T a r a f s ı z D e ğ i l i z

KanalTÜRKü kim sattı!

Bizi Kaç Kişi Sattı Ey Halkım Aksak Timur, Nasreddin Hocanın köyüne uğrar.Köylü Timur’u layıkıyla ağırlar.
Timur’da giderken bu konukseverliğe karşılık; "Köyünüze bir fil hediyem olsun" der ve gider.Fil bu zamanla bağ bahçe koymaz her yanı talan eder.Köylü ne yapsın çaresiz Timur’un hediyesi diye ses çıkaramaz.Hocaya:
-Hocam perişan olduk bizi kurtar.Biz bu file bir şey yapsak Timur kellemizi alır derler.Hoca:
-Benimle gelin Timur’a durumu arz edeyim der.Köylüyü arkasına alır huzura çıkar.Timur:
-Hoca niye geldin? Filim nasıl? diye sorar.Hoca:-Padişahım bu filiniz derken bi bakar korkudan arkasında kimse kalmamış herkes kaçmış. Timur:
-Eeeee ne olmuş file? Hoca:
-Padişahım hediyeniz olan filden çok memnun kaldık. Yalnız kalıyor bir tane daha istiyoruz.Hocanın bu hikayeciğini bilmeyen yoktur. Bakın aşağıdaki hikaye de size tanıdık geliyor mu? Aydın doğanın yanında bir zamanlar finoluk yapan Tuncay Özkan’a birileri gaz verdi. Garibim kendisini çomar zannedip atıldı meydana. Etrafında toplandı şakşakçılar. Adam önüne gelene saldırdı. Eline Kur’an aldı Kur’an’a saldırdı. Şak şak şak.Başörtüsünü çekti bir Fransız askeri gibi kadınların başından.Şak şak şak.İktidarın önüne kendisini attı. Şak şak şakBaykal’a kafa tuttu.Şak şak şakMitingler düzenledi.Şak şak şakHele bir zamanlar önünde diz büktüğü Fethullah güleni yerden yere vurduŞak şak şak Kendisini solun başkomutanı zannetti. Hareketi için miting meydanlarında yardım topladı. Namerde muhtaç olmamak için 1202 den sms topladı. Para kazanmak için Attaürk sattı, bayrak sattı. Olmadı olma olmadıGöz bebeği kanalı KANALTÜRK’Ü 5 milyarlık Atatürk belgeseli bile kurtaramadı. Haciz memurları kapısına dayandı.Ağladı sızladı.Daha çok mesaj dediDaha çok bayrak alın dediReklam verin dediAma yandaşları, ulusalcılar, Laikçiler, Soldan dönme Atatürkçü postuna bürünmüş yoldaşları onu yolda bıraktılar. Sonunda hapse girmekten, hacizden Kanaltürk’ü ve kendisini çok eleştirdiği, küfrettiği Fethullah Gülenin adamları kurtardı. Şimdi anlamış olmalı Tuncay Özkan, dönmelerden, iki yüzlülerden dava adamı olmaz. Şimdi anlamıştır “biz kaç kişiyizciler” Tuncay’dan lider olmaz. Benim kızdığım asıl konu şu kardeşim. Bugüncüler neden bu adamı kurtardılar. Bıraksa idiler rezil olsalardı. Ama takdiri ilahi Tuncay’ı ipten çok eleştirdiği Fethullah Gülen kurtardı. Şimdi en çok merak ettiğim sms ile toplanan paralar geri iade edilecek mi? Yoksa bu parlarla Tuncay Özkan kendisini hapiste yatmaktan kurtaran F. Gülen’e Afrika’da bir okul açıp başına da kendisi mi geçecek?Türkiye’de olmadı beklide Afrika’da olur ha. Afikadan bağırır.Biz kaç siyah kişiyiz loooooooooooo HASAN MAHİRwww.hasanmahir.com

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.