Nihat Genç, Gülen'e esti, gürledi!


Skytürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar Akinan soruyor, Nihat Genç gündemi yorumluyor...

"Kelime-i Sahadet getiremeyen adamlar bana laf söylemeye kalkiyorlar"

Nihat Genç bu hafta da esti gürledi. Genç'in bu haftaki hedefi Fethullah Gülen'di.

Skytürk'te her hafta gündemdeki konulara değinen ve sert üslubuyla dikkat çeken Nihat Genç bu hafta da zehirzemberek açıklamalar yaptı. İşte Genç'in bu haftaki açıklamalarından öne çıkanlar.

Avrupa'da Fethulah Hoca'nın dergilerinde Kelime-i Şehadet'in 'Lailahe İlallah' şeklinde kısaltılarak kullanıldığını iddia eden Nihat Genç, Fethullah Hoca'yı sert bir şekilde eleştirdi. Genç, tamamı 'Eşhedüenne İlaheİllallah Eşhedü Enne Muhammeden Abdühü ve Resuluhu' (Allah ve Peygamber şahidimizdir) olan Kelime-i Şehadet'in son kısmının Gülen cemaati tarafından kullanılmayarak dinler arası diyaloğa feda edildiğini iddia etti ve şu sözleri sarfetti: 'Bu insanlar Avrupa ve Amerika'nın karşısında kelime-i şehadeti söylemeyecek kadar korkak, pısırık, dinlerinden vazgeçen insanlardır. Amerika'da, Bush'un yanında bunları söyleyemiyorsunuz! Kalksın bunu Fethulah Hoca söylesin, Amerika'da söylesin! Terbiyesiz, korkak insanlar!

8,SÜTUN

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.