T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Gladio ve kim ne yapmak istiyor

Sayın Dr. Osman Bey'in sorularına cevaplar.
Merhaba Sayın Osman BeyCevapları satır aralarında becerebilirsem vermeye çalışayım. Çünkü bir şeyler bilmek ya da görmek ile onu mantıklı bir şekilde izah edebilmek farklı şeyler olduğu için becerebilirsem kelimesi kullanıyorum.2008/7/22 osman cataloluk
ERGENEKON EFSANESİ YADA GLADIO'NUN PARMAKLARI ARAŞTIRMASI YAPAN ARKADAŞLARA CEVAP OLARAK BUNLARI YAZIYORUM!
VE BU KONUDA İLERİ GERİ KONUŞMAK DA İSTEMİYORUM...
AMA BU KONUDA KAFA KARIŞIKLIĞI OLANLAR İLKÖNCE ŞU SORULARA CEVAP ARAMALI
DERİM!!!!
1)GLADIO YA DA ERGENEKON 1993'E KADAR BİZE TARAF ÇALIŞIRKEN ŞİMDİ NE DEMEYE TUU KAKA OLDU YA DA ÖYLE GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILIR?? Şimdi olan şudur. Gladio Komünizm global tehlikesine karşı kurulmuştu dolayısı ile o düşmana uygun alt kademe personeli kullanıyordu. Bu tehdit ortadan kalkıp NATO varlığını sürdürmek ve elindeki NATO ya dâhil ülkelerin NATO ya bağımlılığını devam ettirebilmek için yeni bir ortak düşman bulmak zorunda idi, sonunda da buldu. Yeni global tehdit İslam dan kaynaklanan global terörizmdi. (Tabi bunu kanıtlamak için gerekli terörizm faaliyetlerini Müslümanlar adına Gladionun organize edeceği de malumdur.) NATO anlaşmalarındaki bir maddeye göre NATO ülkelerinden biri iç yada dış tehdit ile karşılaştığında NATO o ülkeyi içte ve dışta savunacaktır. Bu savunmanın çok değişik yolları vardır.Türkiye'nin değil ama rejimin karşılaştığı en büyük tehdit (tabiî ki Türk milletinin din ve kültürüne karşı batılıların nefretini aynı ile paylaşan devleti ele geçirmiş sözde elit kesim açısından Müslüman olan halkından kaynaklanmakta ve mevcut gayrimilli Cumhuriyeti Dindar Müslümanların tehdit ettiği ileri sürülmektedir.. (Bu doğru değil tabiki ama savaş böyle bir şeydir) Bir gladiatör gider Danıştayadaki başörtü yasağına ret oyu vermiş tek yargıcı vurur ve rejimi tehdit eder! (siz bunu batı çıkarlarına uyumlu çalışmayan olarak okuyunuz) hükümeti suçlar ve Türkiyedeki rejimi kurtarma yardımı başlar.
2)BU ÖRGÜTLENME NATO ÖRGÜTLENMESİ İSE VE DE ESAS PATRONLAR NATO'DAKİLER İSE BİZE VURUN DEDİKLERİ YA DA ÖYLE GÖSTERDİKLERİ İLE NEREYE VARMAK İSTERLER? Onların Tüm amacı ortak çıkarları için kurdukları NATO ya kendi amaçları doğrultusunda kabul ettikleri İslam dünyasının en etkili ve önemli ülkesi Türkiye'yi İslam'a karşıda kullanılabilecek şekilde İslamlaşmaktan uzak tutarak kendi yanlarında tutmaktır. Bu yüzden komünizme karşı içinde Müslüman milliyetçilerinde bulunduğu gladio yapısı İslam'a uzak ve hatta karşıt CHP yandaşı diyebileceğimiz personelle değiştirilmesidir. Bu Susurluk olayında başları koparılan Abdullah Çatlı ile diğerlerinin seslerinin kısılıp tasfiyesi ile gerçekleştirilmiş ve yerine bugün yargılanmakta olanlara ait alt kadrolar yerleştirilmiştir. Buraya kadar sorun yoktur. Ama Mersindeki VSGB yemininde kullanılan Türk anadan ve Türk Babadan doğmuş olanlar dışındakileri düşman veya tasfiye kategorisine alan yemin törenindeki sözler hem NATOyu hemde devletimizi işgal altında tutan tüm Kripto gayrimüslim ve gayri Türk etkili