T a r a f s ı z D e ğ i l i z

40 yıllık Millî Görüş tarihi internette

40 yıllık Millî Görüş tarihi internette!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, partililer ve vatandaşlar ile iletişim bağını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda, İstanbul İl Teşkilatı’nın yaklaşık altı ay önce yayına başlayan, saadet-istanbul.org.tr adlı resmi web sitesinde, 40 yıllık Milli Görüş tarihine dair konuşma, video, belgesel, doküman, belge ve fotoğraf arşivleri ziyaretçilerin ilgisine sunuluyor. Çalışmaları Tanıtım Birim Başkanlığı ve komisyonu tarafından yürütülen web sitesinde, Türkiye genelinde yapılan parti faaliyetleri ve açıklamalar da ayrıntılı olarak yer alıyor.
Sitedeki “Tarihe Tanık Olanlar” köşesinde ise her hafta, uzun yıllar Milli Görüş camiası içerisinde görev almış isimlerle yapılan söyleşilere yer veriliyor. Sitede vatandaşlara ait de özel bir bölüm bulunuyor. “Söz Sizde” adlı bu köşede, vatandaşların sorunları dillendiriliyor. İletişim : www.saadet-istanbul.org.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.