butun musterilerine kravat gondermeye karar vermis, sansa bak krvat da kemalistlerin sevmedigi bir seydir, banada kravat yollamislar, kravat bir geldi VAKKO , iyi dedik, actim bir baktim, VAkko yazisinin dikileri bile atik, ustelik kravatda iplik atmalari suruyle, sanki makina hatasi seklinde yirtik bile var, aradim ege servisi bu ne dedim, bana VAKKO kaliteyi bozmus baska gondeririz gazi yaptilar, bende inat olsun diktim giydim gittim oraya, yani olayin aslitamamen farkli, gordugunuzude dusunun, VAKKOnun yirtik armasi bile sokuk kravat yollama ihtimali varmi? hele hele Ege servis sahibi benim arkadasim, yapan orada calisan birisi besbelli, zaten bir kemalist arkadasim MASONLAR EGE Kelimesini kullanir EGE KELIMESI OLAN YERLER DUSMANIMIZDIR
demisti...
4. Kimsenin senin goznunu boyamisina izin verme! Unutma Seytan sana iyilik yapacam diye yaklasir. Nezaket, Insalik, Yardimlasma, Utanma v.s. bunlar hep seni ezmek icin kurulmus tuzaklardir. Bunlardan gelen iyilikleri kabul etme, hic dusunme! Kafan bulaniksa ilk dusundugunu uygula. 5. Oğuz Kağan'ın duasında söylediği gibi "Kimi insanların insaniyet maskelerinin altında canavarlar yaşar, İNSANİYETİ GÖREN OLMADI" Yani insanlık, milliyetçilik, atatürk, kemalizm ve hertürlü duygusal meyilinin olduğu alanları belli etme, ne olursa olsun bu zaafının olduğu alanlari tespit et, bu duygusal zaafin olan alanlardan yapılan saldırıları, söylemleri KABULLENME. Cocuguna Ailene yapilirsa bana ne de kendi bilir de, benim cocugum degil de... 6. Onların amaçları Kur'an'da söylediği gibi kendilerinden , hatta kendileri gibi yapmaya çalışmaktır. Bunun içinde psikolojik hareketa başlamanın birinci yöntemi karşıdakinin psikolojik harekatı bilip bilmediği ve yutturabileceği biri mi yoksa kanmayan biri mi? diye testidir. Bunun sürüyle yöntemi vardır, mesela bir gün gelir düştüm yüzüm çizildi der, eğer inanırsan psikolojik harekat başlar, mesela sandelyeyi yanında geri geri iter ve yere düşer, eğer sen buna inanır ve salak gibi GÜLERSEN! ARTIK HEDEF SENSİN DEMEKTİR! Genelde bu test kaza dusme v.s. olmus gibi yapilir. 7. Ölümü amel edinin. Onların yardımını kabul etme. Onlar'ın iyiliklerine karşılık istekleri sonradan ağır bir biçimde çıkar. 8. Onlarla arana sınır koy. Onlardan biriyle ortaklik psikolojine girme (mesela ortak atyarışı oynamasın), senden korksun, bu tarz ilişkiler hep kasti ve amacı psikolojik harekata yapabilmek icin uygun zemin hazırlamak içindir. Bugünkü bu konum yarın Senle yüz göz olacak ve şahsiyetini rencide etmeye başlıyacak ve o adam musfettesi yarın senin baska arkadaşınin yanında kasti SADECE BİR KELİME söyler seni rezil eder, sonrada o anlamda demedim der, yine aynı taktikle senle samimi olur, salaksan AFFEDERSİN! 9. Salak degilsen AFFETMEZSİN! Kimseyi affetme! Bir kerelik olur demen yarın ikinci üçüncüsü olacağı anlamındadır. Şahsiyetin PİÇ etmek demektir 10. MUHATAP OLMA! Adam olmayanlarla arkadaslik etmeyin, sizlere zarar veren dusmanlarin bir cogu kendisi direk yapamaz bunun icin kafasiz kisileri kullanir, soytari karakterli pic ruhlu bu kisilerle arkadasliktan zarar gelir, onlar kafasiz arkadaslarinizi kullanir ve sizlere zarar verdirir, bu kisiler genelde kafadan kontak, psikolojik rahatsizligi olan kisiler secilir, yada dinsiz allah korkusu olmayan kizilbaslardan. Kalitene göre davran, K lere it muamelesi yap, MUHATAP OLMA! 