T a r a f s ı z D e ğ i l i z

İlhan Selçuk'u Son Görüşümüz..

Güncel: İlhan Selçuk'u Son Görüşümüz..
Tarih: 17.04.2008 Saat: 02:27 Gönderen: kemalistpolitika
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nın düzenlediği Çanakkale Şehitlerine saygı yürüyüşü için yol hazırlıklarının yapıldığı güne rastlamıştı, usta kalem, aydınlanma bilgesi İlhan Selçuk'un gözaltına alınması. Yol boyunca aklımızdan geçen şey, İstanbul'dan Çanakkale yollarına birlikte düştüğümüz 5.000'in üzerindeki CHP'li Genç Kemalist'le birlikte İstanbul'da belirlenecek bir noktaya -deyim yerindeyse- çıkartma yapmaktı. Öyle ya; artık kartlar masaya serilmişti ve CHP Gençliği Cumhuriyet'i savunmak için elinden geleni yapmak zorundaydı..
Uzun lafın kısası, katılımın yoğunluğu dolayısıyla organizasyonda yaşanan bir takım aksaklıklar bu planımızın uygulanmasını engellemişti. Çok istememize rağmen Cumhuriyet'e sahip çıkma kararlılığımızı, dayanışma irademizi göstermek fırsatını kaçırmıştık. Ama en azından, gençlik örgütünde büyük bir -kemalist- devrimci, cumhuriyetçi (pro-aktif) muhalefet kararlılığı filiz vermekteydi. Bu talihsiz olay sayesinde belki de, zamanın yan gelip yatma, sonu gelmez tespitler yapma zamanı olmadığını, genç yaşlı bütün dostlarımıza anlatma fırsatımız oldu. Artık bıçak kemiğe dayanmıştı!..


Devamı: http://www.kemalist politika. com/modules. php?name= News&file=article&sid=413



www.kemalistpolitika.com



"Türkiye'nin Kemalist Devrimci Kararlılığı.."
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.