ANZAKLARI GELİBOLUYA SOKMUYORUZ !

Haftalık olarak yayınlanan Baran Dergisi" bu haftaki sayısında 25 nisan 1915 te Vatan topraklarını işgale gelen "Anzak" ları konu yapmış....
Ve Kapaktan "ANZAKLARI SOKMUYORUZ" yazısını manşet yaparak bir Kampanya Başlattı..
İşte Baran Dergisin de ki o yazı



TAM BAĞIMSIZLIK İÇİN ANZAKLARI GELİBOLUYA SOKMUYORUZ !



Anzakları çocukluğumuzdan itibaren, her sen Çanakkale’de çıkardıkları rezilliklerden dolayı öğrenmeye başladık.
Neydi o rezillikler?


Güyâ atalarını anmak için geldikleri Çanakkale’de, şehid şühedânın arasında, şairin, “bastığın yerleri toprak sanma” dediği, nişansız şehidlerin yattığı kutsal topraklar üzerinde içer, karı-kız her türlü rezaleti sergilerler,pis kusmukları ile o toprakları kirletirler ve daha da olmadı donlarını indirdikten sonra arkalarını dönüp eğilip pek muhteşem kıçlarını da sergileyerek bize sövmeye, aşağılamaya,hakarete devam ederlerdi… “Diri”olan şehidler sormaz mıydı ki,bunlar nereden çıktı, biz bu rezaletleri yaşamamak için can vermedik mi? Kimmiş bunlar? Öğrenmeye öğrendik ki, bunlar,İngiliz’in, bizimle savaştırmak üzere Avustralya’dan getirdiği piçlerinin piçleri ki, İngilize uşaklık olsun diye,“barbar” dedikleri bizlere, Çanakkale’ye saldırmışlar ve aslan dedelerimizin vatan müdafaası için sıktığı mermilerle geberip gitmişler.Irz, vatan, namus düşmanları kitorunlarının yaptıkları da bunu doğrulamaya devam etmekte.


Daha Çanakkale yolunda mola verdikleri Mısır’da,“Türk lokumu yemeye gidiyoruz!”diyerek, mel’un emellerini ortaya koymalarına, Mısır’da çıkardıkları rezaletlere herkes şahit olmuş…Onlar geberip gitmiş ama, işte o işgâl heveslileri dedelerini anmak (!)isteyen torunları, her sene şehitliğimizi kirletmeye devam etmekteler.Bir de üstüne üstlük, anamıza avradımıza küfretmekteler. Biz de bunlar geliyor diye sevinmekte, gelsinler diyeleşlerine sahip çıkmaktayız.O kadar azıttılar ki, nihayetinde savaşarak alamadıkları toprakları,diplomasi masasında almaya kalkıştılar…İşgâl hevesi devam etmekte…Hem de TC’ye bir nota vererek…Anzak leşlerinin bulunduğu bölgeiçin Özel statü talep etme cüretinigösterdiler…Bu cüret karşısında, AKP’nin eli ayağına dolaştı, hatta bir ara şehitlikte yapılan iyileştirme-düzenleme çalışmalarbile askıya alındı.Özel statü, yani bir nevi elçilik statüsü ki, o topraklar kendilerinin sayılacak. Bayraklarını dikecekler.Bir de kara savaşlarını yaşandığı Gelibolu’yu uluslararası bir komisyonun yönetmesi talebi…AKP, işgâlcilerin istediklerini vermek için hazırlanmışken, yapılan toplantıda bir bürokratın itirazı ile bütün hesaplar suya düştü. Çanakkale’nin vatan parçası olduğu ve değil bir kısmının, bir çakıl taşının dahi işgâlcilere peşkeş çekilemeyeceği ortaya çıktı.