11. Karşındakini ufalt, küfret, aşağıla! Karsinizdaki psikolojik hareket yapmak amacında olduğundan küfürü hep yiyecek ve zaten sizi belirli zamanda yiyebileceğinden emin olduğundan devamlı kabullenecektir, sen küfretki KIZSIN VE AĞZINDAN KAÇIRSIN , artık senin küfretmene alışsın kendinin köpek olduğunu benimsesin ve sana itaat etsin. Eğer karşındaki kişiye küfrederek aşağılayamıyacağın o zaman ATATÜRK gibi ol, ona Ataturk'un sözlerinde olduğu gibi küfürsüz kelimeler ile aşağıla, Ataturk karşındakine hep ÇOCUK der boyle asagilardi , ona çocuk gel diye hitap et, seni kabul etsinki sana itaat etsin sana, Bunu söylerken UTANMA! Atatürk herkese çocuk diye aşağılıyarak hitap ederdi, büyük adamdı karşısındaki kabullenirdi, bir kişi aşağılayarak hitap etmekten utanıyorsa o kişi adam olmamış demektir. Fakiri Yetimi Dostunu v.s. değil dusmanini tabiki.. Mesela bu kisiler size "COK IYI COCUK YETISTIRMISSIN" diyebilir bu adam degil cocuk yetistirmissin demektir, psikolojik harekat bilmeyen salak insan ise bu sozle gurur duyar... Insanlara bu sozdeki ornekte oldugu gibi soyledigin sozle aksam eve gidince yatakta dusunsun, bu bana ovdumu sovdumu diye... 12. Sana güler yüzle bakanlar seni yedikten sonra, sana gene hafif gülümse ile bakıcaklar, işte bu gerçeğin acı mahyoş gülümseyen yüzüdür. Onu görmek istemiyorsan sana güler yüzle davrananların ve dalkavuklarının senin düşmanın olduğunu bil. Mertcim hahaha kakkara kikkiri bunlar güler yüzdür, Abicim Mertcim Canim diyene kanını ısıtıp kaynatıp dost olma. 13. Toplulukta kaç kişi olup gurup kurup karar alınırken aklina uymuyorsa tek kişi bile kalsan bile onlara uyma, gaza gelme, dolduruşa gelme... 14. Icki sigara icmeyin, icki ve sigaranin beynin dusunme yetkisine etkilerini, sigara icenlerin farkli dusunmeye basladigini, cesareti kirik insanlara donustugunu, kontrol edilebilir canlilara dondugunu daha onceki yazimda yazmistim. Unutmayin halki kontrol edenlerden icki ve sigara iceni cok azdir, sigara hic yok alkol ayda bir cigunda ayda bir bile yoktur. Ama onlar kendi kopeklerinin hergun icki icen, sigara icen insan olmasini isterler, kontrol altindaki piyon gecici dunya nesesi ile olaylarin farkina varmiyacak ve gunler gecicektir. Eger icki icersen başka konulardan konuş, sen icme onlar seni icermeye calisirlar... 15. Alkolle gevseyip veya dunya maddelerini gorup gevseyip bes paralik dunya menfaati icin kendini satma. 16. Samimiyete kanma, mesela onlar samimiyeti artirmak icin kizin varsa kizina oglunu, oglun varsa ogluna kizini veremeye calisir. Bu eski basit bir taktiktir. Bunlar hep psikolojik harekatdir. Olmaz diyememezlik yapma , utanma! Daha sonra psikolojik atraksiyonu dahada ilerletir sen benim oglumu/kizimi begenmedin psikoloij baskisi ile uste cikmaya calisirlar. Bunlar bu taktigi okadar ilerletirlerki size Basbakanin kizi ni ayarlicaz derlerse sasirmayin... 17. Cevrendeki E. Askerlere dikkat et, Onlar ABD aleyhine, kendi kemalist sistem cikarlarina gore dedikodu yayarlar, onlara kanma onlarin piyonu olup sana soylenen psikolojik atraksiyonu inanip yayma.... 