T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] Yahudi'nin Kurtlar büyüttü yalanı ortaya çıktı!

Kurtlar büyüttü yalanı ortaya çıktı!


BRÜKSEL (02.03.2008) - İkinci Dünya Savaşı sırasında 6 yaşındaki bir Yahudi kızının kurtlar tarafından korunmasını anlatan "Misha: Bir Soykırım Hatıratı" adlı otobiyografi büyük bir yankı uyandırmıştı. Birçok ülkede en çok satan kitaplar arasına giren eserin baştan aşağı uydurma olduğunun ortaya çıkması yazar Misha Defonseca'nın hayranlarını şoka uğrattı.

Eserin bir otobiyografi olduğunu belirten yazar Misha Defonseca, 6 yaşında Auschwitz kampından kaçarak ormana sığındığını ve orada bir çift kurdun kendisini evlat edindiğini anlatıyordu.

Yahudi soykırımı dönemine ait en çok satan kitap olan otobiyografinin tamamen uydurma olduğu eserin beyazperdeye uyarlanmasının hemen ardından ortaya çıktı. Kitabın yazarı Misha Defonseca aslında Yahudi bile değildi. Katolik bir aileden geliyordu ve babası da Nazilerle işbirliği yapmıştı.

Le Soir gazetesine konuşan yazar kitapta anlattığı hikayenin tamamen uydurma olduğunu itiraf etti. Yazarın itirafında gazetenin Defonseca'nın doğum tarihinin olaydan çok sonra olduğunu gösteren belgeyi ortaya çıkarmasının da etkisi oldu.

Defonseca, demecinde kimseyi kandırmadığını, hikayenin kendi iç dünyasına ait bir hikaye olduğunu söyledi.

Asıl adı Monique de Wael olan ve şu anda ABD'de yaşayan yazar çok küçükken ailesinin tutuklandığını ve kendisini o tarihten sonra hep Yahudi hissettiğini söyledi.

Yazar kitabın yayınlanması konusunda isteksiz olduğunu ancak yayımcı Jane Daniel'in bu konuda çok ısrarcı olduğunu ve halkla ilişkilerin yanlış yapıldığını söyledi.

ANF NEWS AGENCY

--
www.gizlibelge.com dan web sayfamiza ulasabilirsiniz.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.