T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Ispat Etmeyen Şerefsizdir

Basbakan Erdogan, SPK Baskani'na baski yapip yapmadigi ile ilgili CHP yöneticilerinin sorusuna sert tepki gösterdi. Basbakan Erdogan, partisinin Sisli ilçe kongresine katildi. Kongrede büyük coskuyla karsilanan Erdogan heyecanlandigini belirterek partililere, "Sizlerin bu coskusu bu ülkenin makus talihini yenme gayreti kötü günleri geride birakmanin anahtari oldu. Sizler bu ülkede karamsarligi yendiniz, kördügümü çözdünüz." seklinde hitap etti. Erdogan, "AK Parti'nin yolu Türkiye'nin yoludur. AK Parti Türkiye'nin aklinda ve vicdanindan çikti. Allah sizi ve ülkemizin yolunu açik etsin." ifadelerini kullandi.

Cevahir Otel'de düzenlenen kongrede konusan Erdogan, Aydin Dogan ve CHP'ye sert çikti. Sermayi Piyasasi Kurulu (SPK) Baskani Turan Erol'un, kurul uzmanlari tarafindan hazirlanan ve Kanal 7 yöneticileri hakkinda Cumhuriyet Savciligi'na suç duyurusunda bulunulmasini içeren yaziyi 19 aydir isleme almadigini öne süren CHP kurmaylarinin, Basbakan'a "Raporun isleme konulmamasi için Erol'a bir talimat verdiniz mi?" diye sormasi Erdogan'i sinirlendirdi. Erdogan bu iddialara tepki göstererek, "CHP'ye de sesleniyorum. Benim SPK Baskani'na talimat verdigimi söylüyorsunuz. Bunu ispat edemeyen alçaktir, serefsizdir. Bu kadar açik konusuyorum. Bu kadar açik söylüyorum. Tayyip Erdogan'i tezgahlar içine göremezsiniz. Baykal aynaya baksin ondan sonra gelsin." ifadelerini kullandi
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.