T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Buyrun Kafirin Cenaze Namazına

Sevgili gönüldaşlarımız, kıymetli hemşerilerimiz ve değerli basın mensupları; İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan, terör örgütü DHKP-C elebaşçısı D. Karataş'ın Hollanda'da öldüğü açıklandı. PKK terör örgütü dağlarda Mehmetçikle çatışmaya girerken, Karataş şehir içinde Nihat Erim, Gün Sazak, Özdemir Sabancı, Hiram Abas gibi bu Vatana mal olmuş değerlerimizin ölüm emirlerini veren o küfür örgütünün elebaşçısı yurt dışında el bebek gül bebek beslenmesine rağmen, yüce Rabbimiz onun canını can çekiştirerek almasına da bildi. Yarabbim, yüzlerce suikastın planlayıcısı olan teröristi ibret-i alem için canını aldın. Fakat şu fani dünya da metaryalist olan yeri ve göğü yardanı inanmayan kafir kulu ve onunla birlikte inanmayanların; cesedini yeşil camii de musalla taşına konarak saf tutup cenaze namazını kıldılar. İnanmayanlara sesleniyoruz cenaze namazı kılmasını ne zaman öğrendiniz, inanmadığınız yaradan Rabbimize mi dua ettiniz? Bir ormanda yangın çıkmış, yangını söndürmek için karınca sırtında su taşıyormuş; karıncaya sormuşlar, koca yangını senin taşıdığın suylamı söndüreceksin? Karınca, hayır safımız belli olsun demiş… Ey Cem evi sizlerin safınızda teröristlerin yanı, bir de devletten Diyanet işleri gibi bir vasfa ve maddi yardıma gereksinim duyduğunuzu dillendiriyorsunuz. Allah'a inanmayan teröristlere ev sahipliği yaparak devletten medet ummanız şaka gibi. İzmir Alperen Ocakları olarak genç ülkücü alperenlerin, saf olmamalarını artık doğruları ve manevi değerleri iyi ve anlaşılır şekilde görmelerini temenni ediyoruz.

--
H.Gökhan ALTAY
Alperen Ocakları
İzmir İl Başkanlığı
Basın Yayın Masası Başkanı

Bedenimiz TÜRK,
Ruhumuz İSLAM,
Ruhsuz Beden İse Cesettir.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.