18. Onlarin soyledikleri sana mantikli gelsede kabullenme cunku onlarin amaci farklidir. Mesela onlar derlerki Agalik sisteminden dogu boyle, agalik sistemi kalkmali, aga adamin karisini sahipleniyor der, halbuki devletin askerin yapmadiklarini vermediklerini agalar halklarina vermistir. Aga yi kotu gosterme calismasinin amaci aga yi yok edip nasil halifeligi yok edip muslumani esir yaptilarsa , agayi yok edip oradaki halklari esir yapmaktir, sonrada onlar kendilerini AGA ilan edicekler!. Bildiginiz gibi bu eski taktiktir. Stalin Vatan Millet icin can feda gibi yontemlerle milletin urununu almis ve aclikla basbasa birakip aclikla devletci olmaya zorlamistir. Bildiginiz gibi insan araba ev es sahibi olmak ister eger bunlara sahip olamazsa belirli bir sure sonra devletin binasini, askeri lojmanini v.s. kendi maliymis gibi benimser ve komunizm boyle boyle baslar. Stalinde Komunizm i tamamen yerlestirmek isterken Staline karsi cikan AGA lardir. Toprak agalari Staline ve komunizme karsi cikmislardir. Bu sevepten dolayi AGA lar devlet tarafindan dusman ve ocu olarak gosterilmis, bu bilinc gerek yerli filmlerle gerek egitimle insanlara AGA nin dusman oldugu asilanmistir. Lenin, Stalinde boyle yapmistir, hep agalarla savasmistir
.
Lenin ve Stalin Kulaklari (Toprak Agalarini) dusman yapmak icin halki kiskirtmistir! Sevgili okurlar Sosyalizm Komunizm'in gelis sekli AGA lara ve ZENGINLERE saldirip onlari yok etmektir , komunizmi getirebilmek icin bunlar saldirilacak ilk yerlerdir. Kemalistlerin kopeklere bile Kontes adini verdigini biliyorsunuzdur. Padisahimizi, saray soylularini kaybettik, Agalarimizi da kaybetmek uzereyiz, zenginlerimize sahip cikmamiz gerektigidir. Bu konu hakkinda bir yazi veriyorum, Bolşevikler, yok etmek istedikleri herkesi, belirli kategoriler altında damgalıyorlardı. Örneğin "burjuvalar", veya Bolşeviklerden farklı bir sosyalizm anlayışını savunan "Menşevikler", kurulan yeni rejimin önde gelen düşmanlarıydı. Sayısı en geniş ve en çok hedef alınan kategori ise, "kulak" kategorisiydi. Kulaklar, Rusça'da zengin toprak sahiplerine verilen isimdi. Lenin, devrim ve iç savaş boyunca, kulaklara karşı acımasız bir terör uygulanmasına dair yüzlerce emir yağdırdı. Örneğin, Penza Sovyeti Yürütme Komitesi'ne yolladığı bir telgrafta şöyle yazıyordu: Yoldaşlar! Beş kazanızda cereyan eden kulak ayaklanması acımasızca ezilmelidir. Devrimin çıkarları bunu gerektiriyor, çünkü artık her yerde kulaklarla bir "ölüm kalım mücadelesi" başlamıştır. Bir örnek oluşturmak gereklidir. Daha az sayıda olmamak üzere; 100 kulak, para babası, kan içicinin asılması (insanların görebileceği bir şekilde asılması diyorum), isimlerinin açıklanması, bütün tahıllarına el konması... Bunu insanların yüzlerce fersah öteden görüp, titreyecekleri, anlayacakları... şekilde yapınız. Bu talimatları aldığınızı ve yerine getirdiğinizi bildirmek için telgraf çekiniz. Selamlar. Lenin.17
Trotsky'nin etkisiyle Petrograd kentinde Çar karşıtı ayaklanmayı destekleyen Rus askerleri, 1917
Lenin'in talimatları Bolşevik militanlar tarafından büyük bir zevkle yerine getiriliyordu. Hatta militanlar, özel vahşet stilleri geliştirmişlerdi. Ünlü Rus yazarı Maxim Gorki, şahit olduğu bazı yöntemleri şöyle anlatıyordu:
