Ergenekon'da yeni gözaltı dalgası...

Ergenekon soruşturması çerçevesinde bugün yeni bir gözaltı dalgası daha yaşanıyor.
Ankara ve İstanbul'da aralarında İstanbul Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Levent Temiz, Nurseli İdiz ve Seyhan Soylu'nun da olduğu 11 kişi gözaltına alındı.

LEVENT TEMİZ GÖZALTINDA
Evinde gözaltına alınan İstanbul eski Ülkü Ocakları İl Başkanı Avukat Levent Temiz, evinden çıkartılarak emniyete götürüldü. Temiz'in avukatı, müvekkilinin Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındığını söyledi.Florya Basın Sitesi'ndeki evinde gözaltına alınan Levent Temiz, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis ekipleri de evde uzun süre inceleme yaptı. Polisler eşliğinden evinden çıkartılan Levent Temiz, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı.Temiz'in avukatı Ömer Kavili ise, "Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Sabah saat 09.00 gibi eve gelen polisler içeride arama yaptı. Ev araması tamamlandı. Alınan belgeler hakkında soruşturmanın selameti açısından bilgi vermek istemiyorum." dedi.


NURSELİ İDİZ VE SEYHAN SOYLU DA LİSTEDE
Ünlü tiyatro sanatçısı Nurseli İdiz ve ünlülerin menajeri Seyhan Soylu Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

AVUKATI DOĞRULADI

Yaklaşık 1 saat önce Ulus'daki evinden Terörle Mücadele Şubesi Ekipleri tarafından gözaltına alınan İdiz'in avukatı haberi doğruladı ancak herhangi bir açıklamada bulunmadı..

SEYHAN SOYLU DA GÖZALTINDA

Ünlülerin menajeri olarak tanınan Sisi lakaplı Seyhan Soylu da aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Seyhan Soylu bir süredir "Cumhuriyet Kadınları" adlı bir belgeselin çalışmalarını yürütüyordu. Nurseli İdiz de bu projede görev alıyordu.Gözaltına alınan diğer isimler açıklanmadı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.