MARMARİSTE AMERİKAN REZALETİ!

Akdeniz’de görev yapan ABD donanmasına bağlı ’USS Sanantonnıo LPD-17’adlı amfibik Muğla’nın Marmaris İlçe Limanı’na demir atttı.



Geminin komutanları ilk olarak ABD Deniz Ateşesi Yarbay Peter Catalano ile birlikte ilk iş olarak Marmaris Kaymakamı Serdar Polat’ı makamında ziyaret etti. Yarbay Catalano, ABD’li denizcilerin Marmaris’e gelmeyi çok istediklerini belirterek, “Marmaris çok güzel bir yer. İlçeyi gezip dinlenmeleri için askerlere izin verdik” dedi.

Komutanlarından izin alan Amerikan askerleri ise soluğu bar ve diskolarda aldı. Saat 19.00 sıralarında kadınlı erkekli gruplar halinde bar ve diskolara doluşan Amerikan askerleri, sabaha kadar alkol tüketerek zil zurna sarhoş oldu. Sabaha karşı gemiye dönmek üzere barlardan çıkan askerlerin ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenirken, bazı askerlerin yollara kustuğu, çevredeki insanlara laf attığı ve bağırışlarıyla rahatsızlık yaratmaları dikkat çekti

Amerikan Askerleri su gibi alkol tüketirken gecenin ilerleyen saatlerinde utandıran görüntülere de imza attılar...

. Bu arada, “USS San Antonio” savaş gemisinin bugün de Marmaris’te kalabileceği belirtildi. 850 askeri personelin bulunduğu LPD 17 sınıfı, 200 metre uzunluğundaki geminin bir süredir Akdeniz’de görev yaptığı ve Marmaris’ten ayrılıp, Hint Okyanusu’na açılacağı öğrenildi.


kaynak:Yeniçağ

1 yorum:

  1. Affedersiniz ama bahsettiginiz rezalet nerede??
    Ilk sayfadaki resimde gorulen bizim kizimiz Amerikali askerlerden daha sarhos goruluyor ve hayatindan da sikayeti olmadigi yuzunden okunuyor.!?
    Diger resimlerdeki askerler ise gayet normal, disco'ya eglenmeye giden biz Turklerden farkli degil.

    Benim bildigim kadari ile, Marmaris ve diger tatil yerlerine gidildiginde, Cogu kisiler (bilhassa genclerimiz) eglenmek icin aksamlari disco'ya gidiyor.
    Ben bizim genclerimizin yaptigi rezaletlere cok sahit oldum.
    Zaten disco'ya gidilmesinin nedeni icki icip, dans edip eglenme degil mi?
    Eger icki icilmezse Disco sahipleri nasil para yapacaklar?
    Cuvaldizi once kendimize, sonra baskalarina batiralim lutfen.
    Saygilarimla, Nazlihanim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.