ALLEMLERİN RABBİ ALLAH (TEFEKÜR

Selamun Aleykum.ey ümeti muhamed hidayete tabi muvahit kullar.!

Daha önce ingilizce olarak cikardigimiz "Allah, the Lord of the Worlds" adli yapimin turkce versiyonu cikti. Normalde masraf cikaracagi icin yapmayi dusunmuyorduk. Gelen istek uzerine fikrimizi degistirdik. Ama bu cd'yle beraber uzerimizde ki yük biraz daha artti.

Bazi insanlar biz surekli boyle cd dagittigimiz icin bizi zengin saniyor. Ama durum oyle degil. Simdi bu sistemin nasil isledigini anlatayim. cd'leri Allah'in verdigi yetenekleri kullanip yapiyoruz. Sadece bazen seslendirmesi maliyet cikariyor. Bu yuzden toptan olarak gayet cuzi bir fiyat olan 40 kurusa cd'leri verebiliyoruz.

Cevresine islami mesaji ulastirmak isteyen kimseler bunlardan belirli bir miktarda alip, ucretini oduyorlar. Veya az miktarda kisiden de olsa arada yardim amacli gelen paralari bu islerde kullaniyoruz. Yani hizmet Çarki bu sekilde isliyor. Ortada oyle sanildigi gibi zengin olan kisiler yok. Bizde herkes gibi siradan ve imkanlari kisitli olan kisileriz , sadece dinimize hizmet etmek istiyoruz o kadar.

Bu duruma karsi, bazi kisiler toptan olarak cd alip borclarini odememektedirler. Kimileri de kargoyu kabul etmeyip geri yollattiriyor. Bu durumda o kargo masrafida bizden kesiliyor. Sonucta gercekten hesap gunune inanan insanlarin yapacagi davranislar degildir bunlar. Daha once bunlar kul hakkidir diye uyarmistim. Ama bazilari hala ayni davranislari sergiliyorlar.

Sonucta cd'lerin indirilme linklerini veriyoruz. Kargo ucretini dahi sorun yapacaklar oradan indirebilirler. Bizi zarara sokmaya kimsenin hakki yoktur. Maalesef insanlarin cogu istiyor ki kendi cebinden hic para cikmasin.

Kimi de dunya menfaatini gorunce islami hizmetlerden kaciyor. Aslinda bu mal sevgisinin temelinde gosteris vardir. Insanin insana olan gosterişi. Kimi mal toplar ki onla gosteris yapsin. Kimi ilim ogrenir ki insanlar onu ovsun ne kadar bilgili desinler veya tartismalara giripte galip gelsin. Kimi bol bol ibadet eder ki kendisine hurmet edilsin. Bu ornekleri daha da cogaltabiliriz. Nefsimizi temize cikarmadan sunu belirtmeliyim ki bu gosteris tehlikesi hepimiz icin gecerli olan bir tehlikedir. Kendimizi surekli sorgulayip demeliyiz ki biz gercekten yaptigimizi Allah icin mi yapiyoruz yoksa insanlara gosteris icin mi? Dusunun ki bir insan dunyada tek basina yasasaydi, mala karsi da bir hirsi olamazdi. Neden cunku etrafta gosteris yapacagi kimse olmayacakti. Sonuc itibariyle biz ölümlüler, bu gosteris dunyasini terk edip amelimizle basbasa kalacagiz. İnsanlar bizi mezarimiza terk edip gidecekler. Artik insanin gosteris yapabilecegi kimsede yoktur orada. Artik o ameliyle basbasadir. Bu yuzden haydi salih amelleri kazanmak icin biraz daha gayretli olalim. Sonucta o cok sevdigimiz paralar, mallar biz ölünce insanlar tarafindan kapisilacaktir. Bize kalansa sadece ahirete gonderdiklerimizdir
.

Enes (r.a.) rivayet etmistir: Rasûlullah (s.a.v.)buyurdular ki: "Ölüyü (mezara kadar) üç sey takip eder: Ailesi, malı ve ameli. Bunlardan ikisi geri döner, biri baki kalır. Ailesi ve malı geri döner, ameli kendisiyle baki kalır." Hadîs-i Serîf (Buhari, Müslim, Tirmizi)

Videonun indirilme linkleri asagidadir. İndirirken flashget gibi yardimci program kullanmayi unutmayin. Bu baglantinizin kopmamasi icin gereklidir. (not: Kargo ucretini odemeyi kabul edipte birer numune cd istiyenlerden herhangi bir hak talebimiz yoktur.)

VCD DOWNLOAD

http://ia311238.us.archive.org/1/items/alemlerin_rabbi_vcd/alemlerin_rabbi.DAT


http://ia311238.us.archive.org/1/items/alemlerin_rabbi_vcd/alemlerin_rabbi.DAT

DVD DOWNLOAD
http://ia311235.us.archive.org/3/items/alemlerin_rabbi/alemlerin_rabbi_Allah.avi
http://ia311235.us.archive.org/3/items/alemlerin_rabbi/alemlerin_rabbi_Allah.avi


BİZE ULAŞİN İRTİBAT : kayaajans@mynet.com
MSN
: kayaajans@msn.com



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.