Onbinlerce turist gelecek!”diye el ovuşturanlar, geri adımatmak zorunda kaldı.Anzakların toprak talep edecek kadar cesaretlenmesine sebep, Çanakkale şehitliklerinin bakımsız bırakılması ve son zamanlarda tam da ters istikamette birden patlayan ilgi ve alaka ile Anadolu ahalisinin Çanakkale’ye akın etmesi…Bu sahiplenme onları korkuttu.Zira Gelibolu onlar gibi işgâl edilerek kurulmuş ve yerlisi katledildikten sonra yerleştirilen katliamcı Avrupa’nın piçleri tarafından oluşturulmuş suni bir ülke için, bir kimlik oluşturma vesilesi olarak gayet mühim bir mânâ ifâde etmekte…Onlar bu mânânın peşinde yüzyılayakın bir zamandır koşadursun, bizelimizdeki zenginlikleri, şehidlerin bıraktığı mirası, har vurup harman savurmaya devam edelim, elin adamıgelir, sahip çıkamadığını görünce,kendisi sahiplenmeye kalkar elbet.Şayet biz Çanakkale’de yapılacakbaşka bir iş kalmamış gibi, burayı Türkiye şarapçılığının merkezi ve şarapmerkezi projesini de Avustralya ile beraber yapmaya kalkacak kadaran davallı olmaya devam edersek, sahiplenmecesaretlerine cesaret katarız.Şarap sıradan bir alkollü içki değil,bizzat emperyalizmin, Hıristiyanlığınsembollerinden. Papaz,önünde diz çökene kadehten şarapiçirir ve konuşur: “Bu Hz. İsa’nın kanıydı!”Şimdi, dün bu mânânın hâkim olmamasıiçin savaştıklarımızla, onlarınrengine boyanmış olarak şarap üreteceğiz. Hem de Çanakkale’de,hem de Avustralyalılarla…
Bu gün Anzaklar, başka bir İslâmtoprağında işgâla ve katliamlarına devam etmekteler: Irak… Tayyib’in Eşbaşkanlığını yaptığı BOP’un askeri olarak Irak’ta kardeşlerimize kurşun sıkmaktalar. Bizim Araplara Çanakkale Savaşları içinde borcumuz var ki, Çanakkale’de M. Kemal’in emrinde çarpışan birliklerden biri de Araplardan oluşmaktaydı

Çanakkale’yi Çanakkale yapan Mehmetçiğin, düşman ateşi altındasalına salına yürüyüşü karşısında,komutanının, “koşsana!” demesiüzerine, taşıdığı bakraçlardaki çorbanındökülmemesi, arkadaşlarının açkalmamsı için koşmayan Mehmedin,“Düşmandan korkulmaz!” diye mukabelede bulunmasına mukabil aymazlığın,ihanetin biri bitiyor, biribaşlıyor.Düşmandan it gibi korkan birileri,düşmanla işbirliği yapmış, makam vemevkilerini bu işbirliğine bağlamış,reelpolitik edebiyatıyla Müslüman katliamına eş başkanlık yapıyor.
İşgâl heveslisi Anzak cesetleriorada bu ihanetlere yol vermek üzerekalmaya devam ettiği müddetçe, butür ihanetlere yol ve cesaret bulmayadevam edecekler ve her sene aynı rezaletleritekrarlayarak bizleri aşağılayacaklar.O leşler, bağımsız olmadığımızın,hürriyetimizin elimizden alındığınınbir nişanesi olarak orda durmakta veo leşler vesile edilerek her sene şehidkanları ile sulanmış topraklara sarhoş kusmukları karışmakta.Hâlâ Müslüman katletmeye devam eden Anzakların kusmuklarını ve leşlerini artık bu topraklarda istemiyoruz.Şafak ayini yapacaklarsa, alsınlaro leşlerini Avustralya’da istediklerigibi ayin yapsınlar.Nesillerini tükettikleri Aborjinlerden“özür dileyen” bu barbar yamyam sürüsü, dünyanın öbür ucundan gelerek bir ülkeyi işgale yeltenmiş,sayıları her ne kadar ise leşler bırakıp gitmişlerdir.Aborjinlerden “özür dileyen” bu barbar sürüsü, Türklerden dedelerinin yapmaya çalıştığı işgalden dolayı özür mü dilemişlerdir ki, 5-10 bin kişilik gruplar halinde rahatça Gelibolu’ya gelmekteler..

