T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Yemek…

Yemek…

Tunahan Dumanlı

tunahandumanli@haberdokuz.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

TESEV Başkanı Can Paker'in evinde verilen ve Başbakan ile bazı gazetecilerin katıldığı akşam yemeği malumunuz. Söz konusu akşam yemeğini Başbakan istemiş[1]. Davetlilerin isimlerini bile kendisinin verdiği söyleniyor.

Can Paker Milliyet'teki söyleşisinde kendisine sorulan "Ben çağırsam Başbakan benim evime yemeğe gelmez. Siz çağırdığınızda neden geliyor?" sorusuna "Başbakan ile yoğun bir ilişkimiz yok. Herkesle olduğu gibi onunla da aramda bir güven ilişkisi var. 'Arkadaşlarımı da çağırırım, hoş bir gece geçiririz' dedim, kabul etti. Bir senedir konuşuyoruz, en sonunda şu tarihte geleyim dedi" cevabını vermiştir. Aklıma fındık reklamının sloganı geldi. Tabi yersen.

Ev sahibi Can Paker ile ilgili kısa bir bilgilendirme fena olmaz herhalde. Can Paker; TÜSİAD, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı, TESEV gibi birçok sivil toplum kuruluşunun yönetiminde yer almaktadır. George Soros tarafından kurulan Açık Toplum Enstitüsü Türkiye Danışma Kurulu üyeleri arasında olup, danışma kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Açık Toplum Enstitüsü, Türkiye'deki çalışmalarına 2001 yılında İstanbul'da temsilcilik açarak başlamıştır. Enstitü Türkiye'de; TESEV, Açık Radyo, Açık Site, Bianet, Umut Vakfı, AÇEV, Tarih Vakfı, Avrupa Hareketi gibi sivil organizasyonlara maddi kaynak aktardığını açıklamıştır. Ayrıca 2001'den 2006 yılı sonuna kadar 86 projeye 7 milyon ABD doları destek sağlamıştır.[2]



--
İletişim: gazilibozkurtlar@mynet.com
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.