Tambov'da komünistler, tutsaklarını sol el ve sol ayaklarından toprağın bir metre yukarısında ağaçlara demiryolu çivileri ile mıhlıyorlardı ve bu insanların acı çekmesini bilerek izliyorlardı. Bir esirin midesini açıp küçük bağırsağını alıyorlar ve bir ağaca çiviliyorlardı ve bağırsağın çözülmesini izliyorlardı. Yakaladıkları görevlileri soyup omuzlarından itibaren derilerini yüzüyorlardı. link 19. Onlar sizi yoldan cikarmak icin sizin fikrinize ters gelenleri farkli yoldan iyidir diye empoze ederler. Mesela escinsel olan bir artistin escinselligini unutturup siradan bir artistmis gibi sevdirir daha sonrada size escinsel oldugu gercegiyle yuzlestirerek fikirlerinizi degistirirler. Escinselliginden habersiz sanatini icra eden kisi bu oyunun tuzagina dustugunun farkinda degildir. Bunun en guzel yolu escinsel bir sanatcida olsa cinsel konuya girmemek escinsel olsa daha kisinin kendi ozgur siyasi gelecek v.s. dusuncesini dinlemek bu tarz konulari tartismak gerektigidir. 20. Bir baska onemli atraksiyon yontemi kisiyi ailesinden koparmaktir. Bunun icin kisiye psikolojik baski yapilirken diger koldan ailesenede tam tersi psikolojik atraksiyon yapilmasiyla kisinin ailesinden kopartilip devlete veya bir kuruma baglamaya calismaktir. Mesela kisiye psikolojik harekat yapiliyorsa bu kisinin ailesine cocuk cok mutlu o keyfi yerinde psikolojisi islenir. Bunun icin bu kisiler gerek is cevrenizden babaniza is yapmak amaciyla, gerekse annenize baska turlu yaklasilir, mesela psikolojik harekat yapilan kisiye kirk yilda bir bilerek o kisiyi bowling e goturulur ve orada fotograflar cektirilir, boylece kisinin ailesi bu fotograflari gorunce her gun boyle geciyor zanneder halbuki durum tam tersidir. 21. Onlar yaptigi planlarla sizi borclandirmaya veya utandirmaya calisir. Mesela bir cihazini alirsin sonra o cihaz bozulur halbuki ayarlanmistir yani limitde calisan bir seydir. Boylece sizin yapmanizdan dolayi ayipsanir, yine kendilerinden baska biri olayi duzeltir sanki onun sayesinde duzeldigine inanirsiniz. 22. Unutmayin onlarin en buyuk silahlarindan biride kadindir, kadin ile zihninizi dagitir, zihninizi fikirlerinizi degistirirler. Turk erkekleri cogu kadinin kalcasindan hoslaniyor olmasindan kadin kalcalarini belli derek sizin aklinizi o yone cevirmeye calisir. 23. Yine bir baska taktik samimi beden dili ile "Senin Sucun Yok!" tarzi konusmalara dikkat edin. 24. Olan ve konusulan olaykonuda bende senlen ayni fikirdeyim anlaminda vucut hareketiyle soylenen "Bende...", aslinda bunun devaminda senin o soyledigine katiliyorum ama oburu oyle degil tarzi konusmalarda eklenebilir bunda esasen ilk soylediginede katilinilmiyordur maksat senin fikrine yakinmis gibi gosterip fikrini degistirmektir. 24. Korkutarak baski ile kendi dedigine inandirma, birden sevincle heycanlanip yerinden ziplayip samimiyet kurup yakinlasmalar (Mehmetcim, Mehmet Abicim seklinde...) 25. Yemek yerken sanki senin yuzunden istahi kacti hareketleri yada zorlana yiyormus tarzi beden hareketleri ve bu beden hareketi ile soylenen "Bir yemek yiyeyim dedim..." yada "Ben sonra yicem, istahim kacti" tarzi kelimeler... 26. Onlar sizi kandirmak icin bag kurar mesela aleviysen kirmizi alevi rengi der kendinden yapmaya calisir, komunistsen kirmizi komunist rengi der kendinden yapmaya calisir, milliyetciysen kirmizi milliyetcilik rengi der yapmaya calisir bu ornekten gordugunuz gibi kirmizi komunist rengidir ama sen neysen senle ozdestestirirki icinde sevgi duyasin, mesela baska ornek isimler verilebilir, Gokhan sa adin gokturklerden gelme sen turksun der v.s. gibi 27. Bekletmekte ayri bir psikolojik baskidir. Degisik bakislarla aciyarak veya agzina limon emmis gibi eksiterek bakma birbaska yolda ki bunu genelde yaparlar baskasinin rolune girmedir, adam Ahmetse kendini Mehmet alarak tanitir onun gibi davranir. 