T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Kılıçdaroğlu'nun belge kaynağı keşfedildi!

Her seferinde karşımıza yeni bir belgeyle çıkan ve hatta, neredeyse hiç belgesiz görmediğimiz Kemal Kılıçdaroğlu, belgeleri nereden temin ediyor?

Fırat, Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik suçlamalarda kullandığı raporu CHP'nin milletvekili aday adayının hazırlandığını belgelemişti. Önemli diğer bir belgeyi ise Mersin belediyesi temin etmiş.

AK Partili Fırat hakkında rapor düzenleyen gümrük kontrolörü Bayram Çolak'ın 2002 ve 2007'de CHP'den milletvekili adayı olduğunu kabullenen CHP'li Kılıçdaroğlu'nun, basına dağıttığı bazı belgeler CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin lojistik desteğini gözler önüne serdi.

İki belge arasındaki fark

Mersin'deki şirketle ilgili bazı belgelerin Kılıçdaroğlu'na CHP'li belediye tarafından belediyenin faksından gönderildiği ortaya çıktı. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun, farklı yıllarda farklı olaylara ilişkin yargı kararlarını Fırat'ın şirketin yönetiminde olduğu döneme ilişkin kararlar gibi yansıtmaya çalışmasına tepkiler sürüyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kılıçdaroğlu'nun geçmişte iyi bir hesap uzmanı olduğunu hatırlatırken "Müthiş şekilde kamuoyunu aldatmıştır, kamuoyundan özür dilemelidir. Şu ana kadar hesap uzmanlığı veya devlette teftiş görevinde bulunmuş veya bulunacak arkadaşların kamuoyu ve mükellefler nezdinde güvenilirliğini kaybetmesine sebep olabilir" dedi.

Bugün


--
Düşünmek taraf olmaktır.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.