SOLCULAR SOKAKTAYDI,İSLAMİ STK'LAR TATİLDE

SADECE SOLCULARDAN TEPKİ !
Akp nin iktidarda olması ve Türkiyeli Müslüman çoğunluğun da bu partiye oy vermesinden mi kaynaklanır bilinmez Sivil Toplum Kuruluşlarının İslami olanları Amerika İle yapılan işbirliği neticesinde boğazlarımızdan geçen Amerikan Savaş gemilerine seslerini çıkaramamaktaklar... Gündemin üst sıralarında ki bu hadise ye Sadece Soldan tepki gelmesi düşündürücüdür...


İslami camianın bir takım İnternet sitelerinden değişik şekillerde tepkiler gelse de Sol fraksiyonlar gibi tepkilerini dillendirici eyleme dökücü faaliyetleri olmamaktadır...Halbu ki Çanakkale Geçildi ! ifadesini kullananlar bu ifadenin sorumluluğunu da üstüne almalıdır ve gittiği her yere kan,zulm,emperyalizm götüren Amerikan İmparatorluğunun gemilerinin boğazdan geçişlerini görmelidirler...Her fırsatta ortaya çıkan ve haklı-haksız tepkilerini dillendiren İslami STK ların,kuruluşların bu hadisede tepkisiz kalmaları acaba neden diye soruyoruz !


Bazı internet Haber siteleri özellikle iktidara yakın olanlar bu olayda sınıfta kalmışlardır ..Bir Chp iktidarında bu hadiseye bukadar sessiz kalabilirlermiydi acaba ?


Velhasıl Sadece Solculardan tepki gören ve hala daha geçişini sürdüren gemiler bugün EMPERYALİZMİN bir numaralı sembolleridir...


































Haber , resimleri İslami Gündem sitesinden alınmıştır

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.