28. Basi one egerek ah ah der gibi iki yana kisa ve yavas kafa sallamalari, ne yaptiginizi ogrenmek ve baski icin birden ne yapiyorsun tarzi sorular v.s. bunun gibi bir cok ornek verilebilir. 29. Kemalistler kompleksli insanlar oldugundan onlarin size yardim etmesi icin sizin cahil bilgisiz onlardan assagi hatta yetim biri olursaniz yani sizden asagida biri olursa menfaat yardimi yaparlar. Kemalistlerin kompleksi kendi iclerini yer yer bitirir, Allah'ta kemalistlere bu kompleks cezasini vermistir. Onlarin yapacagi yemek bile sizi borclandirmak amaclidir. 30. Beden diline bir baska ornek vereyim mesela kopege yemek verirseniz yemegi yeme niyetinin beden dili karsiligi kopek dilini cikarir , dilini dudaklarinda soyle bir yalanir ve agzini kapar iste buna ornek eger karsinizdaki sizi yemek amacli korkutmak isterse yine ayni sekilde dilini cikarip dudaklarini diliyle sivar ve agzini sikica kapar. Bu ornekler cogaltilabilir sanirim olayi cozmussunuzdur. 31. Yada bir baska ornek bir kisi saldiracak gibi yapilir baskasida onun size saldirmasini engelleme yapiyormus rolu yapar boylece ikinci kisiye yakinlik duyarsiniz. 32. Kemalistler sizi yoldan cikarmaya calisir, icki ile kendi beyinleri uyusan bu topluluk sizinde icki icmenizi ister, sonrada icki icerseniz nasil kandirdik diye ya bakarlar yada yoldan cikarmanin ikinci adimina baslarlar. Sevgili okurlar, insan gorunumlu diye insan insan degildir, oyle olsaydi bir inek hayvan olup insan oldurmeye niyet etmezken, bir kemalist bir muslumana karsi herzaman saldiri yapma icgudusu tasir. Daha cok sey yazilabilir ama Kemalistler Ataturkculer insan degil hayvandir, dolayisiyle maymundan geldigine inanan bu kemalistler hayvanlardaki beden diliyle daha dogrusu kendi dilleriyle anlasacaktir. Bizim yapmamiz gereken bir avci hareketidir, dikkat etmemiz gereken yanimizdaki kisinin kemalist olup olmadigini belirlemek ve onunla iliskiyi kesmektir yoksa ava giden avlanir olur. Kemalistden dost da insanda olmaz. Yani sunu soyleyeyim "Kedi gibi Kemalist dostunuz olacagina, Aslan gibi ElKaide dusmaniniz olsun!" 33. Simdi siz vatanseversem ataturkcuysem kemalistler niye saldirsinki diyebilirsiniz? Bu dogru degildir para kemalistin taptigi maddedir, ozellikle sahte kemalistlerin, bu sahte kemalistler eger siz zenginseniz size ilac vererek bile dusuncelerinizi degistirirler ve disariya bu adam esasen karsi taraftan imaji dogururlar ve sizi yemeye zemin hazirlarlar. Sevgili okurlar bu zehirlenme konusuna bir iki animdan yazmak istiyorum, Bir gun JIT mensubu biriyle konusuyorum bana sunu dedi "Askere gidersen sakin rahatsizligin oldugu seyleri soyleme , kontrolde doktorada soylemede!" Megerse rahatsizligi ne varsa iskence olsun diye Kemalistler oradan saldiriyormus. Bunu ondan duyunca bir iki ay sonrada Sabanci'nin yegeninin olumu aklima geldi link herkes kalp kirizi dedi heryere oyle gecti , askerde oyle acikladi, ama gizli gercek ortaya cikti megerse Cem Sabanci penisiline duyarliymis ve bilerek penisilin vuruluyor ve oluyor! link ve link Sevgili okurlar benim yalan soylemeyen biri oldugumu hersoyledigimin dogru oldugunu zaten taniyanlar bilir. Bana soylenen bu hemde Kemalist JIT ci "Askere gidersen sakin rahatsizligin oldugu seyleri soyleme , kontrolde doktorada soylemede!" Evet aynen bu! Bundan