T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Batı Çöküyor.. (inşaallah!)


- "Baştan aşağı kılıçla kuşanmış değiliz.!
Ellerimiz kan revan içinde değil...
Öyle bir çatışma ki fikirlerin çatışması ama harpten çıkmış gibiyiz.
Kansız ve kılıçsız bir savaştan.
Bunlarıda yeneceğiz inşaAllah.



Şu bir gerçek ki batı İslam'ın alemşümul bir bahar uyanışına girdiğini batınınsa kış sükûtunun başladığını derinlemesine farkındadır. Yahudi itmeli ve de kışkırtmalı batı bu durumdan büyük bir endişe duymaktadır. Bu nedenle süratli bir şekilde her yerde Müslüman katletmeye başlamıştır. Onun İçin bir Müslüman fazla katletmek en büyük kârdır. The Sunday Time gazetesi -ki uzun yıllar Hıristiyan batı aleminin fikir hocalığını yapmaktadır- tutarlı tespitleri ile batıda ün yapmıştır. Aynı gazete Körfez savaşının çıkacağını bir yıl önceden bildirmiştir. İşte bu gazete geçenlerde bir yazı yayınladı. Yazının mahiyeti şöyleydi.
"Batının 400 senelik altın çağı bitmiştir. Batı bütün müessese ve kurumlarıyla hızla bir çöküşe başlamıştır bunu görüyoruz. Bundan böyle halkı Müslüman olan ülkeler hızla kalkınacaklardır her tarafta İslam devletleri yükselecektir. Bu kaçınılmazdır. Bu oluşum her halükarda batının son derece aleyhinedir. Ne var ki batı bu oluşumu çok yakından takip etmek mecburiyetindedir."
Bu nedenle Bosna'da ihtiyar öldüren Sırp askerine 500 DM genç öldüren askereyse 1000 DM vermektedir. Müslüman nüfus ne kadar azalırsa yarın İslam'ın hakimiyetinde batı o kadar daha az zarar göreceğine inanmaktadır. Bu durum Azerbaycan, Filistin, Somali, Irak, Cezayir, Mısır, Hindistan ve sair her yerde böyledir. Tüm gaye bir Müslüman daha fazla öldürmektir. Batı için en iyi Müslüman ölü olan Müslüman'dır. Batının bu Yahudi kışkırtmalı tutumu inşallah dünya Müslümanlarının uyanmasına, budanan İslam ağacının daha gür fışkırmasına neden olacaktır.{Şeytanca Protokeller isimli kitaptan..}

--
Bir hevesin değil, uygarlığın işçisiyiz.
http://www.styleislam.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.