kişiler ile onlara hizmet eden provokatörlerin endişeye kapılmasına neden olmuştur. Savcılık iddianamesinde geçen üç infaz hedefinden Başbakanın öldürülmesine kimsenin itirazı yoktur. Ama içinde GKB olacak İlker Başbuğ aynı şekilde bir kripto vatandaş olasılığı anlaşılan Başbuğ ve onunla gizli görüşmeler ile AKP yi kapatma kararında baş aktör olarak rol alan bir AYM si yargıcını hedef alması arkasının geleceğini göstermiş ve bazı rivayetlerdede geçtiği gibi ordu içinde NATO cu Doğucu (Doğucu lar=Rusya Çin ve İran ile birlikte hareketi öngörenler) Ayrışması ve çatışmasına neden olmuş ve antiislam dost güçler olarak algılanan Ergenekon yapılanması içindeki bu kanadın tasfiyesine karar verilmiştir diye düşünüyorum. Yani Ergenekon'un bu kanadı İrtica ile savaş için iş verilmiş iken hedef büyültüp irtica ve azınlıklar şeklindeki bir hedefe yanlış zamanda kilitlenmiş ve ya NATO tarafından tasfiyesi için Hükümet desteği sağlanması amacı ile Müslümanlar aleyhine provokatif eylemlerde kullanılmıştır. (Danıştay saldırısı ve sonrasındaki cenazede geçen olaylar başbakanın evine saldırı planı gibi vs).Hem bunların hem de bazı konularda NATO'nun emirlerine karşı çıkan (İrana saldırıda işbirliğine yanaşmamak gibi) Hükümetle birleri ile tokuşturulup birlikte imhasına karar verilmiş olacağını düşünmek akla aykırı değil bilakis taşların yerlerine cuk oturduğu bir teşhistir diye düşünüyorum.
3)VE BU VURUN DEDİKLERİ ONLAR İÇİN HAİN İSE BİZİM İÇİN DE HAİN OLMAK ZORUNDA MIDIR? Hayır böyle olması gerekmez tabiki ama toplumun bilhassa elit kısmının beynini hala Hürriyet ,Milliyet ve Cumhuriyet gibi Siyonizme yakın çevrelerin kontrolündeki gazetelerin yönlendirici programlı haber ve yorumlarının yönlendirmeye devam ettiğini bu yüzden dost ve düşman algılamalarımızda bizler kendimiz tarafından düşünülerek karar verdiğimizi zannetsek de bunlar tarafından kotlanarak düşündüğümüzü hatırdan çıkarmadan ve unutmadan değerlendirmemiz lazımdır. 4)BU NATOCU PATRONLAR NEDEN YERLİ ORTAKLARINI İPE GÖNDERMEK İSTERLER? Aletler işe yaradıkları müddetçe kullanılırlar. Eskidikleri kullanıma yaramadıkları yada daha yeni modelleri çıktığında çöpe giderler.
5)BU ANLAŞMAZLIĞIN SEBEPLERİ NELERDİR? Yukarıda izaha çalıştım.
6)BU ANLAŞMAZLIK SONUCUNDA BİZ ZARARLI MI ÇIKACAĞIZ? Biz zaten devamlı zarardayız. Sonuç olarak bu durumdan kurtulmak da daha geliştirilmiş yeni bir büyü ile büyülenmek de var. Bu bizim Demokrasi ve hukuk önceliğinde çarpıtmalardan uazk birleşmemize bağlı olarak tekrar Tarihe yön verenler haline gelmemize de yol açabilir..
7)VE HÜKÜMET ONLAR ÜZERİNDEN BAŞKA BİR ANLAŞMAYA YELKEN Mİ AÇMAK İSTER? Tam tersi birileri Hükümete biz senin kelleni almayalım ve düşmanının kellesini de sana teslim edelim ama sende İran'ın kellesini koparmamıza destek ver diye baskı yapıyor diye düşünmek lazım. Ancak her ne olursa olsun ülkeyi yönetilemez kılan bu yapıdan kurtulmak zorundayız asıl tehlike ise bu yapı artık deşifre oldu ve tanıyoruz. Ya bunun yerine uzun yıllar tanımlayamayacağımız bir yapı kurulmuş ve biz bu mevcut yapıyıda tasfiye edince ötekinin kapanına düşecek isek diyede hesabı doğru düşünerek yapmak zorundayız.