sonra kim suphelenmez! Bence TSK nin bu durumu arastirmasi gerekmektedir. Kemalistlerin, Allah korkusu olmayan insan oldugu bu yaratiklarin en onemli kozu sizi hastalandirmak ve aciz aninda kendinden yapmak, yada hastalikla oldurmektir. Daha dogrusu sizin zayif aniniz denilebilir, bu babanizin olumu olabilir, bir arkadas vardi tanimiyorum ama gordum adi Varol Seker'di adamin babasi olmustu dine donmesin diye kemalistler birbirine onu bos birakmiyin diye temkinliyordu... Sevgili okurlar gelelim onlar vatani sevsenizde sizi degistirip araniza saldirmak icin neler yaparlar diye yasadigim bir baska ornegi vermeyi, Ben firmam olarak Ege Serbest Bolge'de bir ara Jel Yakit uretiyordum ki urunleri www.aytash.com da bulabilirsiniz. Velhasil ABD'den bir musterim bana dediki bu jel yakitlar disarda gosteri amaclida kullaniyor, bu jelleri bize kirmizi renkte yanani yapabilirmisin? Bende mesul mudur kimyaci Ayse Basarir'a actim konuyu dedim nasil olur? Oda bana biz okuldayken kirmizi rengi veren Lityumdur diye ogrenmistik, Lityumla deneyelim olucakmi dedi? Bende Lityum hangi firmadan bulabiliriz dedim, oda once deneme yapalim cunku bulmak zor, az miktar alip deneme yapalim , ucuza Lithuril diye ilac var onu alalim (ayse hanim eczacidir ayni zamanda), tamam dedim aldik, zaten alirkende Ayse Hanimda bana dikkat et biz bunu kafasi bulaniklara verirler, saglam yere koy bunu cunku karsidakinin fikirlerini degistirmek hatta delirtmek icinde kullanirlar. Tabiki benim firmamda kemalistlerde var. Ben bir iki deneme yaptim ilacla baktim kirmizi renk oluyor ama jelle homojen karismiyor, yani urun yemiyor maddeyi. Neyse, ilaci aldim arkamdaki dolaba gorunen yere koydum, Ahmet Saygin diye bir arkadasim aylar sonra geldi, ben o ilaci unuttum bile, Ahmet o sen mi kullaniyorsun? gibi agiz yokluyor ama ben anlamiyorum cunku olayi unuttum gitti, Yahu dedim ne kastediyorsun acikca soyle arkandaki ilac ne? Kullanmiyorsan ne isi var dedi? yahu dedim bir ara jel yakitlarin alev rengini kirmizi yapmak icin deneme yaptik onu dedim, ahmet ver bakayim dedi, aldim cikardim, sevgili okurlar bir baktim icinde bir tane ilac kalmis! Okadar ilac yok olmus, Ahmet de seni zehirliyorlar diye guldu.... Kemalistleri ise coktan isten atmistim, size bu ornek olsun diye yazdim. 34. Psikolojik harekatda korkutarak inandirmayi daha once yazmistim, isin kisa yolunu soylemek gerekirse, inanmayin Allah'tan baska hicbirseye inanmayin. Ozellikle onlarin psikolojik harekati Darwin'in catisma tezine dayanir, yada tez antitez prensibine gore. Sevgili okurlar buna bir ornek vermek istiyorum, mesela kizilbaslar icin atilan bir iftira kizilbaslarin (alevilerin) kizlariyla akrabalariyla sekes yaptigi iftirasidir, bunu ortaya atan ve yayan kimdir? Biliyormusunuz? Yine Komunist Allahsiz Alevilerdir. Nedenmi yayar? Musluman Alevileri diger Musluman Sunnilerden ayirmak, onlarla arasindaki bagi koparmak, islamiyetle arasini uzaklastirmak icin yayarlar. Dikkat edin ne zaman Aleviler dine islama yaklassa bir el tarafindan bu sapik sacma sapan iddalar gundeme getirilir. Veya baska ornek Turk Yunan savas gemileri verilebilir, eskiyi hatirlayin ne zaman secim olsa Turk Yunan Savasi cikar, Yunanistanda secim oldumu Turkler bizim sahamiza girdi diye Yunanistanda propoganda yapar ve Turk medyasi yazmaz, Turkiyede secim oldumu Yunan bizim karasularina girdi denilir bu sefer Yunan medyasi yazmaz. Iki tarafin militaristleri kendi adamlarinin oyunu artirmak icin yapilan bir psikolojik savastir. Turkiye Yunanistan savasma ihtimali varmi? Ikiside NATO uyesi, Avrupa birligi var o var bu var... 35. Isimlere dikkat edin mesela Oyakin ortagi Ranaultdur, Turkuculerin kullandigi soz Toroslardir, Toros daglarini bilirsiniz, Reno Toros gibi... Bunu sundan soyluyorum biri oburune RenoTOROS TOROS der anlamazsiniz, anlatmak istedigi baskadir. 