İlk önce, “sadece Hristiyanlık ortak paydasından dolayı dedelerimiz,İngilizlerin ve yahudilerin peşine takılarak topraklarınızı işgale gelmişler dive dedelerinizi öldürdü”diyerekbizden özür dilemeliler.

Dahasonra da geleceklerse tek tek o da senenin farklı tarihlerinde gelebilirler.

Neden 25 Nisan’da geliyorlar?

Çünkü ANZAK birlikleri o tarihteç ıkarma operasyonuna katılmıştı.Aynı tarihte bu barbarlar Avustralya’dada kutlamalar yaparlar.

Çanakkale Savaşı’nın başladığı tarihle aynı!
Dün işgalci olarak Çanakkale’yegelen bu barbarlar bugün de Irak’a geldi.
Lozan Anlaşması’nın 128. maddesinebinaen gelen bu ANZAK sürüleriancak denize döküldüğü zaman Gelibolu’dan vazgeçerler. Bu bütüntam bağımsızlıkçı vatansever-inananlarınyerine getirmesi gereken birgörevdir...Açıp göstermekten zevk aldıkları kıçlarına kazık sokmanın zamanı geldi

BAKİ AYTEMİZ..


BARAN DERGİSİ 61 SAYIDAN ALINTIDIR

5 yorum:

  1. kesinlikle katiliyorum.

    bize hicbir katkilari olmadigi gibi bu lanetlere birde katlanmamiz gerekiyor. gelmesinler. almayalim.

    utanmazlıklarından o bolgenin yonetimini 7 ulke sira ile yapalim demeye bile basladilar da cankayadaki biyikli gulumuzde bu teklifi meclise gonderdi.

    savasla alamadiklarini anlasma ile alacaklar.

    birinci dunya savasindan sonrada oyle olmadimi? 1915 de savas ile alamadiklarini vahidettin efendi mondrosla verdi de ateskes anlasmasindan sonra ancak gecebildiler canakkaleden ve de sarayin onune demirlediler, toplarini da saraya cevirdiler.

    bizde her yil canakkale gecilmez naralari atip kendimizi avutuyoruz.

    eger istekleri yerine gelirse bolge her yil baska ulke tarafindan yonetilecek, biz hala canakkale gecilmez naralari atiyor olacagiz.

    savasla alabilmis olsaydilar, yonetmeyeceklerdi sanki?

    kim uyuyor?

    YanıtlaSil
  2. %99 katılıyorum yalnız bu iş sadeca yazıyla kalmasın birşeyler yapılması dileklerimle allah yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
  3. Kafayı mı yediniz?

    Türk oğlu Türk vatan evlatları(?) gezmeye geldiği siperlerin (kelimenin tam anlamıyla) içine s.çarken aklınız nerde?

    Birşeyleri düzeltmeye niyetimiz varsa önce kendimizden başlayalım.

    YanıtlaSil
  4. Bu yazı tam anlamıyla hasta bir zihniyetin ürünü. Siz kafayımı yediniz. Size tavsiyem derhal bir doktora gidip tedavi olmanız. Bir çanakkaleli olarak sizin gibi insanları çanakkalede istemiyoruz.Çanakkalenin ve Çanakkalelilerin huzurunu bozmayın.
    Sizlere Büyük Atatürk'ün 1934 yılında yazdığı yabancı askerlere ve analarına hitabını (Abide bahçesinde Türkçe ve İngilizcesi var) okumanızı ve düşünmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle doru tesbitler..Şehitlerimizin mezarlarını bu sarhoş çapulcuların kusmukları ile doldurulması orada yatan şühedanın kemiklerini sızlatmaktadır..biz torunlarına bu vatanı bu işgalcilere meze yapmak için mi bıraktılar onlar ?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.