8)YELKEN AÇMA BİZİM ZARARIMIZA İSE BİZ NE YAPMALIYIZ? Şu sırada hiç bir şey yapmadandüşünmek, düşünmek, düşünmek diye düşünüyorum.Taki ne yapmamız gerektiğine sağlıklı bir karar verecek duruma gelene kadar. Aksi halde ne yapsak düşmanın ön gördüğü hamleyi yapmış olacağız.
9)YİNE IŞIKLARI SÖNDÜREREK ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ MI ÇALIYORUZ? Bu gibi düşmanın kolayca öngöreceği hareketleri yapıyorsak evet
10) BİZ BÖYLE NEREYE GÖTÜRÜLÜYOUZ???
BU SORULARA CEVAP LAZIMDIR!! HAYBEDEN ATMAK DEĞİL!!!
BU SORULARA CEVAP VERECEKLER ARANIYOR!!!! NATO cular bizi ortadoğuya sınırlı sorumlu kâhya yapmak istiyorlar. Bu aslında fena bir durum olmadığı gibi zenginlik ve sınırları şimdikinden çok geniş özgürlükler getirecek. Milli taleplerde daha çok gerçekleşecek ama biz tarihe yön veren Selçuklu ve Osmanlı olamayacağız. Bölgede patronların temsilcisi ayrıcalıklı ve yüksek maaşlı müdür olacağız. AB ciler bizi tüm ters görüntülerine rağmen aralarına alıp tek başına dünyaya egemen olacak Bir ABD ve Siyonizm'e karşı direnebilecek ortadoğu ve asyada söz sahibi olabilecekleri bir alternatif güç olmayı tasarlıyor. Gladionun eski gözdesi Ergenekoncular Almanların Gladiosu ile işbirliği içinde bir Turan Cermen ortak imparatorluğu kurmak hayalleri kuruyorlar. Gizli dünya devleti İlimunati ve ya herne ise onlar tek dünya devleti kurup yönetim merkezini büyük ihtimal ile orta doğuya taşıyarak İstanbulu İslam hilafeti ve Ortadoks ekümenik patrik hanesi, Romayı katolik merkez, Daha doğuyuda değişik dinlerin liderlik merkezleri haline getirip tüm dünyayı bir dini liderler senatosu ve ırklar, kavimler avam kamerası şeklindeki Ana merkeze toplayıcı şekilde bağlayıp tek merkezden yönetmek istiyorlar.(Bunun için İstanbul'u düşündükleri söyleniyor)Hükümet ve Başbakan ise tüm bu taleplerin farkında olarak Türkiye Cumhuriyetini merkeze alan AB ile birleşip AB üzerinden güç devşirerek İslam ve Türk dünyasının başı durumuna gelip dünyaya yeniden çeki düzen verecek güçler masasında geleceğin en etkili devletini kurmuş bir lider olarak tarihe geçmek yada bu uğurda ölmüş ve ya öldürülmüş olarak değeri sonradan milletimize yol göstericiliği yapacak bir şehit olmak istiyor. CHP, Devlet kurumlarımız ve yüksek yargı ise kendileri açısından bundan daha iyi bir pozisyonun olamayacağı düşüncesine kilitlemiş olarak Laikliği korumak numarası ile böyle gayet iyiyiz bu düzenin düzeni biz olduğumuz için acayip zevk alıyoruz. Pozisyonumuzu terk etmemek için her şeyi yapmaya hazırız diyorlar. MHP ise bana kalırsa onlar ne yapmak istediklerini kendileri de bilmedikleri için sözde siyaset yapıyorum diye bir başlarını örtüp sonra mecliste açıyor. Bazen emekli generalleri kovalayıp bazen muvazzafların postalını parlatıyorlar.Yeniden seçim olurda son aldığımız oyu alamayız diye Gül'ü CB yapıp AKP ye başörtüsü tuzağı kuruyorlar. Savcıda onları teklif sahibi oldukları halde kapatma davasına katmayarak çok oyunculu bir oyun olan kapatma davasında sanık sandalyesine oturmaktan kurtarıyor.Şimdiye kadar ne yapacaklarına dair ne onlardan nede CHP den tek fikir duymuş olan varsa bana da haber verirse memnun olur onu da yazarım.
SELAMLAR
DR.OSMAN

Bilmukabele selam size de ve Tüm milletimize ve tüm Hak'a tapanların üzerine olsunA.D.Şimşek
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.