ERGENEKON SUSURLUK GİBİ OLACAK!

Ergenekon operasyonunun kilit ismi Tuncay Güney, Ergenekon’un sonunun Susurluk’tan farklı olmayacağını öne sürdü.
Türkiye’yi sarsan ve ucu emekli paşalara kadar uzanan Ergenekon ile ilgili değerlendirmeler akılları karıştırıyor. Muhalefet ve malum çevrelerin operasyonu sulandırma planları kartel medyasının da desteğiyle sürerken, Ergenekon operasyonlarının kilit ismi Tuncay Güney’den ilginç bir yorum geldi. Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar’ın hazırladığı 32. Gün’e Toronto’dan bağlanan, Ergenekon soruşturmasını başlatan iddiaların sahibi Tuncay Güney, Mehmet Ali Birand, Rıdvan Akar, Can Ataklı, Şamil Tayyar, Cumhuriyet gazetesi yazarı Mehmet Faraç, Yeni Şafak gazetesi yazarı Fikri Akyüz'ün sorularını cevaplandırdı.Ergenekon ile ilgili ilginç değerlendirmeleri dikkat çeken Güney’in, en önemli tespiti, Ergenekon’un akıbeti ile ilgili oldu.



Tuncay Güney’e göre Ergenekon’un kaderi Susurluktan farktı değil, yani:

“Susurluk ne olduysa Ergenekon da o olacak.”

“Ergenekon’un PKK ile derin bağlantıları var”

demişti

İfadeleriyle Ergenekon operasyonuna yön verdiği iddia edilen eski gazeteci Tuncay Güneyin, daha önce de Fettullah Gülenin gazetelerinde yazdığı belirlenmiş,yahudi haham olduğuna dair yazılar basında yer etmişti....Ve Ergenekon'un tamamen çözülmediğini, örgütün PKK ile derin bağları olduğunu söylemişti. “Türkiye'ye yapılacak en büyük iyilik, Ergenekon-PKK ilişkisini deşifre etmektir” diyen Güney’in, “Ergenekon isterse PKK bir ayda biter” şeklindeki değerlendirmesi de dikkat çekmişti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.