KİTAP TANITIMI ... AMERİKAN İMPARATORLUĞU

genç gönülerlerine kitap tanıtımı
~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~
Amerikan İmparatorluğu
(İşgal, Katliam, Gasp, Emperyalizm)

Fiyatı: 20,00 YTL 13,00 YTL

Tedarik: 3 İş Günü İçinde Kargoya Teslim

Yayınevi: Pınar Yayınları

Yazar: Muhammed Hasaneyn Heykel

Kategoriler: Politika, Yeni Dünya Düzeni - Globalleşme

İSBN: 9789753522731

Özellikler:
Çeviren: İsmail Yaşa
Kapak Tasarım: Pro-j Sanat
1. Baskı Temmuz 2008
440 sh.
13,5 x 21,2 cm
2.Hamur Kağıt
Karton Kapak
Türkçe
Açıklama:
İmparatorlukların tarihi birçok şeyi açıklar. Amerikan İmparatorluğu deneyimi yeni bir olgudur. Daha önceki büyük imparatorluklarda kişisel çıkarlar bugünkü Amerikan imparatorluk projesinde olduğu kadar iç içe geçmemiştir. Bunun esas nedeni, Amerikan imparatorluk deneyiminin köken itibariyle (yarı özel!) mali bir proje olmasıdır ve bu noktada daha öncekilerden keskin bir şekilde ayrılmaktadır. İmparatorluk ve servet; aralarında organik bir ilişki olduğu bilinen bir gerçektir fakat Amerikan projesi bu ilişkinin düzenini ve yapısını değiştirmiştir.

Amerika'nın elinde, Amerikan gücünü savaş yolunda kışkırtmada profesyonelleşmiş düşünürlerden müteşekkil tehlikeli bir ordu oluşmuştur. Bu insanlar, dünyanın tümünü değiştirme planlarını içeren gündemler belirlediler. Açıkça görülmektedir ki, Amerikan kapitalizmi bu düşünce kuruluşlarını desteklemekte ve finanse etmektedir. Bu düşünce kuruluşları neredeyse dünyanın dışında bile kapitalist düzenin uygulanmasında ısrar etmekte ve dünyanın yeni düşünce tanklarında kendini koruma altına alan bu Amerikan deliliğine dünyanın alkış tutması istenmektedir!
(Tanıtım Yazısından)
~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~
iftar programımıza davetlisiniz
Genç Düşünür Gönülerleri Mail Grubu olarak 19 Eylül 2008 Cuma günü İstanbuldaki kardeşlerle İftar Programında buluşuyoruz. Etkinliklerimiz gelenekselleşiyor. Boğaz gezimizi yapmıştık, sıra iftar programımızda. Piknik programımız bu yıl yetişmeyecek ancak inşAllah seneye ilkini yapacağız...
İFTAR PROGRAMIMIZ dolu, dolu bir programlar olacak inşAllah... Sizde yerinizi şimdiden ayırttırın... Adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve kaç kişi geleceğinizi iftar2008@gmail.com adresimize bildirin ve yeriniz ayrılsın.
19 EYLÜL CUMA GÜNÜ İFTAR PROGRAMI

İNSAN ve MEDENİYET HAREKETİ

Defterdar Mahallesi Otakçılar Caddesi No:15 / 3 EYÜP - İSTANBUL

Tel: 0212 501 31 71


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu maili http://groups.google.com/group/gencdusunur GENÇ DÜŞÜNÜR GÖNÜLERLERİ Mail Grubu'nda olduğunuz için aldınız. Site yönetimi ile tanışmak için, actiontime1@hotmail.com mail adresini MSN nize ekleyebilir, her konuda fikirlerinizi, bilgilerinizi paylaşabilir yahut mail almak istemezseniz irtibat kurabilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.