36. Onlar psikolojik kelimelerle halki yonlendirmek icin kelimeleri halk diline sokar, mesela lokantada KDV yi alma diye Kiravati kes! Bunu indirim anlaminda soylerse sasirmayin, amaci kravatin kotu oldugu bilincini asilamak, veya bos tabak istenirken enayi tabagi diye tabak istemek hep onemsiz gibi gorunen ama yemek yerken sizin onlardan olmanizi saglicak bilinc alti sozlerdir. Sevgili okurlar bu beden dilini yiyen insanlari yani beden dilini bilmeyip bu Darwinin hayvanlari kontrol etme yontemiyle kontrol altina giren insanlara genellikle Darwin yontemiyle kontrol edildigi belli edilmez, tam tersi bu kisiler lider , baskan , yonetici v.s. yapilarak cevresindeki beden dili uzmanlarinca kontrol altinda tutulur ve bir piyon olarak yasami surer. Zenginse parasi Kemalist arkadaslarinca calinarak alkolle ickiyle kakkiri kikkiri hayati gecerilir. Bu piyon para kiz alkol nese kahkaha kakkiri kikkiri basit bir yasam tarziyla uyutulup gider. Bu kopek ruhlu kisiler durumu benimser karakteriyle ozdeslestirrir ve budurumdan zevk alirlar. Hatta birtarafini ac deseniz sirf ussunu memnun etmek ve yaranmak icin bir tarafini acarlar. Bazi konularda gayet ciddi ona ne yapacaklarini sorarlar, oda sirf bes kurusluk dunya menfaati icin onlari memnun edicek emirler verir, zaten eger onlarin istedigi dogrultuda emir vermezse beden dili, icki kari beden dili ile fikri degistirilir ve kemalistlere uygun emir vercek hale getirilir. Unutmayinki beden dili Charles Darwin kitabindan anlasilacagi gibi bu bedendili esasen kopeklerinde egitiminde kullanilmaktadir. Bedendilini ben tamamen biliyorum, yada banada ogrettiler diyen insan yaniliyordur cunku dogada bir suru hayvan beden dili anlasmakta bunlara devamli yenileri kesfedilmektedir, yeni numaralar ve kelimeler eklenmektedir, bu konuda filmleri reklamlari izleyerek taklit etmek, belgeselleri izlemek, cevredeki insanlarin beden dili ile yaptigi davranislari kopyalamak gibi yontemler en iyi yontemlerdir. Bu arada biraz once soylemis oldugum gibi beden dilini tamamen biliyorum diyen yanilir cunku ogretici dahi kendine sakladigi beden dili yontemleri vardir, bu iyiniyet yontemi olsun diger yontem olsun kendine sakladigi yontemle beden dili bilen diger insanlari kontrol eder. Zaten psikolojik harekat baslamissa uzerinize Hasan mezarci gibi iksirlenme ihtimalinizde vardir, link artik ilaclarla birlikte psikolojik harekat yapilarak insanlar sapkin veya deli hale getiriliyor. Icinde Allah inanci olansa iksirlendimi dine daha fazla yonelir, Allah inanci olmayansa yoldan cikar tam bir kafir yasantisi surer. Bu iki durumdaki kisilere saldiri yerine islami tanitmak veya dogru islami ogretmek, gercek hakk yolunu sabirla anlatmak bizim gorevimizdir.
Hepinize tesekkurler.
Gokten Mert Aydogdu
postadan en iyi korunma Yahoo! Posta'da
http://tr.mail.yahoo.com

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.