T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Ömer Ulusoy yakalandı

Saklandığı eve düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

11.04.2008 01:23

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda meydana gelen olaylarda silahla ateş açan Ömer U'nun Antalya'da saklandığı evde yakalandığını bildirdi.

Antalya Valisi Yüksel, yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesinde 6 Nisanda karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada, topluluğun üzerine silahla ateş açan ve daha sonra kaçan Ömer U'un, Antalya'da Şarampol semtinde saklandığı eve düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandığını söyledi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Vali Yüksel, Ömer U'un Emniyet güçlerince sorgulanmasına başlandığını sözlerine ekledi.

Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarda tabancayla ateş eden ve gece polisin düzenlediği operasyonda yakalanan Ömer U, hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Terörle Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yakalanan Ömer U, Çallı'daki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Daha sonra Terörle Mücadele ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Ömer U, sağlık kontrolünün ardından tekrar Terörle Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Akdeniz Üniversitesindeki olaylar sırasında silahla ateş eden ve kaçan Ömer U'nun yakalanması amacıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yüzlerce yere baskın düzenlediğini bildirdi.

Çok etkin çalışma yapıldığını ve sonuç alındığını vurgulayan Vali Yüksel, Ömer U'nun yakalanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

A.A.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.