T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Sarkozy`yi kim başa getirdi?

Sarkozy`yi kim başa getirdi?

Türkiye`nin AB üyeliğine karşı duruşu ve özel hayatıyla tartışılan Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy`nin Yahudi lobisi tarafından başa getirildiği iddia ediliyor.
G-8 ZİRVESİNDE SARHOŞ OLMUŞTU
Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliğine karşı duran, G-8 zirvesinde hıçkıracak kadar sarhoş olan ve kadınlara olan düşkünlüğüyle tanınan Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı: "Sarkozy'yi Yahudiler Fransa'nın başına getirdi." Bu iddianın sahibi ise Cezayir'in Gazilerden Sorumlu Devlet Bakanı Şerif Abbas. Abbas'a göre, Sarkozy'nin Fransa Cumhurbaşkanı yapılmasında bu ülkenin sanayisini elinde bulunduran Yahudi iş adamları büyük rol oynadı.

FRANSA MİLYONLARCA MAYIN DÖŞEDİ
El Khabar gazetesine bir demeç Cezayirli Bakan Şerif Abbas, hafta içerisinde bu ülkeyi ziyaret edecek olan Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fransa'nın Cezayir'e karşı işlediği soykırımı tanımaması halinde iki ülke arasındaki ilişkilerin dostluk seviyesinde olamayacağını söyleyen Abbas, Fransa'nın Cezayirlileri katletmek için bu ülkeye milyonlarca mayın döşediğini kaydetti.

İSRAİL BİLE SARKOZY'Yİ DESTEKLEDİ
Sarkozy'le birlikte Fransa-Cezayir arasındaki ilişkilerin mevcut olanın ötesine gidemeyeceğini kaydeden Cezayirli Bakan, Sarkozy'nin Akdeniz Birliği fikrine de katılmadığını kaydetti. Abbas, bir başka soru üzerine de Fransa'nın Cezayir'le eşitlik ilkesine dayanan bir anlaşma istemediğine vurgu yaptı. Şerif Abbas, Sarkozy ile ilgili olarak da, "Sarkozy'yi kimin başa getirdiğini biliyoruz. İsrail bile Sarkozy'nin resminin bulunduğu pullar üretti. Sol kökenli Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner de, Yahudi lobisinin gücünü görüp Sarkozy'nin sağcı hükümetinde yer aldı. Yahudi lobisi Fransa'da önemli bir güce sahip" dedi.

FRANSIZLAR PİŞMAN OLDU
Macaristan asıllı Yahudi göçmeni bir ailenin çocuğu olan Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, bu yılın ortalarındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Fransızların yüzde 50'sinden fazlasının oyunu alarak Elysee Sarayı'na cumhurbaşkanı olarak çıkmıştı. Özel hayatıyla çok tartışılan ve yolsuzluklara adı karışan Sarkozy ile ilgili en son yapılan kamuoyu araştırmasında, Fransızların çoğu memnuniyetsizliklerini dile getirmişti.


--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.

Serhat ERDEMLİ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.