T a r a f s ı z D e ğ i l i z

muhalefetin yeni taktiği nedir ? gülüyorlar ağlanıcak hallerine .kumara alıştırılan halkımızı kurtarıcaklar .helal olsun.ne diyeyim.

onlar ve bizler şunlar bunlar diye ayrılmadan birbirimizi suçlamadan muhalefet etmenin bir yolu vardır. ÇÖZÜM YOLU GÖSTERMEK ALTERNATİF GÖSTERMEK. HALKIMIZ DOĞRU KARARI VERECEK KADAR BİLİNÇLİDİR. birilerinin dediği gibi kömür parasına oyunu satmıyacak kadar ONURLUDUR. birilerinin dediği gibi eğitimsiz değildir.eğitim okullarda temeli alındıktan sonra pratik deneyimi kazanıldıktan sonra değer kazanır. halkımızda KİMİN KENDİ HAKLARINI SAVUNDUĞUNU ANLIYABİLECEK DÜZEYDEDİR. DEMOKRASİDE İŞTE BUDUR. SABIR. ÇOK ÖNEMLİDİR. YAPILAN HAYIR İŞLERİNİ seçim yatırımı olarak gören ömrü boyunca karşılıksiz iş yapmamış olan zihniyet bunu anlıyamaz. o yoksullar daha öncede yoksuldu sonrada yoksullar olacaktır. hayrı yapanlar incitmeye korkarken HAYRI ENGELLİYENLERİN yaptığı hakarete ben karşı çıkarım o zihniyete YAZIKLAR OLSUN derim. kim olursa olsun farketmez. uygun çözüm yolu göstermeden eleştiri yapanlarada ses etmem ama suçlama ve iftiraya karşı çıkarım. ispatı olanlara mahkeme yolu açıktır. dokunulmazlık var diyen olursa suçlanan kesimin dokunulmazlığı olmuyanları var. niçin dava açılmıyor ? örtbas eden mi var? buna gülerim. özellikle bir şey yakalıyayım dava açayım diye hazırda bekliyenler varken. üzülmeyin.dokunulmazlıklar kalkıcak.ömür boyu dokunulmazlığı olan kimse yoktur. bir kaç istisna hariç. GEÇ OLMAZ. YETERKİ KÖSTEKTEN BAŞKA İŞE YARAMIYAN MUHALEFET YERİNE AKILCI BİR MUHALEFET GELSİNDE ÇÖZÜM YOLU ÜRETSİN. ONLARI DESTEKLİYELİM. Saygılarımla selamlar. not : yeni muhalefet edicek bir şey bulmuşlar halkımız kumara alıştırılıyormuş :))) muhalefetin haline artık gülmüyorum ACIYORUM. BU MEMLEKET ADINA ÜZÜLÜYORUM. şans oyunlarını toptan kaldıralım deseler ŞERİAT GELİYOR DİYE YAYGARA KOPARACAK OLANLAR BUNLAR. AYIPTIR AYIP.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.